-
@m-an دقیقا
مخ آدم سوت میکشه بعضی اوقات
من یه بار وسط بحث و طومار یادم رفت داشتم در باره چی حرف میزدم اصننوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi اینجور بحثا به خودسازی کمک میکنه اگه رودررو بود خیلی بهتر بود و هیجان بیشتری داشت
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi اسکرین بدم ملت تایید میکنن
-
@saghi-mortazavi اینجور بحثا به خودسازی کمک میکنه اگه رودررو بود خیلی بهتر بود و هیجان بیشتری داشت
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
میدونم
دارم شوخی میکنم
وگرنه خودم زیاد از این طومارها نوشتم️
-
@infinitie-a قبول دارم حرفتونو
نمیدونم منم تا قبل راهنمایی اتفاقا خیلی خشک بودم ولی از دبیرستان یاد گرفتم اختلاف هست زیادم هست و باید یادبگیرم کنار بیام و مدارا کنم ولی این به یشکلی رفت جلو که کلا زدم بر طبل بی عاری که کلا بحث نکنم چون هیچ وقت آدم منطقی نیافتم و همیشه فکر میکردم که نمیشه بیامو و بتونم نظر کسی رو تغییر بدم
اتفاقا همین چند دیقه پیش بهم اثبات شد میشه
رو این یه مورد باز باید تجدید نظر کنم ولی بازم به نظر من باید بیشتر رو اشتراکات تمرکز کرد تو اون طومار قبلی به یکی از دوستان هم گفتمنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نمیدونم منم تا قبل راهنمایی اتفاقا خیلی خشک بودم ولی از دبیرستان یاد گرفتم اختلاف هست زیادم هست و باید یادبگیرم کنار بیام و مدارا کنم ولی این به یشکلی رفت جلو که کلا زدم بر طبل بی عاری که کلا بحث نکنم چون هیچ وقت آدم منطقی نیافتم و همیشه فکر میکردم که نمیشه بیامو و بتونم نظر کسی رو تغییر بدم
رو این یه مورد باز باید تجدید نظر کنم ولی بازم به نظر من باید بیشتر رو اشتراکات تمرکز کرد تو اون طومار قبلی به یکی از دوستان هم گفتمچه جالب
بله اونو خوندم
هومممم حالا بعدا بیشتر بحث میکنیم -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیگه پتانسیل طومار ندارم اینفینیتی لطفا دیگه ندین
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میترا این اولین باره چ زود خسته شدی
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از بعضی طومار هام خیلی خوشم میاد
رو بعضیاشون ساعت ها فکر کردم که نتیجش شده این
اینم از اونا بود که خیلی وقت بود فکر خودمو درگیر کرده بود و چکش کاری شده بود تقریباجالب فکر میکردم فقط خودمم که با خودم سر عقاید بحث میکنم ://
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
تنها نیستید
-
چ خبره
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
رو این یه مورد باز باید تجدید نظر کنم ولی بازم به نظر من باید بیشتر رو اشتراکات تمرکز کرد تو اون طومار قبلی به یکی از دوستان هم گفتمچه جالب
بله اونو خوندم
هومممم حالا بعدا بیشتر بحث میکنیمنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a خداروشکر گفتین بعد ولی بحث خوبی بود تشکر
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مسابقه طوماره
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا سه نشه بازی نشه
آقا من یه سوال دارم اومدیمو طرف منطق حالیش نشد طرف نفهمید چی میگم الانم تو انجمن این نوع طرف رایجه کلا به نظرم عقاید آدما فقط به خودشون مربوطه من اگر اینم به خودم مربوطه پس بهترین کار اینه که ارزش قائل باشیم شده برا شخصیت خودمون.. آدمی که یه عقیده داره براش ارزش قائله و متاسفانه خیلیا فقط حرف میزنن به این فکر نمیکنه که بزار یکم عقلانی برم جلو شاید حرف من غلطه و متاسفانه گوش نمیدن که قانع شن گوش میدن که جواب بدن
پس همه چی منطق طرف نیست ((در این راستا ))خیلیا درک اینو ندارن... -
@mitra-ism-rahmani من متشکرم
-
0-0ftm هاااا موضوع چیه خو
-
@mitra-ism-rahmani
موفق باشی
-
0-0ftm پرس و جو کن به منم بگو
-
تا سه نشه بازی نشه
آقا من یه سوال دارم اومدیمو طرف منطق حالیش نشد طرف نفهمید چی میگم الانم تو انجمن این نوع طرف رایجه کلا به نظرم عقاید آدما فقط به خودشون مربوطه من اگر اینم به خودم مربوطه پس بهترین کار اینه که ارزش قائل باشیم شده برا شخصیت خودمون.. آدمی که یه عقیده داره براش ارزش قائله و متاسفانه خیلیا فقط حرف میزنن به این فکر نمیکنه که بزار یکم عقلانی برم جلو شاید حرف من غلطه و متاسفانه گوش نمیدن که قانع شن گوش میدن که جواب بدن
پس همه چی منطق طرف نیست ((در این راستا ))خیلیا درک اینو ندارن...نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
خیلی جای بحث داره
خیلیییی
ان شالله یه موقع دیگه