حد چپ و راست
-
سلام دوستان
توی تابع ها که میخوام حد چپ و راستو بدست بیارم مثلا توی تابع براکتی
میگیم که یه مقدار کمی به اون x مورد نظر کم یا اضافه میکنیم و بعد حد و بدست میاریم

مثلا توی اینچیزی که بالا نوشتم
من برا اینکه حد راست پیدا کنم میگم رادیکال ۳ میشه ۱/۷ بعد یه مقدار کم بهش اضافه میکنم میشه ۱/۸ حالا این ۱/۸ رو به توان ۲ میرسونم و بعد ضربدر ۲ میکنم و بعد در مورد جواب براکتم نظر میدم
اما پاسخنامه ها خیلی راحت بالاسر رادیکال ۳ یه مثبت مینویسن و جواب و بدست میارن
چطوری بدون عملیات من میشه اینکار رو کنم؟
ممنونم🌸
تجربیا
ریاضیا -
سلام دوستان
توی تابع ها که میخوام حد چپ و راستو بدست بیارم مثلا توی تابع براکتی
میگیم که یه مقدار کمی به اون x مورد نظر کم یا اضافه میکنیم و بعد حد و بدست میاریم

مثلا توی اینچیزی که بالا نوشتم
من برا اینکه حد راست پیدا کنم میگم رادیکال ۳ میشه ۱/۷ بعد یه مقدار کم بهش اضافه میکنم میشه ۱/۸ حالا این ۱/۸ رو به توان ۲ میرسونم و بعد ضربدر ۲ میکنم و بعد در مورد جواب براکتم نظر میدم
اما پاسخنامه ها خیلی راحت بالاسر رادیکال ۳ یه مثبت مینویسن و جواب و بدست میارن
چطوری بدون عملیات من میشه اینکار رو کنم؟
ممنونم🌸
تجربیا
ریاضیا@sara-haghighatrad
سلام
اصلا نیاز نیست اینجوری کنید
میگید رادیکتل سه به تواندو میشه سه حالا اگه حد راستش رو میخواید میشه سه مثبت
اگه چپ میشه سه منفی بعدم که در دوضرب میکنیم و تموم میشه میره
این باید یه مفهوم حدی باشه یعنی یه مقدار خیلی کمی بهش اضافه کنیم که اونو میتونیم بعد از محاسبات رو همون بخش براش بذاریم
مثلا میگیم براکت منفی چهار ایکس دو که ایکسش هم یکه مثبت ایکس میشه میشه منفی چهار منفی که براکتش میشه پنج منفیش هم میشه منفی چهار مثبت که براکتش میشه ۴متوجه شدید؟
-
@sara-haghighatrad
سلام
این باید یه مفهوم حدی باشه یعنی یه مقدار خیلی کمی بهش اضافه کنیم که اونو میتونیم بعد از محاسبات رو همون بخش براش بذاریم
مثلا میگیم براکت منفی چهار ایکس دو که ایکسش هم یکه مثبت ایکس میشه میشه منفی چهار منفی که براکتش میشه پنج منفیش هم میشه منفی چهار مثبت که براکتش میشه ۴متوجه شدید؟
احمد قادری
من این مثالی که زدید و طرف مثبتشو منفی ۵ در میارم الان اشکال کارم کجاست؟ -
@sara-haghighatrad
سلام
احمد قادری

عکسو یادم رفت بفرستم😁
اینو گفتم -
احمد قادری
من این مثالی که زدید و طرف مثبتشو منفی ۵ در میارم الان اشکال کارم کجاست؟@sara-haghighatrad
شما درست در آوردید من یادم رفت منفیش رو بگم -
@sara-haghighatrad
شما درست در آوردید من یادم رفت منفیش رو بگماحمد قادری
اها ممنونم متوجه شدم🌸 -
احمد قادری

عکسو یادم رفت بفرستم😁
اینو گفتم@sara-haghighatrad
فقط یه نکته منفی ۴ مثبت میشه منفی ۴شما اونجا که منفی ۴رو در یک مثبت ضرب کردید باید علامت مثبت به منفی تغییر کنه
(انگار این منفی در مثبت منفی اینجا هم صدق می کنه) -
@sara-haghighatrad
فقط یه نکته منفی ۴ مثبت میشه منفی ۴شما اونجا که منفی ۴رو در یک مثبت ضرب کردید باید علامت مثبت به منفی تغییر کنه
(انگار این منفی در مثبت منفی اینجا هم صدق می کنه)احمد قادری
اها بله درسته ممنونم🌸 -
احمد قادری
اها بله درسته ممنونم🌸@sara-haghighatrad
🌺🌺🌺