-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
javad-mahdizadeh
شما توصیه ای ندارین برای مایی ک میخوایم بمونیم؟ :|والا من خودم خیلی خفن نیستم اما از خفن ها یه چیزایی یاد گرفتم اینا رو بگم خدمتتون تا جبرانی باشه برای لطف هایی که کردید
1-نباید در سال کنکور جو گیر شد .هر ساله بچه های فکر میکنند باید از همون روز اول 10 ساعت بخونند .ولی اینطور نیست شما کافیه که هر هفته بهتر از هفته قبل باشید .مثلا اگه از مرداد ماه شروع کنید به ازای عدد هر ماه اون مقدار مطالعه داشته باشید .در مرداد 5 ساعت و در شهریور 6 ساعت و در مهر 7 ساعت .و مثلا در اسفند 12 ساعت و در فردروین و بقیه ماه ها اگه توانش رو داشتید بازم هر ماه یه ساعت اضافه کنید و اگه نداشتید همون 12 ساعت رو ثابت نگه داشته بخونید.شاید بگید این کار مسخره است ولی نیست به طور معمول هر کنکور موفق و حتی رتبه های زیر 500 در طول ساعت ساعت مطالعه اشون حدود 2000 ساعت هست و اگه شما اینطظوری پیش برید بالغ بر 3 هزار ساعت مطالعه مفید و با کیفیت دارید که این یه امتیاز خیلی خوب برای شماست .
2- مراحل مطالعه رو رعایت کنید .تست آموزشی بی معنی است چون ساختار تت با ساختار وال تشریحی فرق دارد شما در دروس شیمی و ریاضی و فیزیک بعد از مطالعه باید از روی کتابی چیزی تمرین های تشریحی حل کنید تا زمانی که بفهمید کی به کیه و چی به چیه .و بعد که اینا رو فهمیدید وارد تست زنی میشید.یادمون باشه تست یعنی زمان.منظورم اینه از همون اول تست زماندار بزنید .تو زمان استاندارد زدن هم خوبه .ولی بهتره یاد بگیرید ریاضی و فیزیک رو به طور معمول 10 ست رو توی ده دقیقه بزنید و زیست رو اگه منبع تون سبک بود 10 تا تو 5 دقیقه و اگه سنگین 10 تا توی 10 دیقه بزنید .همچنین یادتون باشه تست زنی جزوی از مراحل یادگیری هست .شما تست میزنی که بفهمی اهاااااا اقا پس این خط از کتاب زیست رو میشد اینوری هم تحلیل کرد و یاد بگیرید که کم کم اونطوری مطالعه کنید.
3-آزمون ها رو جدی بگیرید ولی هوشمندانه!!!!!آزمون حکم آیینه رو داره .چه سوال لو بره چه سخت باشه چه آسون همش یه چیز نسبی هستش.باید یاد بگیریم سعی کنیم هر ازمون بهتر از ازمون قبل عمل کنیم.شما زمانی موفق عمل کردید که هر بار عطشتون برای آزمون بعدی و درس خوندن بیشتر بشه .نباید نباید اصلا اصلا اصلا خودتون رو زندانی فرض کنید .شما باید خدا رو شکر کنید که توانایی و فرصت درس خوندن و تلاش برای هدفتون رو دارید.یه چیز دیگه 4 شنبه و 5 شنبه قبل از ازمون فقط خونده های در طول هفته رو مرور کنید .اونم مرور با تست .نه اینکه بازخوانی کنید.
4-کتاب تست برای یه سال شما است اینو فراموش نکنید مثل من جو گیر بشید.من یادمه یه ازمون نشستم کل تست های نشر الگو و گاج جامع و همگامان رو زدم.درسته درصدم خوب شد.ولی از یه طرف دیگه جا موندم و مثلا فیزیکم عقب افتاد.
پس بازم میگم جو گیر نشویم
5-دنبال حاشیه و چرت و پرت های مد شده نباشید.مثلا اقای مسعودی تکنیک میگه که تو 5 ثانیه بزنیم و اینا و یا منتظری میگه مثلثات رو خفن بشید با من نباشید.
درس های ریاضی و فیزیک 20 درصد درسنامه و یا تدریس هست و 80 درصد تست زنی خودتون.کاری که آقای حسینی فرد در تدریسشون در ریاضی کردند بی نظیر بود.اینکه یه درسنامه و توضیح مختصر ولی کامل و بعدش فرصت برای خودمون که تست بزنیم.
6-براتون تراز مهم نباشه .یعنی مهم باشه هاا ولی ملاک نباشه .شما تمرکزتون رو بزارید روی با کیفیت خوندن .اونوقت تراز خودش حل میشه
7-نکته اخرم اینکه برنامه هر ازمونی رو که میرید .قبلش بررسی کنید و جز به جز حفظ باشید .و مثلا اگه آزمون 23 مهر نتونستید تا بودجه بندی برسی(البته مقید باشید که برسید .ولی نه بی کیفیت )اون موقع اگه برنامه رو حفظ باشید میفهمید که ایستگاه جبرانی کجا ها هست و شما بعدا میتونید جبران کنید و پریشان حال نمیشید.
زیاد حرف زدم .یه چیز دیگه هم هست که مصاحبه هایی در انجمن کنکور هست .مخصوصا مصاحبه با محمد بابایی و درسا 20 این دوتا و یکی هم اقای آروین هستند.که روش برنامه ریزی رو هم یه جایی توضیح داند .خیلی میتونه کمکتون کنه!!!
یا حقنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavad-mahdizadeh
خیلی ممنونم..مرسی:) -
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
محاسبه کردید؟
من محاسبه کردم
فیزیکعبضی :|
چجوری...کلید سوالات که یکشنبه میادش
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
محاسبه کردید؟
من محاسبه کردم
فیزیکعبضی :|
چجوری...کلید سوالات که یکشنبه میادش
با کلید کانون
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یکی از سوالای فیزیک که تغییرات یه زاویه رو میخواست..مربوط به آینه ها بودش
بتا ثابت میموند دیگه آره? -
دوستان یکی از سوالای فیزیک که تغییرات یه زاویه رو میخواست..مربوط به آینه ها بودش
بتا ثابت میموند دیگه آره?نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
فک می کنم تو جزوه استاد رفیعی دیدمشتو همایش اقای طلوعی هم گفته شد فکر کنم.
من این سوال رو نزدم ولی فکر کنم ثابت میمونه بله -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
شما کل فیلمای اقای رفیعی رو دیدید؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
فک می کنم تو جزوه استاد رفیعی دیدمشمن حل کردم ثابت رو زدم الان دچار شک شدم
-
@m-an
شما کل فیلمای اقای رفیعی رو دیدید؟؟؟javad-mahdizadeh
بله -
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
شک جایز نیست .بی اعتنا باشید
-
javad-mahdizadeh
بلهنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
javad-mahdizadeh
بلهناقصی داره؟؟؟تدریسشون خیلی توپه .من یکی دو قسمت دیدم .
-
javad-mahdizadeh
بلهنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
یه سوال شخصی !!!!فیزک چند زدید؟؟؟؟!!!! -
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
من این سوال رو نزدم ولی فکر کنم ثابت میمونه بلهنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
من این سوال رو نزدم ولی فکر کنم ثابت میمونه بلهخداکنه...این مدرس فیزیک برنامه فرصت برابر حالمو بد کرد خیلی بی ربط گفت فک کنم نظرش این بود دوبرابر میشه
-
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیزیک 2 تاسوال زدم :|هیچی یادم نیومد
-
javad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
من این سوال رو نزدم ولی فکر کنم ثابت میمونه بلهخداکنه...این مدرس فیزیک برنامه فرصت برابر حالمو بد کرد خیلی بی ربط گفت فک کنم نظرش این بود دوبرابر میشه
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
خب یه سواله دیگه .سخت نگیرید
مثل دوستای من که گیر داده بودند آنتی دیوریک کجای کتاب بود؟؟خخخخخخ -
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
مثل دوستای من که گیر داده بودند آنتی دیوریک کجای کتاب بود؟؟خخخخخخنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
چقد سواله آشنا میزنه
مثل دوستای من که گیر داده بودند آنتی دیوریک کجای کتاب بود؟؟خخخخخخadh
-
javad-mahdizadeh
بلهناقصی داره؟؟؟تدریسشون خیلی توپه .من یکی دو قسمت دیدم .
javad-mahdizadeh
اومم یه خازن یه مبحثش نبود و از ویژگیهای ماده حفظی ها رو گفتن از جزوه بخونیم
بردار هم همچنین -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره
دچار شک نشونه مطمئنم درسته ثابته...اون میگفت دوبرابر ...یه دوبرابر ازش شنیدم
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
انصافا من فکر نمیکردم فیزیک فراموشم بشه.ولی منم متاسفانه مرورم کم بود باعث شد نتونم اونطوری که باید بزنم...البته فیزیک هم یکم سخت بود دکتر .سخت نگیر.اینا تجربه میشه واسه مون