بابام مریضه فردا عمل داره
-
im Mahdiew
سلام دوست عزیز، بله چشم حتما
انشالله همه بیماران به بزرگی نیمه شعبان شفا پیدا کننMaryam Nateqi مرسی عزیز دلم آمین
-
بابام مریضه}
سلام دوستان من راستش نتونستم تاپیک جدا بزنم چون تازه واردم
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینالّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
ان شاء الله در پناه خدا، بهبود پیدا کنن
-
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
ان شاء الله در پناه خدا، بهبود پیدا کنن
@kosar-mortazavi مرسی عزیزم الهی آمین
-
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew ده صلوات سهم من
خیلی سخته
امیدوارم بهبودیشون رو هرچه زودتر ببینید -
im Mahdiew ده صلوات سهم من
خیلی سخته
امیدوارم بهبودیشون رو هرچه زودتر ببینیدromisa خیلی لطف کردین ممنون آمین
-
@نگار-0 سلام عزیزم انشالله
️
-
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew سلام
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
انشاءالله پدرتون خیلی زود بهبود پیدا کنند . -
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew ایشالاه هرچه سریعتر خوب بشن
-
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew امیدوارم هرچه زودتر خوب شن
-
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew سلام انشالله هر چه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن 10 تا صلوات سهم من
-
انشاءالله سلامت باشند.
100 صلوات با من -
انشاءالله سلامت باشند.
100 صلوات با من- آیة الکرسی
-
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew
سلام انشاءالله که هرچه زودتر هر مشکل هست برطرف بشه
به خدا توکل کنین که هرچه خدا خواست همان میشود -
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew به اهل بیت توسل کنید، دعای توسل بخونید ان شاء الله جواب می گیرید
ان شاء الله عمل خوبی داشته باشید
-
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew ایشالا که عمل خوبی دارن بد به دلتون راه نیارید خدا بزرگه
-
بابام مریضه}
بابام مرییضه فردا عمل داره خواهش میکنم نفری یدونه صلوات و اگه میشه یه آیت الکرسی یا اگه اونم نتونستین فقط نفری یه صلوات به نیت اینکه شفا پیدا کنه و فردا عملش رو به خوبی پشت سر بذاره بفرستین انشاالله هرچی میخواین خدا بهتون بده براش دعا کینim Mahdiew پدرتون حالشون چطوره عمل چطور پیش رفت