-
چقدر بده یه چیزی برات اهمیت داشته باشه اونوقت بفهمی روز ملی ام داره و یه ماهم از روزش گذشته باشه...
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چقدر بده یه چیزی برات اهمیت داشته باشه اونوقت بفهمی روز ملی ام داره و یه ماهم از روزش گذشته باشه...
یه کم مرموزانه بیان کردی احساست رو ... چه روزی؟
-
mohammadhassan
یعنی الان بریم روز ملی های یه ماه پیش رو نگاه کنیم -
mohammadhassan
یعنی الان بریم روز ملی های یه ماه پیش رو نگاه کنیمنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
یعنی الان بریم روز ملی های یه ماه پیش رو نگاه کنیمفک.کنم روز همبستگی ملی علیه تروریسم...ماشالله گوگل
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAHP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هعییی...
-
mohammadhassan
یعنی الان بریم روز ملی های یه ماه پیش رو نگاه کنیمنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an چه اشکالی داره دربیارین
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
یعنی الان بریم روز ملی های یه ماه پیش رو نگاه کنیمفک.کنم روز همبستگی ملی علیه تروریسم...ماشالله گوگل
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
: | -
: |نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یالله
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام بچه ها
خوبید
خوش میگذره؟
کنکور چ طور بود -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
salehe در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بچه ها
خوبید
خوش میگذره؟
کنکور چ طور بودسلام
سعی میکنیم خوب باشیم
شما خوبی؟ -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بهاره سلام دیدم اینجا شلوغه پرسیدم بعدشم شاید کسی خواست استفاده کمه من نمیدونستم کجا باید پرسیده شه
-
بهاره سلام دیدم اینجا شلوغه پرسیدم بعدشم شاید کسی خواست استفاده کمه من نمیدونستم کجا باید پرسیده شه
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهNas Nas در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است:
سلام، برای سوال پرسیدن توی تاپیک مربوطه سوالتون رو مطرح کنید : http://forum.alaatv.com/topic/2369/زیست-شناسی-محمد-علی-امینی-راد-صفر-تا-صد-سوم-دبیرستان-96-95/844
یا تاپیک باز کنید به شکل زیر
، تو عکس زیر من جبر و احتمال رو انتخاب کردم، شما باید درس مربوطه رو انتخاب کنید از بین لیست :
-
Nas Nas در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است:
سلام، برای سوال پرسیدن توی تاپیک مربوطه سوالتون رو مطرح کنید : http://forum.alaatv.com/topic/2369/زیست-شناسی-محمد-علی-امینی-راد-صفر-تا-صد-سوم-دبیرستان-96-95/844
یا تاپیک باز کنید به شکل زیر
، تو عکس زیر من جبر و احتمال رو انتخاب کردم، شما باید درس مربوطه رو انتخاب کنید از بین لیست :
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
من بیشتر میخوام بدونم اینو چجوری ساختی ؟
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
-
آلایی های خوب
بیایید امروز همگی برای بهبودی #مریم_میرزاخانی
نابغه بزرگ ریاضیات
و الگوی تمام شریفیها دعا کنیم
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آلایی های خوب
بیایید امروز همگی برای بهبودی #مریم_میرزاخانی
نابغه بزرگ ریاضیات
و الگوی تمام شریفیها دعا کنیم
ایشالا که شفا پیدا بکنه.امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوء
-
mohammadhassan
من بیشتر میخوام بدونم اینو چجوری ساختی ؟
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ فیلم گرفتم کانورت کردم به GIF
-
_MILAD_ فیلم گرفتم کانورت کردم به GIF
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است:
_MILAD_ فیلم گرفتم کانورت کردم به GIF
بیشتر توضیح بده