سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺
-
Amir Kazemi 0
میخام اما نمیشه ! -
Minoo Akbari
خودمم میدونم با ایی وضعیتی ک دارم قبول نمیشم امسال ....بابامم تهدیدم کرده گفته باید همین امسال قبول شی ...حالا اونوقت من چکار میکنم ...خاب میوفتم همش تنبلی میکنم و درس هم نمیخونم .... -
Nazanin Mirzaei
حال شما برای من کاملا قابل درکه چون ادمی که چندین بار شکست بخوره به پوچی میرسه
اما خوب ما زمین میخوریم که قوی تر بلند شیم
اینا شعار نیست من خودم هر روز دارم زمین میخورم ولی خوب امید هست
شما صفرم باشی تا کنکور امسال میتونی یه رتبه متوسط یا خوبم بیاری ( بستگی به همتت داره )
ولی به نظرم با مشاورت صحبت کن
خودت رو از نمیتونم و کله شقی پر نکن
باید بالاخره به یه صراطی مستقیم شی
با ساعت مطالعه کم شروع کن راحت میتونی بیای بالا
ولی قبل از اینا به این فکر کن دندون پزشکی رو دوست داری یا فقط اسمش برات قشنگه
چون علاقه هدف میاره -
Nazanin Mirzaei نه مشاور برات کاری میکمه نه کسی دیگه فقط خودتی خودت
خدا آدما را تنها نمیزاره تو قدرتشو فراموش کردی
هی به خودت انرژی منفی میدی که چی که بخای به کجا برسی
اگه دلت نمی خواد تلاش کنی خب اصلا درس نخون ولی اگه هدفت برات مهمه باید براش تلاش کنی و بخوای تا بشه دیگه هیچوقتم نگو خدا نمیشنوه
در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است -
Nazanin Mirzaei
برگرد به خیلی قبل تر وقتی که اوایل انگیزه داشتی و چقدر پر از شوق بودی فکر میکردی ب کارایی که باید بکنی وحس خیلی خوبی که از فکر کردن به هدفت داشتی. اون حال و احوالت رو برای خودت یاداوری کن حس خوبی بهت میده شور و شوق بهت میده
از اینکه الان تو مسیری هستی ک میتونی با تلاشت به هدفت برسی و دیگه مثل سال های قبل فقط کارنامه درس و مشقتو دستت نمیدنو به این فکر کن که اگر نخونی و قبول نشی زندگیت چطور میشه و اگر بخونیو قبول بشی زندگین چطور میشه؟ با جزییات بهش فکر کن
بعد هم به نظرم بلند شو اتاقت رو مرتب کن کتابات رو مرتب کن و اگر روی میز درس میخونی یه خونه تکونی بکنش
و فک کن نقطه شروع دوبارست
چند روز خودتو به ضرب و زور نگه دار برا درس خوندن بعدش موتورت دوباره روشن شده.وقتی هم خوابت گرفت بزن تو گوش خودت و اب بزن ب صورتتو در اخر برای اون شور و شوقی که قلبت پیدا میکنه با فکره قبول شدن دندون درس بخون
فکر کردن بهش چقدر حالتو خوب میکنه؟
فکر کن بهش هم برسی!چی میشه!و در اخرتر به خودت اطمینان داشته باش و با اعتماد به نفس درس بخون :))
-
sallar savadkoohi
ن واقن دوسش دارم .....اصلن از پزشکی خوشم نمیاد ....نمیدونم شایدم یه روز رفتم پزشکی ....️
اما همش من ب خودا میگم خودایا من راضی ام ب رضای تو ، -
Marziyeh Amini دهم دانش آموزان آلاء یازدهمreplied to Nazanin Mirzaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nazanin Mirzaei
سلام دوست عزیز
به نظرمن شما دارید به خودتون تلقین می کنید که من نمیتونم، موفق نمیشم، انگیزه ندارم، آزمونام خراب میشوند و.....اول از همه تمام این فکر ها را از خودت دور کن یک نفس عمیق بکش و برای چند لحظه به هیچی فکر نکن بعدشم فقط یکم اعتماد به نفس داشته باش
با خودت تکرار کن من میتونم من باید که بتونم این باید خیلی مهمه
عزیزم فقط کافیه که شروع کنی فقط باید دستت رو روی زانوت بزاری و بلند بشی و همه چی رو به خدا بسپاری خدا خودش همه چی رو درست میکنه همه چی رو فقط تو باید بخای و اباید
به خاطر حرف هایی که بهت زدن باید بلند بشی و ثابت کنی که میتونی همین و بس
امیدوارم موفق باشی -
Nazanin Mirzaei میدونی چه قدر ادم سه ماه از صفر شروع کردن و رتبه 3 رقمی اوردن؟؟؟تازه تو که صفر نیستی!
بهم تو چت پیام بده که مدرک بدمت -
Nazanin Mirzaei همین نمیشه گفتناس که باعث میشه نشه. الان در حساس ترین لحظه زندگیت هستی. عین یه عمل قلب باز. کوچکترین کوتاهی ممکنه خیلی برات گرون تموم بشه.
-
Marziyeh Amini
من احساس میکنم اصن خودا منو دوس نداره ،باهام قهره ،،،،، احساس میکنم این حال بدم دلیلش همینه .... بچه ها من بارها اینکارایی ک شما میگید رو کردم ....وقتی میبینم درسته نمیشه، خو خسته شدم دگه واقعا، هر چی مطلب انگیزشی بوده خوندم ، اهنگهای انگیزشی ، و .....هزار تا کار دگه ...
مشاورمم کم نزاشته برام ..اما خو کو گوش شنوا؟؟؟؟
باورتون میشه من خیلی اتفاقی فهمیدم تو الا میشه حرف زد ، انقد خوشال شدم، ب خاطر همین همش دنبال این بودم ک منم بتونم غضو انجمن بشم و بیام و باتون حرف بزنم.🥺
الان خیلی خوشالم ک کنارم هستید و دارید باههم حرف میزنید ،مرسی از همتون 🥺
Amir Kazemi 0
ANA Kamali
Marziyeh Amini
سارا M 0
sallar savadkoohi
Nazanin A
Minoo Akbari@خیرین کوچک دریادل
-
Nazanin Mirzaei خواهش میکنم. وظیفه ماست که توی شرایط بحرانی نذاریم همنوعمون آسیب ببینه.
ضمنا، خدا با هیچ کس قهر نیست. از داشتن چنین خدایی لذت ببر و شکرگزار باش، این همه نعمتی که الان به تو داده، به خیلیا نداده. این یعنی حتما تو رو خیلی دوست داشته. -
Nazanin A
ن واقعا نمیدونم ...لطفا بهم نشون بده! ،بلکه شاید ادم شدم -
Amir Kazemi 0
اره ،شاید حق با شماس ، من دارم ناشکری میکنم .ولی من میترسم ، میترسم ازینکه سمت کتابام برم، به محضی ک به سمت کتابام میرم و میخام شروع کنم ب خوندن خابم میگیره و همش خمیازه میکشم ،
ینی از من سست اراده تر و سست عنصر تر مگ هس تو دنیا؟؟!!!
چکار کنم ک به این ترسم غلبه کنم ، ؟!چه کار کنم ک صبحا خاب نیفتم؟!
اگ مث قبل دوباره انرژی بگیرم بخونم اما دوباره ولش کنم چی ! اگ دوباره ،از نو روزی از نو شه چی .....بخودا دگه نا ندارم🥺
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ -
Nazanin Mirzaei
منم دقیقاااا ی زمانی همینجوری بودم
همش خواااااب.
همش ناامید و بدتر از همه اون حسی فوق العاده بدی بود ک به خاطر درس نخوندن داشتم.
من ابتدای سال به دلایلی برنامه هام رو اجرا نکردم....
و خیلییی هم پشیمونم ک چرا اون موقع همش فکر های الکی میکردم!
من خواهرم مثل مشاور برام میمونه ....خودش کنکور داده و کلی تجربه.....خواهرمم هست باهاش راحتم.... حالا من این قد گلایه میکردم ک فلان و.....
خواهرمم میگفت باید بلند شی و بخوای درس بخونی....
مثلا من میگرفتم میخوابیدم! بعد بلند میشدم می گفتم وقت ندارمدر این حد! خواهرمم گفت خودت باید بخوای...
ببین هیچ معجزه ای اتفاق نمیفته....مطمعن باش.
امیدت به خدا باشه....ولی ن امید داشتن برای رخ دادن یک معجزه....از تو حرکت..از خدا برکت...
نه از تو گلایه و نمیتونم و من اینجوری هستم و من سست اراده هستم و...
بعد لابد از خدا برکت؟!!!
ی معجزه ای میشناسم که هیچکس قرار نیست با اجی مجی اون رو توی زندگیت قرار بده!
ولی خودت این معجزه قراره با درس خوندن و استارت زدن به وجود بیاری
چه کسی بهتر از خودت؟؟ که میتونه بر مشکلات غلبه کنه؟
من هرررچه قدر هم راهنمایی کنم آخر ک نمیتونم بیام به مشکلات تو غلبه کنم.... اخرش این تویی ک تصمیم میگیری فردا بخوابی یا بلند شی ی استارت بزنی....
در آخر بگم ک...حس درس نخوندن خیلی عذاب دهنده تره تا موقعی ک درس میخونی و خسته میشی....
رویاهات منتظرتن...ک فردا براشون استارت بزنی.... انتظار ندارن ی استارت عالی و بی نقص بزنی...ولی انتظار دارن ک با حداکثر توانت استارت رو آغاز کنی....هرچند ضعیف... -
Nazanin Mirzaei راستش من ادمی که خوابه رو میتونم بیدار کنم اما ادمی که خودشو بخواب زده نمیتونم بیدار کنم...
-
-
Nazanin Mirzaei
تو این پیج کلی ادم اومدن از خودشون یا اطرافیانشون گفتن که تو زمان کمی رتبه زیر1000 اوردن کسایی با وضعیت بدتر از هرکودوم ما یا با وضعیت مشابهمون رو میتونی ببینی توشون
هرچند که تو صفر نیستی
بعضی ها حتی بعد از سال ها دوری از درس تو زمان کوتاه به رشته های تاپ تجربی رسیدن
ادرس پیجشون رو مینویسم کلی از اینا تو پیجش هست
گفتم دایرکت بگم چون نمیدونستم مشکلی داره ادرس اینجا دادن یا نه
اگر ایرادی بود پاک میکنماینو بدون که کنکور بی رحمه
کاری نداره دوساله داری جدی میخونی یا سه ماه
فقط به اون 4 ساعت کار داره -
Amir Kazemi 0
ینی من بیدارم اما خودمو الکی زدم ب خاب ؟!!!! -
Nazanin A
حق با توعه ....🥺