اکسترمم نسبی
-
@sara-haghighatrad
سلام
به نظرم اینم فرقی نداره با سوال قبلیتون
اینجا هم باید دلتا مشتق صفر بدیم
حالا اگه مین خواست مین اگه نه ماکس
دلتا مشتق صفر میدیم هر چی در اومد میذاریم توی معادله اصلی مقدار مین یا ماکس میگیریم -
@sara-haghighatrad
سلام
به نظرم اینم فرقی نداره با سوال قبلیتون
اینجا هم باید دلتا مشتق صفر بدیم
حالا اگه مین خواست مین اگه نه ماکس
دلتا مشتق صفر میدیم هر چی در اومد میذاریم توی معادله اصلی مقدار مین یا ماکس میگیریمببینید من اینجوری گفتمکه خب اگه دلتا صفر بزاریم یعنی یک ریشه داره یک ریشه هم داشته باشه دو طرفش یه علامت داره
پس نه ماکس میشه نه مین
نظرتون؟ -
ببینید من اینجوری گفتمکه خب اگه دلتا صفر بزاریم یعنی یک ریشه داره یک ریشه هم داشته باشه دو طرفش یه علامت داره
پس نه ماکس میشه نه مین
نظرتون؟@sara-haghighatrad
آها اینجا یه نکته ای پیش میاد که من توی جواب قبلیم بهش دقت نکرده بودم که بهتون بگم این مثلا اکسترمم نسبی که شما میگید و ما هم معمولا حساب میکنیم بیشتر معادله درجه دو میشه یعنی مشتقش میشه درجه یک که از اونجا نوع اکسترمم به دست میاد
اگه مثل مثال شما باشه بله به نظر من هم توی اون نقطه اکسترمم نداره یعنی نه مین نه ماکس مثل ایکس به توان سه که توی صفر اکسترمم نداره با اینکه شیب صفر میشه ولی خب نقطه بحرانی هست هنوزم

اینا همه نظر منهاز درست بودنش صد درصد مطمئن نیستم ولی خب فکر می کنم درسته
-
@sara-haghighatrad
آها اینجا یه نکته ای پیش میاد که من توی جواب قبلیم بهش دقت نکرده بودم که بهتون بگم این مثلا اکسترمم نسبی که شما میگید و ما هم معمولا حساب میکنیم بیشتر معادله درجه دو میشه یعنی مشتقش میشه درجه یک که از اونجا نوع اکسترمم به دست میاد
اگه مثل مثال شما باشه بله به نظر من هم توی اون نقطه اکسترمم نداره یعنی نه مین نه ماکس مثل ایکس به توان سه که توی صفر اکسترمم نداره با اینکه شیب صفر میشه ولی خب نقطه بحرانی هست هنوزم

اینا همه نظر منهاز درست بودنش صد درصد مطمئن نیستم ولی خب فکر می کنم درسته
احمد قادری
پس یعنی نمیتونیم توی این سوال (که تغییرش دادم) بگیم دلتا رو مساوی صفر میگذاریم
درسته؟ -
احمد قادری
پس یعنی نمیتونیم توی این سوال (که تغییرش دادم) بگیم دلتا رو مساوی صفر میگذاریم
درسته؟@sara-haghighatrad
این که الان اینجا ما دلتا رو صفر بذاریم یا نه رو توی اون سوال که m رو میخواست سوال باید بگه
ولی خب اگه بگه دلتا صفره ما هم میگیم اکسترمم نداره
فکر کنم اینجوری باشه -
@sara-haghighatrad
این که الان اینجا ما دلتا رو صفر بذاریم یا نه رو توی اون سوال که m رو میخواست سوال باید بگه
ولی خب اگه بگه دلتا صفره ما هم میگیم اکسترمم نداره
فکر کنم اینجوری باشهاحمد قادری ممنونم🌸
-
احمد قادری ممنونم🌸
@sara-haghighatrad
🌺🌺🌺🌺