-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رمان دختری با خالکوبی اژدها
-
داییم اون بار اومده بم میگه تو این چرت پرتارو نخون کتاب میگیرم برات بخون منم یه ذوق حسابی کردم دیدم روز بعدش رفته برام مختار نامه گرفته میگه بخون خیلی قشنگه
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
داییم اون بار اومده بم میگه تو این چرت پرتارو نخون کتاب میگیرم برات بخون منم یه ذوق حسابی کردم دیدم روز بعدش رفته برام مختار نامه گرفته میگه بخون خیلی قشنگه
-
Yasin Sadeghi
اا راستی شما کدوم حوزه آزمون میدادین؟ کانون منظورمهنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Yasin Sadeghi
اا راستی شما کدوم حوزه آزمون میدادین؟ کانون منظورمهدر طول سال دبیرستان خلاق بودم (بین منصور و آبرسان)
ولی ۳ تا جامع رو مشکات بودم پیش بقیه برترها -
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr-Saraaa
کتابخونه رنگی رو که دیدی بچه ها اینجا زدن
می خوام کتاب های اونجا رو بخونمآها آره اونم خوبه
-
Yasin Sadeghi
اا راستی شما کدوم حوزه آزمون میدادین؟ کانون منظورمهدر طول سال دبیرستان خلاق بودم (بین منصور و آبرسان)
ولی ۳ تا جامع رو مشکات بودم پیش بقیه برترهاYasin Sadeghi
اهان امسالم اقای قلمچی اومدن برای صحبت کردن برا رتبه ها ؟ -
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
از این خارجی مارجیاس؟
-
Yasin Sadeghi
اهان امسالم اقای قلمچی اومدن برای صحبت کردن برا رتبه ها ؟نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Yasin Sadeghi
اهان امسالم اقای قلمچی اومدن برای صحبت کردن برا رتبه ها ؟آره اومدن عکسا و یه قسمت از حرفارم گذاشتن بعدش رو سایت. بنظرم جلسه خوبی بود آدم با رقیباش بیشتر آشنا میشد
-
Yasin Sadeghi
اهان امسالم اقای قلمچی اومدن برای صحبت کردن برا رتبه ها ؟آره اومدن عکسا و یه قسمت از حرفارم گذاشتن بعدش رو سایت. بنظرم جلسه خوبی بود آدم با رقیباش بیشتر آشنا میشد
Yasin Sadeghi
بله بچه های تبریز می ترکونن -
Yasin Sadeghi
Yasin Sadeghi
می تونم یه خواهشی ازتون بکنم؟ -
Yasin Sadeghi
می تونم یه خواهشی ازتون بکنم؟نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Yasin Sadeghi
حالا که افتخار دادین اومدین فروم آلا میشه به چندتا از سوال بچه ها جواب بدین ؟! -
Yasin Sadeghi
حالا که افتخار دادین اومدین فروم آلا میشه به چندتا از سوال بچه ها جواب بدین ؟!نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Yasin Sadeghi
حالا که افتخار دادین اومدین فروم آلا میشه به چندتا از سوال بچه ها جواب بدین ؟!چشم حتما. من از دیروز هم کلی سوال جواب دادم ولی هنوزم اینجا هستم هرسوالی باشه ج میدم
-
Yasin Sadeghi
حالا که افتخار دادین اومدین فروم آلا میشه به چندتا از سوال بچه ها جواب بدین ؟!چشم حتما. من از دیروز هم کلی سوال جواب دادم ولی هنوزم اینجا هستم هرسوالی باشه ج میدم
Yasin Sadeghi
دستتون درد نکنه
فکر کنم دیگه سطح علمی شما از همه بچه ها بالاتره
پس تو نیم ساعت می تونید کلی سوال جواب بدین الان میگم خدمتتون -
Yasin Sadeghi
Yasin Sadeghi
ببینید اینجا چندتا سوال هست
برچسب unsolvedدارن
بی زحمت الان بهشون جواب بدین
http://forum.alaatv.com/category/67/هندسه-پایه -
Yasin Sadeghi
برچسب unsolvedدارن
http://forum.alaatv.com/category/67/هندسه-پایهنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Yasin Sadeghi
برچسب unsolvedدارن
بی زحمت الان بهشون جواب بدینکارکردن رو فکر کنم زیاد بلد نباشند با اینجا!!!به نظرم تگشون کنید
-
Yasin Sadeghi
برچسب unsolvedدارن
بی زحمت الان بهشون جواب بدینکارکردن رو فکر کنم زیاد بلد نباشند با اینجا!!!به نظرم تگشون کنید
javad-mahdizadeh
بلدی نمی خواد
لینک دادم نگاه کنن می بینن -
Yasin Sadeghi
برچسب unsolvedدارن
http://forum.alaatv.com/category/67/هندسه-پایهنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Yasin Sadeghi
برچسب unsolvedدارن
http://forum.alaatv.com/category/67/هندسه-پایهفقط اینا تاریخشون واسه خیلی وقت پیشه ها. چشم اگه تونستم حل کنم جواب میدم. هرچند هندسه یه چیزیه با اینکه خیلی وقت گذاشتم واسش بازم معلوم نیس هرسوالیو بتونم حل کنم یا نه
-
Yasin Sadeghi
برچسب unsolvedدارن
http://forum.alaatv.com/category/67/هندسه-پایهفقط اینا تاریخشون واسه خیلی وقت پیشه ها. چشم اگه تونستم حل کنم جواب میدم. هرچند هندسه یه چیزیه با اینکه خیلی وقت گذاشتم واسش بازم معلوم نیس هرسوالیو بتونم حل کنم یا نه
Yasin Sadeghi
شکست نفسی نفرمایید
مطمئنم از پس همشون بر میاین -
Yasin Sadeghi
دستتون درد نکنه
فکر کنم دیگه سطح علمی شما از همه بچه ها بالاتره
پس تو نیم ساعت می تونید کلی سوال جواب بدین الان میگم خدمتتوننوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده