سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺
-
سلام ب الایی های عزیز
، خب راستش نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، من بی انگیزه شدم و اصن درس نمیخونم با اینکه امسال هم کنکوری هستم ، گفتم یه تاپیک بزنم و حرف دلم رو باتون بگم ،ازتون میخام ک بهم کمک کنید ، راهنماییم کنید ک چکار کنم ، ب یه جایی رسیدم ک از همه چی بریدمو خسته شدم یه جورایی افسرده شدم ، دوس دارم دندونپزشکی قبول شم اما خب فقط در حد یه حرف هستش فقط ، ازینکه نمیتونم کاری بکنم خستم ،از دست خودم خسته ام من ازهمون بچگی مشکلات زیادی داشتم ، حتی گاهی اوقات هنوزم یاد گذشته میوفتم حالم بدتر میشه!همش از سوی دیگرون تحقیر شدم ...خب بگذریم حالا ک دگه بزرگ شدم و به هزار و یک دلیل باید بشینم درسمو بخونم اما خب متاسفانه نمیخونم،گفتم شاید بتونید کمکم کنید
@خیرین- کوچک- دریا-دل
تجربی ها
دانش آموز کنکوری
@دانش- اموزان- الا
@همه -
Nazanin Mirzaei دانش آموزان آلاءreplied to Nazanin Mirzaei on آخرین ویرایش توسط Nazanin Mirzaei انجام شده
Nazanin Mirzaei
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ تجربی ها
@انسانیا
@ریاضیا
@ هر چی تو دلته بریز بیرون
@دانش- آموزان- الا -
Nazanin Mirzaei داری میگه فقط در حد یک حرفه بعد شما چرا باید یک حرفو دوست داشته باشین مطمعن باشه اگه تو نمیتونستی بدستش بیاری علاقه ای هم از دندون توی وجودت نبود
فقط کافیه محکم و استوار بلند بشی و تلاش کنی از نمیتونم دست بکشی و به میتونم تکیه کنی
هر چقدر اینجا بشینی و ناله کنی بگی سخته بگی نمیشی اوضاع بدترم میشه
قشنگ یک برنامه برای خودت بریز و شروع کن و درستو بخون اگه صفر صفری خوب واقعا معقولانه نیست امسال قبول بشی ولی اگه درحدی بلدی خب تلاشتو کن چه برای امسال چه برای سال دیگه و بقیشو بسپار به خدا اون میدونه آیندت با چه رشته ای موفقه و مسیرک بهت نشون میده کافیه که از همین حالا بلند شی و تلاش کنی -
Nazanin Mirzaei
سلام عزیزم داشتن یک برنامه خیلی بهت کمک میکنه
اول ببین ک واقعا از لحاظ روحی خسته هستی؟
اگه اره آهنگ انگیزشی گوش کن
بهترین کار ک خیلی به نظرم کمکت میکنه اینه
بیا تمام اهداف که میخوای بهشون برسی رو روی کاغذ بنویس و بعد هم عواملی ک باعث میشن به اون اهداف نرسی رو بنویس.
این کار بهت کمک میکنه انگیزت بیشتر بشه. -
ANA Kamali
بله حرف شما کاملا متین . اما من اینقدر بی اراده شدم ک کاری از دستم ساخته نیس ، کلن نا امید شدم از خودم ...اخه با چ انگیزه ای پاشم بخونم !
گاهی اوقات حس میکنم خودا صدامو نمیشنوه ،احساس میکنم منو تنها گزاشته هی صداش زدم ،بش گفتم کمکم کنه درسمو بخونم .
صبحا همش خاب میوفتم ، برنامه رو همش خراب میکنم ، ازمونا رو هم همش گند میزنم ،
برنامه ریزی دارم اما خو خودم
برنامه رو همش خراب میکنم ،مشاورمم دگه از دستم ب تنگ اومده نمیدونه باید باهام چکا رکنه ! ادم بشو نیستم من همش بهونه پشت بهونه ، همه تنهام گزاشتن دارم اذیت میشم واقعا ، دگه حتی گریمم در نمیاد چونکه از بس گریه کردم !!!
@دانش اموزان الا
@خیرین کوچک دریا دل -
سارا M 0
ازینکارا زیاد کردم ، انرژی میگیرم بعد چن روز نهایتش یه هفته حالم خوبه ،جو میگیرتم درسمو میخونم ، اماااا دوباره گند میزنم به همه چی ..... ینی اگ بخام اینجوری بگم ،یه هفته نشده ک من درست از رو برنامه درس بخونم ،خراب نکنم برنامه رو ! -
Nazanin Mirzaei
سلام باید به برنامه پایبند باشید خب به نظرم از کم شروع کنید و کم کم افزایش بدید.... ولی اصلا نذارید حتی ی روز هم ساعت مطالعه تون صفر بشه. -
Nazanin Mirzaei
باور کنید ،شماهااااا دگه تنها امید من شدید بعد ازخدا ....چونکه من هچ دوستی ندارم ، تقریبا ماها همسن هستیم دگ(گفتن حرف دلمو ب شما ها بزنم ، بلکه یه نوری به این قلب سیاهم بتابه )
واقن دگه دارم دیوونه میشم ، ازینکه اینقد بی اراده شدم ک نمیتونم کاری بکنم، ازینکه ....
بچه ها تو اطرافیانم خیلیا هستن ک چشم خوشبختی منو ندارن ،دلشون نمیخاد ک من درس بخونم و به جایی برسم از اونطرف هم ک بابای بیچاره ی من ک از بچگی منو ب تنهایی بزرگ کرده و واسم زحمت کشیده،الان تنها امیدش ب منه، امااااا من چی ..!
من دارم چکار میکنم با خودم ، با اینکه میدونم چی در انتظارمه اما نمیتونم کاری بکنم ، انگار یه جورایی طلسم شدم ، خستم بخودا ، دگه نمیکشم ،
تجربی ها
@خیرین کوچک دریا دل
@ادمین
سارا M 0 -
سارا M 0
متاسفانه من اینکارو میکنم ، از دیروز هچی نخوندم .
همش خاب و تنبلی ، .... -
بچه هااااا..دارم از دست میرم ،اما نمی تونم هچ کاری کنم !
من دلایل زیادی واسه اینکه بخام ادامه بدمو تلاش کنم دارم ..اما خو دگه بیخیال همه چی شدم ، ب معنای واقعی جازدم ب یه جایی رسیدم ک دگه هچی برام مهم نیس ...حتی خودم -
Nazanin Mirzaei سلام دوست عزیز. چشماتونا ببندید و تصور کنید که دندون پزشکید. سابقه 10 ساله ای کسب کردید که خیلی معروف شدید. تمام بیمارای استان خودتون رو شما معالجه میکنید و خیلی هم پولدار شدین. اما یهو از طرف سازمانی، دستگیر میشید و تمام اموالتون رو ازتون میگیرن و کل سابقتون رو نابود میکنن و میگن شما دیگه نمیتونید دندون پزشک باشین. کل زندگیتون نابود میشه و همه دنیا روی سرتون خراب میشه.
این احتمالا یه قصه اس. اما این سازمان که نابودتون میکنه، خستگی الانتونه. اگه الان کم بیارید و نخونید، ممکنه برای یک عمر سرنوشتتون تغییر کنه و نابود بشین. یک عمر حسرت بخورید و یک عمر دنیا روی سرتون خراب بشه. حالا خودتون تصمیم بگیرید بازم میخواید خسته باشید؟ -
Nazanin Mirzaei x
سلام منم پارسال تو شرایط تو گیر کردم و تنبلی کردم نتیجش شد اینکه الان پشت کنکورم به صدای درونیت که میگه موفق نمیشی گوش نده حتی تو همین یک ماهم فرصت هست خیلیا الان جا زدن
کنکور شوخی نیست من پارسال کنکورو جدی نگرفتم و خیلی بهم ضربه وارد شد خودتی که به خودت میتونی کمک کنی پس بهونه رو کنار بزار -
Nazanin Mirzaei
این برای همه ماها پیش میاد
میدونی چی مهمه؟؟
اینکه چقد با اون مشکلات برخورد کنیم و چقدر به خودمون بیایم.
ببین هرچه زودتر شروع کنی بهتره من همیشه گفتم...و باز هم میگم...که استارت هر چیزی سخته.... ولی همین ک شروع کنید و سعی کنید کم کم افزایش بدید ساعت مطالعه تون رو اراده تون میره بالا.
کافیه فقط شروع کنی دوست خوبم
ما هم هستیم برای راهنماییتنها نیستی اصلا
از فردا شروع کن .... لازم نیست ۱۸ ساعت بخونی
فقط صبح زود بلند شو و با برنامه ای ک داری پیش برو
به خودت ایمان داشته باش....
خواب و تنبلی گریبان هرکسی میشه منتها باید بلد باشید ک چطور مقابله کنید. -
Amir Kazemi 0
میخام اما نمیشه ! -
Minoo Akbari
خودمم میدونم با ایی وضعیتی ک دارم قبول نمیشم امسال ....بابامم تهدیدم کرده گفته باید همین امسال قبول شی ...حالا اونوقت من چکار میکنم ...خاب میوفتم همش تنبلی میکنم و درس هم نمیخونم .... -
Nazanin Mirzaei
حال شما برای من کاملا قابل درکه چون ادمی که چندین بار شکست بخوره به پوچی میرسه
اما خوب ما زمین میخوریم که قوی تر بلند شیم
اینا شعار نیست من خودم هر روز دارم زمین میخورم ولی خوب امید هست
شما صفرم باشی تا کنکور امسال میتونی یه رتبه متوسط یا خوبم بیاری ( بستگی به همتت داره )
ولی به نظرم با مشاورت صحبت کن
خودت رو از نمیتونم و کله شقی پر نکن
باید بالاخره به یه صراطی مستقیم شی
با ساعت مطالعه کم شروع کن راحت میتونی بیای بالا
ولی قبل از اینا به این فکر کن دندون پزشکی رو دوست داری یا فقط اسمش برات قشنگه
چون علاقه هدف میاره -
Nazanin Mirzaei نه مشاور برات کاری میکمه نه کسی دیگه فقط خودتی خودت
خدا آدما را تنها نمیزاره تو قدرتشو فراموش کردی
هی به خودت انرژی منفی میدی که چی که بخای به کجا برسی
اگه دلت نمی خواد تلاش کنی خب اصلا درس نخون ولی اگه هدفت برات مهمه باید براش تلاش کنی و بخوای تا بشه دیگه هیچوقتم نگو خدا نمیشنوه
در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است -
Nazanin Mirzaei
برگرد به خیلی قبل تر وقتی که اوایل انگیزه داشتی و چقدر پر از شوق بودی فکر میکردی ب کارایی که باید بکنی وحس خیلی خوبی که از فکر کردن به هدفت داشتی. اون حال و احوالت رو برای خودت یاداوری کن حس خوبی بهت میده شور و شوق بهت میده
از اینکه الان تو مسیری هستی ک میتونی با تلاشت به هدفت برسی و دیگه مثل سال های قبل فقط کارنامه درس و مشقتو دستت نمیدنو به این فکر کن که اگر نخونی و قبول نشی زندگیت چطور میشه و اگر بخونیو قبول بشی زندگین چطور میشه؟ با جزییات بهش فکر کن
بعد هم به نظرم بلند شو اتاقت رو مرتب کن کتابات رو مرتب کن و اگر روی میز درس میخونی یه خونه تکونی بکنش
و فک کن نقطه شروع دوبارست
چند روز خودتو به ضرب و زور نگه دار برا درس خوندن بعدش موتورت دوباره روشن شده.وقتی هم خوابت گرفت بزن تو گوش خودت و اب بزن ب صورتتو در اخر برای اون شور و شوقی که قلبت پیدا میکنه با فکره قبول شدن دندون درس بخون
فکر کردن بهش چقدر حالتو خوب میکنه؟
فکر کن بهش هم برسی!چی میشه!و در اخرتر به خودت اطمینان داشته باش و با اعتماد به نفس درس بخون :))
-
sallar savadkoohi
ن واقن دوسش دارم .....اصلن از پزشکی خوشم نمیاد ....نمیدونم شایدم یه روز رفتم پزشکی ....️
اما همش من ب خودا میگم خودایا من راضی ام ب رضای تو ، -
Marziyeh Amini دهم دانش آموزان آلاء یازدهمreplied to Nazanin Mirzaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nazanin Mirzaei
سلام دوست عزیز
به نظرمن شما دارید به خودتون تلقین می کنید که من نمیتونم، موفق نمیشم، انگیزه ندارم، آزمونام خراب میشوند و.....اول از همه تمام این فکر ها را از خودت دور کن یک نفس عمیق بکش و برای چند لحظه به هیچی فکر نکن بعدشم فقط یکم اعتماد به نفس داشته باش
با خودت تکرار کن من میتونم من باید که بتونم این باید خیلی مهمه
عزیزم فقط کافیه که شروع کنی فقط باید دستت رو روی زانوت بزاری و بلند بشی و همه چی رو به خدا بسپاری خدا خودش همه چی رو درست میکنه همه چی رو فقط تو باید بخای و اباید
به خاطر حرف هایی که بهت زدن باید بلند بشی و ثابت کنی که میتونی همین و بس
امیدوارم موفق باشی