-
مصطفی عباسیان دقیقا منم ولی شما که ادعای خدا پیغبرتون میشه بلد باشین حرف بزنین بهترع
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam کی داره این حرفو میزنه
یه روزی حسرت اینو که کاش با خدا پیغمبر بودیمو همراهشون میکردیم میخورییقول یلیتنی التخذت مع الرسول سبیلا
-
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام وقت بخیر
من اونایی که بلاک کردم رو نمیتونم آزاد کنم چیکار کنم؟
@ناظم
@ادمیناسمشونو سرچ کن بعد انبلاک کن
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام وقت بخیر
من اونایی که بلاک کردم رو نمیتونم آزاد کنم چیکار کنم؟
@ناظم
@ادمیناسمشونو سرچ کن بعد انبلاک کن
اصلا صفحشون رو برام نمیاره
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار ای ببخشید سلام خوبم ممنون
تو خوبی -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan سلاام مرسی تو خوبی
وای آقا
اصن من فقط ب عشق شیرینی دارم زندگی میکنم
-
amir Barsam اهان تو فکر هم میکنی؟
بسیار هم عالیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini اسم منو یجاییی بنویس بعدا بدردت میخوره مغز که نداری بگم حفظش کن شاید فردا دستا گرفتم
-
amir Barsam کی داره این حرفو میزنه
یه روزی حسرت اینو که کاش با خدا پیغمبر بودیمو همراهشون میکردیم میخورییقول یلیتنی التخذت مع الرسول سبیلا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam چی به تو چه؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شده
بچه ها درس های عمومی ارش هم ضبط جدید نداشتن؟
کسی اطلاع داره؟ -
Zynab Nooredini اسم منو یجاییی بنویس بعدا بدردت میخوره مغز که نداری بگم حفظش کن شاید فردا دستا گرفتم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam نیاز به حفظ کردن و نوشتن نداره ادم هارو از طرز حرف زدنشون میشناسن
بعدم من دست تو دست ادم حسابی میزارم در حجت رشد نه در جهت سقوط -
mahla bpz خوبم مرسی
ولی همه شون ضرر دارن️
هر چی خوشمزس بده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi شکر که خوبی
ممنون منم خوبم -
amir Barsam چی به تو چه؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان هیچی آغا ما که دفعه اول گفتم بلد نیستم حرف زیبا بزنم حالا چ....
-
مصطفی عباسیان هیچی آغا ما که دفعه اول گفتم بلد نیستم حرف زیبا بزنم حالا چ....
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam حالا بهتره با هم با مطالفت برخورد کنیم
دیگه چه خبر -
amir Barsam نیاز به حفظ کردن و نوشتن نداره ادم هارو از طرز حرف زدنشون میشناسن
بعدم من دست تو دست ادم حسابی میزارم در حجت رشد نه در جهت سقوطدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini همین که داری فکر میکنی قراره یکی دست رو بگیره چهار هیچ عقبی برو دستت رو بگیرن
-
amir Barsam حالا بهتره با هم با مطالفت برخورد کنیم
دیگه چه خبردانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان دیگه هیچی من یه کافر به تمام معنا هستم
-
مصطفی عباسیان دیگه هیچی من یه کافر به تمام معنا هستم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam واقعی میگی؟؟
-
Zynab Nooredini همین که داری فکر میکنی قراره یکی دست رو بگیره چهار هیچ عقبی برو دستت رو بگیرن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam هی روزگار خدا برا توهم بسازه
-
amir Barsam واقعی میگی؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان اره من هر چیز که حرامه من کردم هر چیز
-
مصطفی عباسیان دیگه هیچی من یه کافر به تمام معنا هستم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bar
چه افتخاری
-
مصطفی عباسیان اره من هر چیز که حرامه من کردم هر چیز
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam خو این که ربطی نداره