-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
یه سوال داشتم فکر نکنم تاپیک دیگه لازم باشه براش
دروسی مثل دینی که حفظیه نکاتش،نکاتش رو همیشه از درسنامه کتاب تست میخونین یا نکات رو تو خود کتاب مینویسین و از رو کتاب میخونین؟ -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخش دولتی توی زمینه تکنولوژی مقاومت شدیدی داره نسبت به تغییر رویکرد.
از اونجایی که سرویس هاشون بهینه نیست باعث میشه نتونه این همه دانشجو رو هندل کنه. دست هم بخوان بهش بزنن فرو میریزه و هزینه داره تا درست بشه.
هم زمانی هم مالی
در کل متخصص هم ندارن. کلا تو چند ده سال اخیر یه ابزار رو پیش میگیرن همه چی رو با همون پیاده میکنن. درست هم انجام نمیدن. -
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شماها درساتون حفظی نسبتا
تقلب خیلی راحت تر از مال ما میشهنسبت ب تایم کمی ک میدن واسه سوالا فقط باید کامل همه چی رو بلد باشی ک بزنی فرصت تقلبی نیست
ولی خب از محاسبه و اینا راحت تره آرهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 تقلب کردن بلد نیستین
-
سلام
دروسی مثل دینی که حفظیه نکاتش،نکاتش رو همیشه از درسنامه کتاب تست میخونین یا نکات رو تو خود کتاب مینویسین و از رو کتاب میخونین؟نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 درسنامه کتاب تست بهتره به نظرم
-
سلام
دروسی مثل دینی که حفظیه نکاتش،نکاتش رو همیشه از درسنامه کتاب تست میخونین یا نکات رو تو خود کتاب مینویسین و از رو کتاب میخونین؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 سلام
خوندن دقیق خود کتاب کافیه ب نظر من واسه گرفتن درصد بالا
حالا اگ نکته ای اون وسطا تو تستا به چشمت خورد میتونی ب کتاب اضافه کنی -
maryam111 تقلب کردن بلد نیستین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf با این مدل امتحان تو روش پیشنهاد بده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه دوتا نظر کاملا متفاوت..
-
سلام
دروسی مثل دینی که حفظیه نکاتش،نکاتش رو همیشه از درسنامه کتاب تست میخونین یا نکات رو تو خود کتاب مینویسین و از رو کتاب میخونین؟نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شدهAmir 6
من اصلا نکات نمی نویسم
کتاب رو کامل می خونم با تدبر اینا و تو آیات یکمی فکر میکنم بعدش تست میزنم
البته کتابم درسنامه نداره چون کلا درسنامه ای نیستم
ولی از تست ها نکاتی در بیارم می نویسم یا تست های جون دار رو هایلایت میکنم
من خودم با کتاب بهتر می سازم چون یهویی یه جمله کپی کتاب میارن تو تست که تو درسنامه یه طور دیگه بیان شده -
amirh_hmyf با این مدل امتحان تو روش پیشنهاد بده
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 ببین تقلب کردن بستگی داره به اپشناش
ولی من بهت پیشنهاد میدم با دوستات دیسکوردو نصب کنین همگی
discord
این وویس چتش خیلی خوب و با کیفیته
تقلب کردن راحت تر میشه -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirh_hmyf
maryam111
@sania-Andiravan
ممنون ازتون -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 به نظرم همه چی یه جا باشه بهتره .هم تستا هم درسنامه و نکاتشتو یه کتاب جا گرفتن
-
Amir 6
من اصلا نکات نمی نویسم
کتاب رو کامل می خونم با تدبر اینا و تو آیات یکمی فکر میکنم بعدش تست میزنم
البته کتابم درسنامه نداره چون کلا درسنامه ای نیستم
ولی از تست ها نکاتی در بیارم می نویسم یا تست های جون دار رو هایلایت میکنم
من خودم با کتاب بهتر می سازم چون یهویی یه جمله کپی کتاب میارن تو تست که تو درسنامه یه طور دیگه بیان شدهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
و یه چیز دیگه یادم رفت مثلا درس 7 دینی یازدهم میگه اینکه کعب الاحبار معروف شد چه بود یا مثلا ساختن کاخ های مجلل واس کدوم عواملی بود که امامان با آن مبارزه می کردن
واس زدن اینجور تست ها تیتر رو که قشنگ میخونم قشنگ متنش رو هم میخونم که ببینم کی به کی ربط داره چون خیلیی بازی میکنن باهاش -
amirh_hmyf
maryam111
@sania-Andiravan
ممنون ازتوننوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 الان چی فهمیدی؟
-
amirh_hmyf
maryam111
@sania-Andiravan
ممنون ازتون -
maryam111 به نظرم همه چی یه جا باشه بهتره .هم تستا هم درسنامه و نکاتشتو یه کتاب جا گرفتن
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
کتاب این شکلی خیلی خوبه ولی جدیدا همش جلد جلد میکنن -
@sania-andiravan
و یه چیز دیگه یادم رفت مثلا درس 7 دینی یازدهم میگه اینکه کعب الاحبار معروف شد چه بود یا مثلا ساختن کاخ های مجلل واس کدوم عواملی بود که امامان با آن مبارزه می کردن
واس زدن اینجور تست ها تیتر رو که قشنگ میخونم قشنگ متنش رو هم میخونم که ببینم کی به کی ربط داره چون خیلیی بازی میکنن باهاشنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan کلا هر پاراگراف دینیو باید بدونی که چیا شده
کتاب بسته بتونی بگی تو فلان پاگراف چیا گفته شده -
amirh_hmyf
کتاب این شکلی خیلی خوبه ولی جدیدا همش جلد جلد میکنننوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan ینی یه جلد پایه یه جلد ۱۲؟
یا چی؟ -
@sania-andiravan کلا هر پاراگراف دینیو باید بدونی که چیا شده
کتاب بسته بتونی بگی تو فلان پاگراف چیا گفته شدهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
دقیقاا اصلا تصویری از صفحات کتاب تو ذهنت باشه -
Amir 6 الان چی فهمیدی؟
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
من خودم نظرم بود درسنامه بخونم
الان به نظرم کتاب رو بخونم نکات تست ها هم تو همون کتاب بنویسم -
@sania-andiravan ینی یه جلد پایه یه جلد ۱۲؟
یا چی؟نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
اونطوری که هست
ولی منظور من اینه مثلا پاسخنامه یه جلد درسنامه یه جلد
حتی دیدم کتاب کاری که فقط تست و پاسخنامه یه فصل یه کتاب بوده
در صورتی که می شد خیلیی خلاصه تر نوشت و انقدر توضیح اضافی نداد