سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺
-
Nazanin A
ن واقعا نمیدونم ...لطفا بهم نشون بده! ،بلکه شاید ادم شدم -
Amir Kazemi 0
اره ،شاید حق با شماس ، من دارم ناشکری میکنم .ولی من میترسم ، میترسم ازینکه سمت کتابام برم، به محضی ک به سمت کتابام میرم و میخام شروع کنم ب خوندن خابم میگیره و همش خمیازه میکشم ،
ینی از من سست اراده تر و سست عنصر تر مگ هس تو دنیا؟؟!!!
چکار کنم ک به این ترسم غلبه کنم ، ؟!چه کار کنم ک صبحا خاب نیفتم؟!
اگ مث قبل دوباره انرژی بگیرم بخونم اما دوباره ولش کنم چی ! اگ دوباره ،از نو روزی از نو شه چی .....بخودا دگه نا ندارم🥺
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ -
Nazanin Mirzaei
منم دقیقاااا ی زمانی همینجوری بودم
همش خواااااب.
همش ناامید و بدتر از همه اون حسی فوق العاده بدی بود ک به خاطر درس نخوندن داشتم.
من ابتدای سال به دلایلی برنامه هام رو اجرا نکردم....
و خیلییی هم پشیمونم ک چرا اون موقع همش فکر های الکی میکردم!
من خواهرم مثل مشاور برام میمونه ....خودش کنکور داده و کلی تجربه.....خواهرمم هست باهاش راحتم.... حالا من این قد گلایه میکردم ک فلان و.....
خواهرمم میگفت باید بلند شی و بخوای درس بخونی....
مثلا من میگرفتم میخوابیدم! بعد بلند میشدم می گفتم وقت ندارمدر این حد! خواهرمم گفت خودت باید بخوای...
ببین هیچ معجزه ای اتفاق نمیفته....مطمعن باش.
امیدت به خدا باشه....ولی ن امید داشتن برای رخ دادن یک معجزه....از تو حرکت..از خدا برکت...
نه از تو گلایه و نمیتونم و من اینجوری هستم و من سست اراده هستم و...
بعد لابد از خدا برکت؟!!!
ی معجزه ای میشناسم که هیچکس قرار نیست با اجی مجی اون رو توی زندگیت قرار بده!
ولی خودت این معجزه قراره با درس خوندن و استارت زدن به وجود بیاری
چه کسی بهتر از خودت؟؟ که میتونه بر مشکلات غلبه کنه؟
من هرررچه قدر هم راهنمایی کنم آخر ک نمیتونم بیام به مشکلات تو غلبه کنم.... اخرش این تویی ک تصمیم میگیری فردا بخوابی یا بلند شی ی استارت بزنی....
در آخر بگم ک...حس درس نخوندن خیلی عذاب دهنده تره تا موقعی ک درس میخونی و خسته میشی....
رویاهات منتظرتن...ک فردا براشون استارت بزنی.... انتظار ندارن ی استارت عالی و بی نقص بزنی...ولی انتظار دارن ک با حداکثر توانت استارت رو آغاز کنی....هرچند ضعیف... -
Nazanin Mirzaei راستش من ادمی که خوابه رو میتونم بیدار کنم اما ادمی که خودشو بخواب زده نمیتونم بیدار کنم...
-
-
Nazanin Mirzaei
تو این پیج کلی ادم اومدن از خودشون یا اطرافیانشون گفتن که تو زمان کمی رتبه زیر1000 اوردن کسایی با وضعیت بدتر از هرکودوم ما یا با وضعیت مشابهمون رو میتونی ببینی توشون
هرچند که تو صفر نیستی
بعضی ها حتی بعد از سال ها دوری از درس تو زمان کوتاه به رشته های تاپ تجربی رسیدن
ادرس پیجشون رو مینویسم کلی از اینا تو پیجش هست
گفتم دایرکت بگم چون نمیدونستم مشکلی داره ادرس اینجا دادن یا نه
اگر ایرادی بود پاک میکنماینو بدون که کنکور بی رحمه
کاری نداره دوساله داری جدی میخونی یا سه ماه
فقط به اون 4 ساعت کار داره -
Amir Kazemi 0
ینی من بیدارم اما خودمو الکی زدم ب خاب ؟!!!! -
Nazanin A
حق با توعه ....🥺 -
Nazanin A
مرسی عزیزم -
Nazanin Mirzaei دانش آموزان آلاءreplied to Nazanin A on آخرین ویرایش توسط Nazanin Mirzaei انجام شده
Nazanin A
بچه ها من تصمیم گرفتم ک از همین الان شروع کنم ،مرسی از همتون ، نور امید رو تو دلم روشن کردید ، واسم خیلی خیلی دعا کنید بچها ، دمتون گرم ک هستید، از خودا ممنونم ک تونستم بالاخره باتون حرف بزنم و همچنین از الا ممنونم ک باعث شد با شماها اشنا بشم.خدایااااا شکرت 🥺
بچه هااااا...بهتون قول میدم از همین الان ، قول میدم ، اصن قسم میخورم ک درسمو بخونم ، من میتونم ،من دندونپزشکی قبول میشم ، چونکه این حق منه ،این سهم منه ، این زندگی منه ... مگ نه؟؟!!!🥺
دگه جا نمیزنم .دگه کنار نمیکشم ، درسته خیلی زمین خوردم ، اما ایندفعه دگه پامیشم ، محکمتر از قبل هم پا میشم،اگ دوباره هم زمین بخورم پا میشم ب عشق همتون ،به عشق تک تکتون پامیشم و دوباره شروع میکنم، حرف زدن با شماها منو خیلی اروم کرد ، فهمیدم ک تنها نیستم !فهمیدم هنوزم میشه زندگی کرد هنوزم وقت هس .دوستتون دارم الایی های عزیز، مرسی ک هستید🥺
من برای تک تکتون ارزوی موفقیت و سربلندی دارم ،ایشاااا همتون بهترین رشته و بهترین دانشگاه و هرچی ک دوس دارید قبول شید. خداحفظتون کنه الایی های عزیز ...بازم مرسی دوستان عزیز
Nazanin A
ANA Kamali
Amir Kazemi 0
Minoo Akbari
sallar savadkoohi
سارا M 0
marzi
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ادمین
@ناظم
@دانش اموزان الاء
تجربی ها
@المپیادیا
@بچه های کنکور 1400 -
Nazanin Mirzaei
ببخشید مرضیه جان و همچنین تشکر از شما
Marziyeh Amini -
سلام چه کمکی ؟
-
بعضی از اهمال کاری ها ناشی از تنبلیه برخی خم یه نوع بیماریه که پزشکا میتونن حلش کنن
شاید دلت نمیخواد درس بخونی شاید حواس پرتی ت زیاده ادما وقتی چیزی رو از دست بدن قدر عافیت و آزادی رو میدوننمن وقتی سربازی رفتم فهمیدم که زندگی شخصی یعنی چی اتاق شخصی یعنی چی خونه پدر مادر یعنی چی خسته شدم بودم از یه سری اجبارها 21 ماه یک لباس تکراری رو پوشیدن بعد خدمت فهمیدم آزادی و به اختیار بودن یعنی چی مجبور نبودم به کسی جواب بدم برا ساده ترین کارا
یکی از آَناسان تصائف کرد چند ماه تو بیمارستان خوابید و کلی عمل جراحی داشت ایشون میگفتند وقتی از محیط بیمارستان اومدن بیرون میگه از دیدن آسمون آبی کلی ذوق کرده !!! همین آسمون آبی که ما هر روز زیرش قدم میزنیم و عادی و بی معنی شده
بنده کمی سلامتیم به خطر افتاده یهو بیمار شدم و درگیر آزمایش این دکتر اون دکتر شدم هنوز هم هست ادامه داره پارسال گریه میکردم میگغتم این همه اتلاف وقت من کلی آرزو داشتم هدف داشتم اما یه قدم هم برنداشتم بعد خودمو برای مرگ آماده کردم با خودم گفتم انگار قرتار نیست به پیری برسم !!!
افسوس کلی آزلادی های شخصی رو خوردم که خانواده ام دریغ کردن به نظرم اگه بتونی تلخی رو بچشی برات شاید انگیزه بشه البته با درس نخوندن کسی بدبخت و با درس خوندن کسی خوشبخت نشده اگر واقعا دلت نمیخواد درس بخونی برو سمت هنر های دیگه کار های دستی نقاشی موسیقی کلی هنر و کار دیگه هستش شاید بعد ها دلت خواست برگردی درس بخونی
ببین مشکلت جسمیه که پزشک حلش میکنه / مشکل روحی روانشناسی هم که مشاورا حلش میکنن / شایدم اصلا دلت نمیخواد درس بخونی اگرم درس خوندن رو دوست داری این همه راه برای غلبه بر اهمال کاری
ولی کفه ترازو رو برای خودت سبک سنگین کن قدر فرصت و عافیت رو بدون
-
Nazanin Mirzaei خداروشکر
خوشحال شدم
چند ماه دیگه خبر قبولیت رو ببینیم -
Tony Montana
سلام 🥺
ایشاااا...ب زودیه زود حالتون خوب میشه ،نگران نباشید ،خدابزرگه ...
ممنونم ازتون، بله کاملا موافقم باهاتوون ،اره خو شایدم من دارم ناشکری میکنم (* خدا منو ببخشه)...من تو بچگیام خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم ، مخصوصا از طرف نامادریم و خونواده اش ،،،(میشه گفت ،بگی نگی داستان زندگیم شبیه سیندرلاس،البته نه اینکه شاهزاده ای پیدا بشه و بیاااااد منو ببره ! ن فقط در همین حد ک اذیتش میکردن!
اولا همشون خیلی خوب بودن باهام و بعد یهو کم کم رنگ عوض کردن،ههمش تحقیر و فحش و دعوا ...باورتون نمیشه ولی شاید مینشستن جلو خودم درباره خودم غیبت میکردن ..من تو جمعشون یه غریبه بودم و هستم، باورتون میشه من یه بچه ای بودم ک نامادریم حتی اجازه نمیداد دست ب کنترل تلویزیون بگیرم تا برنامه کودک ببینم!و حتی لباسمو پاره کرد! به خاطر چی به خاطر اینکه فقط میخاستم برنامه کودک ببینم.
حتی هر موقع بش سلام میکردم یا از کنارش رد میشدم بهم فحش میداد بجای جواب سلام.
اینارو نمیگم ک ب رختون بکشم یا حالتون رو بد کنم ،ن من اینو دوس ندارم و نمیخامم زیاد راجبش حرف بزنم چونکه حال خودم بد میشه ، فقط میخاستم بدونید ک منم زیاد زجر کشیدم دگه در اون حدم نیستم ،
حرفاتون رو ک خوندم یاد خودم افتادم یه جورایی، راستش حرفای همتون یه تلنگر بود برام،ولی دوست داشتم حرفای شما و بچهای دگه رو و اصلنم ناراحت نشدم ،تازه باعث خوشالیمه ک تونستم با شماها حرف بزنم،.🥺
ولی دگه ازین ب بعد تصمیم گرفتم بخونم ، ازین ب بعد دگه تا جون دارم تلاش کنم، میخام اینقد بخونم تا دندونپزشکی قبول شم، میخام یه روزی ب یه جایی برسم ک ب همشون ثابت کنم ک می تونم!
حرف زدن با شماها دوستان عزیز ،حال منو عوض کرد، من قبل ازون چشامو بسته بودم ،هچیو نمیدیدم،...اما دگه نمیخام اینجوری باشم ،....میخام زندگی کنم واس خودم!
با حرفتون موافقم کاملن ک تا رنجو سختی نکشی قدر اون چیزو نمیدونی ،...یکی از عوامل درس نخوندمم همین گوشیمه ،باید دگه کنترلش کنم ،کمتر ازش استفاده کنم ! 🥴
من از خودا واستون بهترینارو میخام ، ایشاااا....ب زودیه زوووودی حالتون خوب میشه ، اصلن نگران نباشید ،امیدتون ب خودا.
ممنونم بابت حررفاتون -
Nazanin A
مرسی ،ایشااااااا... .همچنین عزیزم ، -
متاسفم براتون و ممنونم بابت همدردی تون
اما این بهونه نشه خودتونو تا ابد قربانی ببینید من خودم این مطلب رو نمیدونستم به هرکی می رسیدیم میگفتم ببین من چه بدبختم و این چرخه عبس ادامه داشت
یه نکته ای هست برای ادما هر اتفاق خوب یا تلخی رخ بده طبیعت کار خودشو میکنه هیچ توجه ای به حال دل آدما نداره طبیعت خنثی هستش این بستگی داره که ما چطور برخورد کنیم
مثلا آتش گرمه و داغ میسوزونه چه ما این مطلب رو بدونیم ندونیم آتیش گرما و حرارت خودشو داره و برای اکثریت آدما خطرناکه ولی در عین حال با رعایت موارد ایمنی هر روز ازش استفاده میکنیم
بهترین یا بدترین اتفاق رخ بده باز خورشید به زیبایی از سمت شرق طلوع میکنه و کاری با هیچ کس نداره
عمر و فرصت زندگی نامحدود مون هم در گذره و به کسی وعده داده نشده مثلا تا 90 سالگی زنده هستی و سرحالی
من نه مشاورم نه میخوام نصیحت کنم ماباید سعی کنیم آگاهانه زندگی کنیم و بدون فشا زیاد به خودمون قدر لحظه اکنون رو بدونیم
اگر درس خوندن زیادی خسته ات کرده یه مدت استراحت کن اگر امکانش هست یه سفر برو خواب و استراحت هم درست همون قدر مهمه و ارزش داره برای درس خوندنو برنامه ریزی هم بقیه بچه ها که وارد ترن هستن و کمکت میکنن
در هر شرایطی ما باید کنترل روانی و آرامش مونو بدست بیاریم قبل تر موقع خشم میزدیم میشکوندیم بلند فریاد میکشیدیم ولی تجربه شد برام که با این رفتارها کاری درست نمیشه و برا کسی هم مهم نیست شاید نمیدونم خشم مون تخلیه میشد یا نه ولی کما کان مشکل بزرگ و اصلی سرجاشه و قرار نیست حداقل برای من کسی راهنما و کمک حال باشه پس باید صبر کرد صبر صبر صبر و کاری درست به نظر خودم رو انجام بدم البته مشورت با اشخاص آگاه و دلسوز که حسود نیستن عالیه ولی بیشتر تو مجازی پیدا میشن نه اطراف دنیای فیزیکی موناین چند تا وبینارو رو دوست داشتید دانلود کنید و ازش بهر ببرید
-
Tony Montana
باش،ممنون از لطفتون... -
Tony Montana
سلام ،خوبید؟
ببخشید این چنتا وبیناری ک فرستادید گفتید دانلود کنم......اما هر کار میکنم نمیشه ،میشه لطفا راهنمایی کنید ک چکار باید بکنم؟