-
خسته نباشید دوستان :hand:
-
M.an نه والا اسمشونم یادم رفت:/
دیشب یه سرچی کردم دربارشون
-
-
داداش اشتباه زدی
الان باید سیده خانوم رو احضار میکردی نه سید رو -
javad-mahdizadehreplied to mohammadhassan on ۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سید سید سید به بخش تو دلی
javad-mahdizadehمرد نکونام نمیرد هرگز
-
سید سید سید به بخش تو دلی
javad-mahdizadeh -
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مغز شسته شده حرف توش نمیره .....
فقط وقت تلف کردنه مجبورم نیستی پستای منو ریپلای کنی ...مگه واس تو دارم پست میزارم ...دقیقا
موافقم
مغزی هم که توش پر از چرندیات باشه جایی برای حرف درست درمون نخواهد داشت
ادم که مجبور نیست مغزشو مث یه انباری شلوغ نگه داره نه؟ :دی
مجبور نیستم ولی مایلم ریپلای کنم مشکلی دارید؟چرا با ازادی مردم مخالفید شما؟نچ نچ -
sahba
خجالت بکش به چه حقی به من توهین میکنی که مایلم فساد تو جامعه زیاد بشه
تو که این جوری حرف میزنی خودت سند خوندی ؟ نه ترجمه اصول گرا ها رو ....خود متن اصلی سند رو ...
اگه سند استماریه پس بی خود میکنیم قانون اساسی مون رو کپی پیست میکنیم از روی فرانسه بیخود میکنیم اموزش پرورشرو از روی عرب ملخ خور کپی میکنیم
که تازه اگه قانون خود فرانسه درست تو ایران اجرا بشه الان انقد مشکل نداشتیم
دوست عزیز اگه قرار بود اسلام واقعی تو ایران اجرا بشه الانمام مث کشورای عربی ...یمن و بقیه کشور های دوست و برادر باید اجازه میدادیم مردامون چن تا زن بگیرن
اگه قرار بود اسلام واقعی تو ایران اجرا بشه طبق متن اصلی خود قران توسوره نسا ایه 38 اگه اشتباه نکنم
باید اجازه میدادیم زن از مرد کتک بخوره نه اینکه اگه کتک خورد زن بتونه شکایت کنه
دینی که بایه لیوان اب تو ماه رمضان به خطر بیوفته اما اختلاس و دزدی نفت و .....چیزای دیگه تکونشم نده دین نیس توهمی به نفع خواص و عوام فریبی مردم سادس
هر وق رفتی متن انگلیسی سند خوندی اونوق بیا اینجا با هم حرف بزنیم
من بایه مترجم زبان که استاد دانشگاخه بود حرف زدم خودش سند خونده بود چون وظیفه اش این بود متاسفانه میگف یه بارم کلمه خود ارضایی توش نیومده این چرنا چیه اصول گرا ها در میارنمن توهین نکردم
خب وقتی علت شکایت یونسکو از برخی کشور ها این موارد بوده پس ما باید باهاشون موافق باشیم اگ اینو بپذیریم.اشتباس حرفم؟
خب تو میگی بپذیریم میگم باشه موافق باش شما هم!
ببین دختر خانم،هر ادم عاقلی میفهمه که وقتی به این علل شکایت کردن از برخی کشور ها پس ما اگر اینو بپذیریم یعنی عملا اینو پذیرفتیم که از ما شکایت کنن!!اگر قانونی کنیم اون به قول خودتون فساد هارو،مغایر با دین و فرهنگ ماست و اگر قانونی نکنیم و برخورد کنیم خب یونسکو شکایت میکنه به مجامع بین المللی و راه برای تحریم های جدید برای کشور ما هموار میشه.اخه مشکل اینه که شما که مخالفی با این که تحریم ها کاغذ پارن
دوست عزیز چرا خلط مبحث میکنی؟جوش میاری؟اروم باش و از حرفات نترس
چرا بدون مطالعه حرف میزنی؟اون چن تا زن گرفتن برای وقتی بود که زن ها می موندن و مرد ها تو جنگ می مردن اون موقع گفتن هر مرد چن تا زن بگیره ک زن ها بی شوهر نمونن چون زن ها بیشتر بودن الان ک جوون مجردش تو ازدواج مونده چ نیازیه ک مردای متاهل پاشن برن زن دوم و سوم و ... بگیرن؟توازن هست بین زن و مرد و هیچ کدوم بصورت چشم گیری از بقیه بیشتر نیست.البته بازم میتونن زن بگیرن ولی خب زن دوم و سوم و ... واجب نیست که نگرفتنش کاری ضد اسلام باشه
خب شما که اینقد قرانی هستی و قران میخونی یه کم زحمت بکش چار خط تفسیرم بخون که جاهل از دنیا نری
اون کتک اولا کتکی که شما داری تصور میکنی نیست توی تفاسیر بخون که چه شروطی داره!
ضمن این که تنها وظیفه زن در اسلام تمکین هست و لا غیر.نه بچه داری نه شیر دادن بچه نه کار توی خونه و ... فقط تمکین جنسی.همین تنها وظیفه شو اگر بدون عذر موجه انجام نده اون موقع این ایه میگه که : ُ وَ اللاَّتي تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبيلاً إِنَّ اللَّهَ كانَ عَلِيًّا كَبيراً
و آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفتشان بيم داريد، پند و اندرز دهيد! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دورى نماييد! و (اگر هيچ راهى جز شدت عمل، براى وادار كردن آنها به انجام وظايفشان نبود،) آنها را تنبيه كنيد! و اگر از شما پيروى كردند، راهى براى تعدّى بر آنها نجوييد! (بدانيد) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترين قدرتهاست.)
پس سعی کنید فاز فمنیستی مانع واقع بینی شما نشه
اینقد مبحث قاطی کردی که واقعا حوصلم نمیکشه به همشون ج بدم هرچند گفتی برای من ننوشتی ولی وظیفه م میدونم که حرف حقو بگم دزدی و نفت و الخ رو ربطشو به 2030 توضیح بده با رسم شکل لطفا
من بنده اصول و اصلاح و الخ نیستم ازادم و ازاد فکر میکنم و هرچی به نظرم درست باشه رو میگم
موفق باشی مجددا -
-
فااطمه ممنون مرسی
شما خوبین؟ -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه سلام، روزتون بخیر:hand:
روز شماهم بخیر خوب هستین؟
-
فااطمه سلام، روزتون بخیر:hand:
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر -
مغز شسته شده حرف توش نمیره .....
فقط وقت تلف کردنه مجبورم نیستی پستای منو ریپلای کنی ...مگه واس تو دارم پست میزارم ... -
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پیش نویس 2030 شهریور پارسال به شورای انقلاب فرهنگی و رهبری داده شده بود من موندم این سند چرا دو هفته مونده به انتخابات انقد خطرناک شده بود ینی از شهریور تا خرداد امسال این سند مشکل نداشته !!!
اعدام منافقین هم از دهه شصت (؟) گمونم بود ولی دوره انتخابات جیز شد نه؟ ینی تا امسال منافقا جیز بودن یهو خوب شدن و اعدامشون شده کار بد بد؟
-
میلاد بیا ببین که دارند اشتباه میزنند اونم با برد جهانی
-
دوستان....
-
پیش نویس 2030 شهریور پارسال به شورای انقلاب فرهنگی و رهبری داده شده بود من موندم این سند چرا دو هفته مونده به انتخابات انقد خطرناک شده بود ینی از شهریور تا خرداد امسال این سند مشکل نداشته !!!
اعدام منافقین هم از دهه شصت (؟) گمونم بود ولی دوره انتخابات جیز شد نه؟ ینی تا امسال منافقا جیز بودن یهو خوب شدن و اعدامشون شده کار بد بد؟
پست 3448 از 107093