-
دختر پاییز امضات قشنگه
️
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کم خوبیای تو رو ندیدم
خوب باشی خوبم منم
منو واسه وقتی که
حالت بده انتخاب کن -
FateMe 0 کاش مشکل جا زدنم بود من هنوز کامل خوب نشدم یکم که درس میخونم کارم میکشه به بیمارستان من از الان دارم افسوس میخورم نه با مدرسه پیش رفتم نه کنکور
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 انشالله که حالتونم بهتر میشه ولی بنظر من بیخیال کنکور نشین و حتی با خودتونم تکرار نکنین ک امسالو بیخیالش آخه ناخوداگاه تاثیرمیزاره رو عملکرد،تا اونجایی که در حد توانتونه تلاش کنید ولی نه تا حدی ک سلامتیتونو تهدید کنه..
که قطعا چیزی با ارزش تر از سلامتی نیس -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون جملتو درک کردم فک کنم اینم دارم درک میکنم و ازش درس میگیرم
+شکست خودش یه برده بزرگه+ -
اون جملتو درک کردم فک کنم اینم دارم درک میکنم و ازش درس میگیرم
+شکست خودش یه برده بزرگه+نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز با منید؟
-
میشه راهنماییم کنید بچه ها
من کمتر از 100 روز دیگه تا کنکور وقت دارم
ولی به علت بیماری تا الان تمام برنامه هام بهم ریخته
نمیگم صفرم ولی قطعا رشته دلخواهمم قبول نمیم سال اول بنظرتون بچسبم به نهایی و مدرسه و بیخیال کنکور امسال ونتیجش بشمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میشه راهنماییم کنید بچه ها
من کمتر از 100 روز دیگه تا کنکور وقت دارم
ولی به علت بیماری تا الان تمام برنامه هام بهم ریخته
نمیگم صفرم ولی قطعا رشته دلخواهمم قبول نمیم سال اول بنظرتون بچسبم به نهایی و مدرسه و بیخیال کنکور امسال ونتیجش بشماینو تاپیک بزن بپرس که گم نشه بچه ها هم بهت کمک کنن
حالا من نظرمو بگم ببین ماه های آخر به هیچ وجه من الوجوه نباید جا بزنی ینی تو این ماه ها هر تستی که میزنی رتبت رو در حد هزار جا به جا میکنه خیلی تاثیر داره
بعد اینکه ببین 2 حالت داره تو یا میخونی یا نمیخونی اگر نخونی و بری سر جلسه قطعا از اینی ک الان هستی بدتر میشه اوضاع و وقتی برای کنکور بعدی بخوای تلاش کنی از صفر صفر باید شروع کنی
اما اگر بخونی و بری سر جلسه دو حالت داره یا نتیجه ای که میخوای رو میاری که فبها یا اینکه نتیجه دلخواهتو نمیاری که اون موقع پشیمون نیستی از اینکه تلاش نکردی و بعدم اگر بخوای بمونی پشت کنکور حداقل دیگه از صفر مطلق شروع نمیکنی و از طرفی هم تجربه جامعی از دوران کنکورت بدست میاری -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این آهنگه بود میگفت:
دوسِت دارم منه بیچاره
مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره
کلاس پنجم بودم فک کنم اینو شنیده بودم از ریتمش خوشم اومده بود
بعد از این فک کنم کلا به آهنگ علاقه مند شدم
https://upmusics.com/دانلود-آهنگ-محسن-یگانه-دوستت/ -
دختر پاییز با منید؟
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateMe 0 نه یکی ک خیلی وقته میشناسمش
-
FateMe 0 نه یکی ک خیلی وقته میشناسمش
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز آخ پس شرمنده اشتبا شد
-
دختر پاییز آخ پس شرمنده اشتبا شد
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateMe 0 نه اخه فک کنم حرفت تو هم همینو میرسوند
نمیدونم
ولش کن -
FateMe 0 نه اخه فک کنم حرفت تو هم همینو میرسوند
نمیدونم
ولش کننوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز اوکی
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای وای دارم رد میدم
از بیست به چشمات صد میدم -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا
یا منو بکش:/
یا منو:/کشتن منو بابا
-
این آهنگه بود میگفت:
دوسِت دارم منه بیچاره
https://upmusics.com/دانلود-آهنگ-محسن-یگانه-دوستت/نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi اینو منم بچه بودم اینقدر میخوندم اخرش صدام میگرفت
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@saghi-mortazavi اینو منم بچه بودم اینقدر میخوندم اخرش صدام میگرفت
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi اینو منم بچه بودم اینقدر میخوندم اخرش صدام میگرفت
اععع خیلی باحال بود
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار ماشالا ب حافظه
اره
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این آهنگه بود میگفت:
دوسِت دارم منه بیچاره
https://upmusics.com/دانلود-آهنگ-محسن-یگانه-دوستت/نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi من بچه بودم تازه آهنگ ناری ناری علیرضا روزگار اومده بود.
با اون به آهنگ علاقهمند شدم -
@saghi-mortazavi من بچه بودم تازه آهنگ ناری ناری علیرضا روزگار اومده بود.
با اون به آهنگ علاقهمند شدمنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi من بچه بودم تازه آهنگ ناری ناری علیرضا روزگار اومده بود.
با اون به آهنگ علاقهمند شدمعااااا آره اینم باحال بود