سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
هشدار .. خطر OCD و احتمال شکست در کنکور
-
@black-wo_olf توکل کن به خدا و نا امید نشو
من افرادی رو دیدم که OCD حاد داشتن و تونستن بهش غلبه کنن
همه مون برات دعا میکنیم تسلیم نشو -
@black-wo_olf منو فالو کن شاید بتونم راهنماییت کنم از نظر من مشکل با دو سه هفته نهایت یک ماه حله وقت داری برا کنکور
-
Fatemeh H 2 بهم پیام بده
-
این پست پاک شده!
-
@black-wo_olf دارم بهتر می شم ..! یه لحظه حواستون از مسیر پرت شه ردتون می کنم .. Xd
-
شاید دکتر درست تشخیص نداده
-
@black-wo_olf سلام خیلی ناراحت شدم بابت این موضوع
اما بدترین چیز تلقین به بیماری هست یعنی حتی اگه نداشته باشید هم بر اثر تلقین و فکر زیاد دچارش میشید سعی کنید تعداد جزوه نوشتن رو کم کنید یا همراه با جزوه نوشتن برای خودتون استراحت تعیین کنید تو بازه ی استراحت هم بهتره از جزوه دور باشید و کار هایی که دوست دارید انجام بدین یا خوراکی های مورد علاقتون رو بخورید قبل رفتن به سراغ جزوه به آینده ایی که میخواید بسازید فکر کنید تا روحیه بگیرید با خودتون بگین(برای رسیدن به اون جایگاه هیچ چیز نمی تونه مانع من بشه)امیدوارم کمکی کرده باشم -
@black-wo_olf وای چقد جالب
من تابستون خیلی وضعم بد شد دیگه نمیتونستم تحمل کنم رفتم کلی تو نت سرچ کردم وسواس نوشتاری
آخرش هم هیچی پیدا نکردم کلا بیخیال شدم
من خیلی خیلی بد خط هستم اتفاقا ولی روی بعضی چیزا مثلا اینکه ه رو دقیقن دوتا نیم دایره هم اندازه باید در بیاد خیلی حساسم
تا جایی که یهو کل برگه رو پاره میکنم اگه عصبانی بشم
یا روی آ خیلی حساسیت دارم که کلاهش کج نشه
جزوه هام رو انداختم دور، نمیتونم مچ بشم باهاشون انگار
ولی خب تازگیا خیلی کمتر شده یعنی دیدم هم خیلی وقتم داره میره هم کار بیخودیه این فشار دادن مداد رو هم ترک کنم دیگه حله️️ -
@black-wo_olf سلام
راستش ممکنه حرفم اولش بنظرتون عجیب بیاد
ولی میتونم بهتون اطمینان بدم که ذره ای تکرارمیکنم حتی ذره ای قصدمهربون بودن ندارم
راستش بنظرم شمابه طرز زیادی باهوش ونکته سنجی
دقت دیداریت فوق العادست!
یه لحظه به جزوه هات نگاه کن؛
شماحتی روگردبودن وسرجابودن نقطه هاهم حساسی وواکنش نشون میدی
همه چیزباید صاف واتوکشیده باشن درست همونطورکه میخوای دندونه درست،هم اندازه وکنارهم،نقطه هاجداوسرجاشون بالای دندونه هاو...براهمین وقتی به جاهایی از رسمالخط میرسی که منحنیه دوتاکارمیکنی اول تاجایی که بتونی صافش میکنی مثل جاهایی که حروف «کا»وجودداره ودوم اگه موفق نشی سعی داری منحنی هاتودردایره ترین حالت ممکن رسم کنی
براهمین مثلاتوی تتا چون اصل شکل بیضویه بهم میریزی وتازه بعداز رسمش چون همه چی بایدسرجای خودش باشه خط وسطش باید دقیقاوسطش باشه وگرنه شمایی ولاک غلطگیروازسرگرفتن پروژه نوشتن
وکممی بعد شمایی ودفترو برگه جدید طرح جدید وجزوه ی حجیمی که باید دوباره ودوباره بنویسیش وهمین شماروحتی ازبرنامه درسیتونم عقب میندازه
واحتمال شمادرچنین وضعیتی دوباره درخودتون فرو رفته ومشوش طرح بی نقص عجیبی میریزید به امیداینکه این رونددیگه شماروبرسونه!!!
خب حالاکجاش باهوشی بود؟!
بابایه لحظه نگاه کن:
شمااصول خودتوداری
اصول سختی که به هرصورت بهش پایبندی
خب این نشونه استقلال فکری شماست که اصول خودتونودنبال میکنید
ازاستفاده زیادرنگهای خودکارتون طوری که توهرمبحث باهم همخونی دارن میشه فهمیدشمابسیارکمالگرایی که اگه منجربه خودشیفتگی نشه خیلی هم خوبه واین دقیقاهمون چیزیه که الان نسل جوون بش نیازداره فقط کافیه به این قانون ذهنی که«همه چیزبایدبه بهترین شکلش باشه»واژه ممکن روهم اضافه کنید«همه چیزبایدبه بهترین شکل ممکنش باشه»البته عادت بهش سخته ولی باتوجه به اینکه شمادرحال حاضرتحت درمان هم هستین بنظرم ازعهدش برمیاید
گفتم هرباربرنامتون به خاطراصولتون به هم میریزه دوباره یه طرح بینقص میچینید
یعنی شمابراحتی برای حل مشکلتون هردفعه یه راه حل جدیدمیسازین که خب خیلی باارزشه
ازرنگای خودکارتون گفتم که برای خیلی ها جنبه تزیینی داره ولی مال شمادارای الگووتناسبه که یعنی شمادرآن واحدکه درحال نوشتنیدو چیزیکه مینویسیدروتحلیل وتجزیه میکنیدهم مدام برای کارتون برنامه وفکردارید .
درمان مشکلتون باکمک متخصص این امربهترین کاریه که میتونیدبکنیدامااعتقادپیداکردن به مشکلتون اشتباه محضه
شمابین اصولی که برای خودتون دارید وذهن بسیااااااااارفعال وتوانمندتون گیرافتادید والان کاری که کمکتون میکنه اینه که سعی کنید به ذهنتون خوراک وفعالیتای جذاب بیشتربدین وباکمک پزشکتون ازحصراصولتون بیرون بیاید
اگرباورندارید به این فکرکنید که شماتوهمین تاپیک براحتی برای مانوشتید وباماحرف زدید
مهم نیست 1دقیقه وقت صرف کرده باشید یابیست دقیقه
شمااین کاروانجام دادیدپس بااعتمادبه نفس وتمرین پروسه درمانیتون روحتی شده برای کشف قابلیت های بینظیرخودتون مستمر ودرآرامش تموم کنید
درکنارش درس بخونید ولی اگه حتی برفرض محال به امسال نرسیدین مهم نیست
شماهنوزم وقت کافی برای تبدیل شدن به اونچه که میخوایددارید مهم نیست چندسالتونه وکجایی شما منحصربه فردید وهمیشه زوایایی رومیبینید که دیگران نمیتونن
چراازین ویژگیتون برای دیدن زوایای زیباوفرصت های عالی درزندگیتون استفاده نمیکنید؟
همه ما آلایی هایه خونواده ایم وهمه منتظریم شماخیییلی زودبیاد وتاپیک بازگشت وموفقیتتون روبرامون بزنید
ان شالله همیشه شادباشید -
Mr.Fantastic در هشدار .. خطر OCD و احتمال شکست در کنکور گفته است:
@black-wo_olf
این مرض دهم من بود:|(یادم هست اونموقع واسش تاپیک هم زدم که از بقیه کمک بگیرم)
ولی خداروشکر تابستون رو خودم کار کردم و الان که یازدهمم یه جزوه دارم مینویسم و اون جزوه که یکم حجیم هست رو سعی میکنم تایم های خالیم به دو سه برگه تبدیل کنمبه نظر من اینکه بخوای واسه این موضوع یه سال کنکورو از دست بدی غیر منطقیع
یکی دو هفته رو خودت کار کن
تا جایی که میتونی کم جزوه بنویس و زیاد تست بزن.من که با این راه تونستم این موضوع رو حل کنمممکنه اسم تایپیک رو بگید تا من مطالب آن را مطالعه کنم ؟
-
مهشید حسن زاده سلام .. چه جملات زیبایی .. در حقیقت هفته بعد از نوشتن این تاپیک لازم بود کلی آزمایش عجیب غریب انجام بدم .. آزمایش ها نشون دادن من از یه حس گناه عمیق تو وجودم آزار می بینم و همین حس باعث می شه بقیه ارگان های فکرم هم دچار اختلال بشن از افسردگی گرفته تا وسواس .. از طرفی با پزشک معالجم یه درگیری شدید هم داشتم (من از آدم روشن فکر و وطن فروش بیزارم) .. اوضاعم روز به روز بدتر شد .. یه مدت قرص خوردم و قرص ها برام کسالت آوردن و حسابی بیخیال شدم (روزهام به لهو و لعب می گذشت نه درس خوندن) .. تا اینکه امتحانات نوبت اول شروع شد .. بیش از یک ماه از درس افتاده بودم .. فشار وحشتناکی از طرف خانوادم آزارم می داد .. از طرفی امسال رو غیرحضوری برداشتم و شکست در امتحانات به اخراج از مدرسه منتهی می شد و کلی آبرو ریزی .. چندین بار به خودکشی فکر کردم .. کار به جایی رسیده بود که زمین و زمان و خدا و حتی سرنوشت خودم رو نفرین کردم .. هر روز تاریک تر و تاریک تر .. در بدترین حالتم بودم که اهدافم رو با خودم مرور کردم (به فکر حساب های تصویه نشدم افتادم .. شخصیت آیندم رو ستایش کردم و از درد و رنجی که بقیه از وجودم خواهند کشید انگیزه گرفتم) .. چندین روز فقط فکر کردم و بنیان اندیشم رو مستحکم تر کردم .. بهتر شدم .. اول به اون حس گناه حمله کردم و هرچی که بود رو از بین بردم .. بعضی از ایرادات شخصیتم رو درست کردم و الان هم دارم به این وسواس دست و پنجه نرم می کنم .. من بیمارم..؟ بلی -- بیمار می مونم..؟ نه!! .. الان حالم خیلی بهتره ..! دوباره به کنکور 1400 امیدوارم و قطعا خودم رو در حد و اندازه یه رقیب قدر بودن می دونم (مراقب باشید ..!!) .. امتحانای مدرسه رو یکی بعد از دیگری با موفقیت دارم پاس می کنم و هر روز بهترتر هم می شم .. من چند روز قبل از متن شما گفتم که به رقابت برگشتم .. پس رفیق کنکوری تو هم خوب بخون و حسابی تلاش کن که از گرگ عقب نمونی ..
-
@black-wo_olf مسابقه بارقیب قدرمسابقه میشه وبایه دوست خاطره...
بی صبرانه منتظرخاطره کردن یک مسابقه هستم! -
سلام وقتتون بخیر
در زمینه OCD رفتار درمانی بطور مشخص علائم بهبود به مراتب بهتری تا دارو درمانی از خودش نشون داده...
بهتون پیشنهاد میکنم تو این زمینه حتما این مستند رو ببینید "OCD هیولایی درون ذهن من "
به امید بهبود کاملتون -
@BlAcK-Wo_oLF
بنظرم ناراحت کننده ک نبود حرفات هیچ...خنده دارم بود
مگه آدم باید حتما جزوه بنویسه؟
من دوازدهمم یک صفحه جزوه دست نویسم ندارم فقط جزوه های راه ابریشم اونم جزوه های درسنامه؛ که فقط شب آزمون ی نگاهیی بهشون میندازم همین....ببین من میدونم چ حسیه مریض شدن قبل کنکور...من خودمم بخاطر کم تحرکی دوران کرونا و استفاده زیاد آب سرد الان کلسترول و کبد چرب و.... دارم باید کلی دارو مصرف کنم امپول بزنم هرشب ورزش کنم رژیم غذایی بگیرم اونم تو دورانی ک حوصله خودمم ندارم...ولی بدون هیچ وقت با فرار کردن چیزی بدست نمیاری...باید تکامل پیدا کنی بهتر بشی و با مشکلات کنار بیای این ک بگی مریضم درس نمیخونم خیلی بی معنیه....کتاب تست ک دیگه تمیزه!!راجب وسواس هم اگه من بودم از وسطش رد میشدم یعنی همون حمله مستقیم
باید بتونی تمرکز کنی و ب بدخطی فکر نکنی سعی کن بزور هم ک شده بدخطی رو تحمل کنی و اینو بدون ک تغییر کردن همیشه درد داره -
BlAcKWO_OLF بچهههههههههههه ها .. درمان شدم .. Xd .. ببینید یه راه حل خیلی ساده برای وسواسم پیدا کردم از همین مدلا ک صورت مسعله رو پاک می کنن .. خب راستش بدن من به درمان دارویی خیلی بد جواب داد و وسواسم حتی بیش از پیش شده بود خلاصه ک واقعا گند می زدم موقع نوشتن یه متنو حالم ازش بهم می خورد انقدر با خودکار متنارو پر رنگ می کردم انقدر سعی می کردم نرم بنویسم ک هیچ نشونی از قلم خوردگی ننوشتن خودکار و و و باقی نمونه .. سرتونو درد نیارم به جای جزوه نوشتن متن های جزوه رو نقاشی می کردم ..! خلاصه گذشت و گذشت کلی راه مختلف امتحان کردم تا صورت مسعله رو بتونم پاک کنم یه زمان تصمیم به تایپ کردن گرفتم چند تا از جزوه هامو تایپ کردم ولی وقت گیر بود ! یه مدل وسواس هایی هم تو تایپ درگیرشون بودم و حسابی از خودم کلافه شده بودم .. تا اینکه دو سه روزیه یه روش خفن پیدا کردم برای نوشتن جزوه در حالی ک هیچ وسواسی هم ندارم! (دیدم تو انجمن چند نفر به این مشکل برخوردن و خب می خوام بهتون توصیه کنم!) آقا من همین الان وقتی به جزوه هایی که اخیرا نوشتم از نزدیک نگاه می کنم واقعا حالم بهم می خوره ..! دلم می خواد جزوه رو بندازم دور ! حالا راه حل چیه ..؟ اینکه از دور تر نگاهشون کنم ! Xd .. باور کنید وقتی از دور نگاه می کنم خط خوردگی ها متنای کم رنگ خراب کاری های خودکارو اینا اصلا دیده نمی شن ک بخوان ذهنمو مشغول کنن ..! حالا یقین دارم با ادامه این روش جزوه نویسی اولا لازم نیست کلی زمان صرف جزوه نوشتن کنم چون می دونم از دور ک نگاه کنم بین متنی ک کلی زمان صرفش شده با متنی ک حتی بی ریخته تفاوت چندانی نیست و از طرفی بیماری وسواسیم رفته رفته به سمت بهبودی پیش می ره ..! چون هر بار ک از نزدیک متنمو نگاه کنم با اینکه زشت باشه با خودم می گم بابا از دور دیدنی عالیه پس مهم نیست نزدیکش این شکلیه .. خلاصه ک خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم ک خلاص شدم از شر این امراض .. بچه ها کنکور نزدیکه حسابی بخونیدو موفق باشید .. (سایناما)