-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا کسی ک من میخام نیس
-
@dr-aryan خوشبحالتون گیتار بلدین.... من عاشق گیتار و موسيقیم....
فقط اگه بتونم انجامش بدم.... اگه بتونم و بشه اونی که باید سال دیگه اینموقع ها منم گیتار میزنم....@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فقط اگه بتونم انجامش بدم.... اگه بتونم و بشه اونی که باید سال دیگه اینموقع ها منم گیتار میزنم....دقیقا
-
@ghazal-dalvand غزلی هروقت خواستی حرف بزنیم بیا پیوی
یا بگو خودم میامنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یا بگو خودم میامممنون
-
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یا بگو خودم میامممنون
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand سلام میشه بپرسم چندمی؟
-
فقط اگه بتونم انجامش بدم.... اگه بتونم و بشه اونی که باید سال دیگه اینموقع ها منم گیتار میزنم....نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دوازدهممممممم کسی نیس ؟ دختر ؟
-
@dr-mahh منم
-
وای دوپلر عزیزم
️
-
@ghazal-dalvand اخیش
میتونم چت باز کنم ؟
-
فقط اگه بتونم انجامش بدم.... اگه بتونم و بشه اونی که باید سال دیگه اینموقع ها منم گیتار میزنم....نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand ولی من دارم با اینکه ی سیمش ترکیده بازم میزنم بجا 6 تا سیم با 5 تا سیم میشه ها فقد بعضی اکوردا رو نمیشه پیاده کرد ولی ی سری چیزارو میشه زد
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan دقیقا....
همیشه وقتی دلم میگیره آرزو میکنم کاش گیتار داشتم و مینشستم برای خودم میزدم و آروم میشدم...
فقط موسیقی آرومم میکنه....
باید ممنون اونی باشم که باعث شد دیوونه گیتار شم... -
@ghazal-dalvand ولی من دارم با اینکه ی سیمش ترکیده بازم میزنم بجا 6 تا سیم با 5 تا سیم میشه ها فقد بعضی اکوردا رو نمیشه پیاده کرد ولی ی سری چیزارو میشه زد
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan خوشبحالتون
-
@ghazal-dalvand ولی من دارم با اینکه ی سیمش ترکیده بازم میزنم بجا 6 تا سیم با 5 تا سیم میشه ها فقد بعضی اکوردا رو نمیشه پیاده کرد ولی ی سری چیزارو میشه زد
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چطوری یاد گرفتین زدنشو رفتین کلاس
؟! -
چطوری یاد گرفتین زدنشو رفتین کلاس
؟!نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
تجربینوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط ایلین حیدرزهی انجام شده
ایلین حیدرزهی دوجلسه رفتم کلاس فقد برا اینکه طرز دست گرفتن و اجزاش رو یاد بگیرم بقیش خدم تو خونه با فیلمای اموزشی ک توی نت پیدا میکردم
موفق باشید
من میخوام یاد بگیرم -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan یعنی میشه منم یه روز بتونم گیتار بزنم؟
-
ایلین حیدرزهی دوجلسه رفتم کلاس فقد برا اینکه طرز دست گرفتن و اجزاش رو یاد بگیرم بقیش خدم تو خونه با فیلمای اموزشی ک توی نت پیدا میکردم
موفق باشید
من میخوام یاد بگیرمنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand چرا نشه؟