-
مهشید حسن زاده 0replied to 0-0ftm on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm ووییییی موفقیجات شدم
گفت فرداناهار -
مهشید حسن زاده 0replied to پیروز on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پیروز اشتباه همینجاست!اصادعوای ماربطی به کسی نداشته!
ولی جالب بود دامن زدن بهش
خودتون خودتونوواردمیکنید
خودتون خودتونومقصرمیکنید
خودتونم گله میکنید!
بگذریم
برای من
زمان گذشته
موضوع گذشته
همه چی تموم شده
پ.ن:دیگه فک کنم ادامه دادن موضوع بچگانه باشه,کارای مهمتری هست, -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
من تو چت طومار می نویسم -
ftm.dh
چطوری؟ -
ی عالمه منشن
-
پیروز فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 کسی به شما التماس نکرد با اون شخص دعوا کنی منم هیچ وقت در مورد اتفاقات با شما صحبت نکردم پس از عنوان سپر بلا استفاده نکنید
خوبه که با جوونا تعامل میکنی موفق باشی مام پیر زن
پ ن :تو این صحبت ها کاملا حساب زهرا رو از من جدا کنید ما دوستیم اما قطعا اختلاف نظر داریم اینو قبلا هم تو مدل نظرات ما دیده شده که کاملا خودشو از نظرات من جدا کرده -
zeinab dehghanireplied to _Mitra_ on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در شروع جلسه 33 گفته است:
zeinab dehghani زینب زیست تو خونته
همون ریزپرزهسلام میتراجان!
میدونی من دیروز صبح این پستتو دیدم و خب همون موقع هم لایکش کردم و مطمئن هم هسم ک خودت هم دیدی....
ولی میدونی از دیروز دودل بودم ک چی بگم!!
اصن حرفی ک دارم رو بزنم یانه؟!
اماساعت 5صبح امروز داشتم یه سوالی حل میکردم و ازخستگی پناه بردم به دستنوشته هام و چیزی رو دیدم ک وادارم کرد ک وقتی اومدم انجمن بیام و حرفم رو بگم...
میدونی تو اولین نفری نبودی ک این حرف رو بهم گفت...وبه قطع آخرین نفرهم نیستی...
خودم هم نمیدونم پشیمون میشم یانه!!
ولی بی لطفی هست اگه ازت تشکرنکنم بابت حرفی ک گفتی
خیلیییییی ممنونم ازت دوستِ منواهایی زینب چقدر نوشتی عزیزم :////
ببین زینب یه چیزایی هست که فهمیدم و یه چیزایی که میخوام بگم ولی الان نه بذار بعد کنکور
چیزی که مهمه اینکه تو الان باید بهترین تو ریاضی باشه چه توی خونت باشه چه نباشه
میخوام یه مهندس خفن بشیا
پستتو نشانک میزنم برا بعد کنکوریابسم الله راستشو بگوبینم چیافهمیدیی؟!
خودت فهمیدی یا کسی آمارمو داده؟!
هرچی بشه من توی راهی ک الان هستم عالی تلاشمو میکنم...
یه کاری میکنم برای وقت گذاشتنم پشیمون نشم...
اوووووووووووح دقت کردی چقدر حرفا افتاده برا بعد کنکور!!
احساس میکنم نشانکات همه برای حرفاوکارای بعدکنکورشده
کمتر از سی روز دیگه(: -
0-0ftmreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 موفق باشی
-
مهشید حسن زاده 0replied to 0-0ftm on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm راس میگیااااا
میرم الان امتحان میکنم -
@sania-andiravan از اونجایی که یه جمله میگه بعد یهو غیبش میزنه در صورتی که جمله ادامه داشته
اینجاس که بایدخودتو برا طومار آماده کنی -
0-0ftmreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 برو بگو اینجانب !یک عدد کنکوری
که ۲۵روز دیگه کنکور داره
قرررمه سبزی میخواد
باید ی چیز خوشمزه از الان بخورم تا۲۵روز دیگه ضعف نکنم یا نه؟
بگو من این همه درس میخونم فسفر میسوزونم
مغزم گلوکز میخواد نیاز ب ATPداره
برات میپزن -
مهشید حسن زاده 0replied to 0-0ftm on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm خوبم سپاس
دلم هنوزقرمه سبزی میخوادولی کسی برام نمیپزه -
0-0ftmreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
سلام ممنون شما خوبی -
مهشید حسن زاده 0replied to 0-0ftm on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm خوبی؟سلام
-
از کجا می فهمید یکی داره تومار می نویسه؟
-
طومار بعدی
امروز همه رو فاز طومارن -
@kosar-mortazavi
خواهش میکنم کوثر جان لطف داری -
مهشید حسن زاده 0replied to پیروز on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پیروز
ممنون عزیزجان ولی انصافایادم نمیادکسی رومقصرکرده باشم!!
وحتی به وضوح فعالیتم توتاپیک ها(دخترونه خاص,علمدار و...)مشخصه که همیشه عضوی بودم که اتفاقانظرات مختلفوشنیدم وسعی داشتم درآرامترین حالت جواب سوالاتوبدم وحتی اگرسوالی داشتم شفاف بپرسم!چون به حزب بندی هاوجناح بندی ها بعنوان فرع نگاه میکنم واولویتم تعامل سازنده بین خودمون جووناست
اگرهم بحث اخراج هست بنظرم تموم شده واون موضوع هییییچ ربطی به اعتقادات نداشت و واکنش به برخوردی به پست اونروزم بوده که البته هردوهم من وهم طرف مقابلم متاسفانه سپربلاشدیم درصورتیکه حق هیچکدوممون نبود وبعدشم که اخراجی هارو دیدیم وهنوزهم واکنش دوستان به پست اخراج مااونروزخیلی جذابه!اگرچه همونروزباکارت زرد پستتون حذف شد!
نرگسم صبوری وسکوت من وطرف مقابلم اونروزبه این معنی نیست که واکنش هاروندیدیم ونفهمیدیم بلکه مافقط نخواستیم بیشترازین ادامه پیداکنه وبیشترسپربلامون کنن
همونطورکه بعدهااتفاقاتوهمین تاپیک حرف هم زدیم!
پ.ن:بسی تعجبیجات!!!
پ.ن:متن رولطفابالحن تندنخونید,کاملاآرام دوستانه وبالبخندنوشتم
پست 66770 از 846714