-
بچه ها بیاین همو اسکرت کنیم
توتایپیکای درسی
@دختر-بهار دختر پاییز mahla bpz zeinab dehghani aynaz masoumi و...@sania-Andiravan @Saghi-Mortazavi .....@sania-Andiravanنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 @sania-Andiravan
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@sania-andiravan تو میتَری
@narjes-hashemi میتری؟ چی؟
-
@nafas-m حق میدم
فیزیک 2 خیلییییی سنگیننهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf خیلی مخصوصا درسا هم زیاد شده
-
AMH عالیه
-
بچه ها بیاین همو اسکرت کنیم
توتایپیکای درسی
@دختر-بهار دختر پاییز mahla bpz zeinab dehghani aynaz masoumi و...@sania-Andiravan @Saghi-Mortazavi .....@sania-Andiravanنازنین جمالی 0 صبر کنیم ببینیم اعتبار درسی مون چقدره
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan یعنی تو می توانی!
یه لحظه زبون پولدارا رو یادم رفت -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دختر پاییز یکی این بهار رو بیاره
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به شب نشینی خرچنگای مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
به پای هرزه علفهای باغ کال پرست -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@nafas-m در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
@m-ba78 خوب اگر به اعتبار کافی نرسه فارغ التحصیلا باید چیکار کنن؟
دیگه جایی برا فارغ التحصیلا نیست باید خلوت شه بچه راهنماییا نیان از ما یاد بگیرن
️
-
@nafas-m در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
@m-ba78 خوب اگر به اعتبار کافی نرسه فارغ التحصیلا باید چیکار کنن؟
دیگه جایی برا فارغ التحصیلا نیست باید خلوت شه بچه راهنماییا نیان از ما یاد بگیرن
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirh_hmyf در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
ولی دوستان کنکوری من توجه داشته باشن
حقیقتا این اقدام بهترین اقدام میتونه برا شما
شاید الان بگین ازادی عمل گرفته شد و اینا ولی خیلی اقدام خوبی بود
حالا من جای خانوم مدیر بودم این اعتبارو جوری میکردم که دیگه بعد 300 تا امتیاز، به ازای هر پیام غیر درسی یه امتیازتون کم شه؛ اینطوری همچنان جو درسی باقی میمونه
شاید مخالفت کنین ولی تاثیراتشو بعددا سر کنکور میبینین
پ ن:حالا کسی نیاد انگ پاچه خواری بزنه به ما#چگونه_اعتبار_درسی_خود_را_افزایش_بدهیم
-
نازنین جمالی 0 صبر کنیم ببینیم اعتبار درسی مون چقدره
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan مال من زیر ۲۰۰
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا نگا میکین به تاپیکم و جواب نمیدین
اصلا من رفتم
دیگه هم نمیام