-
یه لحظه یاد لحظه ای افتادم تازه مهمون میاد تو همه احوال پرسی میکنن
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Zynab Nooredini خخخ هیچکس نمی تونه منو از جام یک سانتیمتر جا بجا کنه. شوخی که نیست داری در مورد من حرف میزنی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam چه جالب این حرف رو ترامپ هم میزد
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم دیگه
۱۰:۱۰
️
فاطمه به منم سرایت کرد
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mahla bpz
گفنم تا اومدی بفرستم
️خوبی؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا شکرت.....
-
amir Barsam چه جالب این حرف رو ترامپ هم میزد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini ترامپ که عددی نیست ممکنه این حرف رو تو هم بزنی ولی خوب در حد حرفه یعنی من خیلی بالاتر از فکر تو ام اصلا درکش برات سخته
-
تلاش کردم ناراحتت نکنم
روزی که باهات آشنا شدم فقط میخواستم ازت محافظت کنم
اما دیگه هیچ وقت بهش نمیرسم...:) -
سارا M 0 نه زیاد میای دیگه نبینمت اینجا
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam
باش، اصلا حواسم نبود باید اجازه بگیرم. -
Zynab Nooredini ترامپ که عددی نیست ممکنه این حرف رو تو هم بزنی ولی خوب در حد حرفه یعنی من خیلی بالاتر از فکر تو ام اصلا درکش برات سخته
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam این اعتماد به نفس عالیه امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی
فقط یه نکته یادت باشه رفته رفته اعتماد به نفس تببدیل به اعتماد به سقف نشه اون موقع دچار مشکل میشی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط Zahra.tg انجام شده
@saghi-mortazavi سلام
خوبی؟ -
amir Barsam این اعتماد به نفس عالیه امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی
فقط یه نکته یادت باشه رفته رفته اعتماد به نفس تببدیل به اعتماد به سقف نشه اون موقع دچار مشکل میشیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini موفق هستم. نگران من نباش
-
Zynab Nooredini ترامپ که عددی نیست ممکنه این حرف رو تو هم بزنی ولی خوب در حد حرفه یعنی من خیلی بالاتر از فکر تو ام اصلا درکش برات سخته
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zynab Nooredini من بیشفعالی دارم با این که خیلی خوبم ولی بی تاثیر نیست
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
amir Barsam
باش، اصلا حواسم نبود باید اجازه بگیرم.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0 آفرین دختر خوب
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam چرا فک کردی به اون خانوم گفتم منظورم با خودم بود
تو انگار مخت منحرفه که فک میکنی پشت کسی در اومدم.
اگه این بچه بسیجی ها نبودن که الان مملکت رو هوا بود و شما هم........ -
Zynab Nooredini من بیشفعالی دارم با این که خیلی خوبم ولی بی تاثیر نیست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam بله از حرف زدنتون بیش فعالی ریزش میکنه
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam
️
-
amir Barsam چرا فک کردی به اون خانوم گفتم منظورم با خودم بود
تو انگار مخت منحرفه که فک میکنی پشت کسی در اومدم.
اگه این بچه بسیجی ها نبودن که الان مملکت رو هوا بود و شما هم........دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!