-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ملت چرا اعصاب ندارن
امروز بیرون بودم خانومه منو هل میداد بهش گفتم میشه منو هل ندی
با بی حیایی برگشته میگه من اصلن تو رو هل دادم
قیافه من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیدم اعصاب نداره گفتم ببخشید سرم انداختم پایین تو گوشی
اخی راحت شدم مونده بود تو دلم هاااااین که چیزی نیست ! همین 2 هفته پیش طرف میخواست با من دعوا بکنه !
سر چی ؟
سرچرت و پرت
داشتم از جلو در اموزشگاه سوار ماشین میشدم. یه دفعه دیدم تو جیبم ماژیکه آموزشگاه جا مونده اخه من عادت دارم مینویسم پا تخته ماژیکو میزارم تو جیبم خواستم برش میدارم. اومدم سوار ماشین شم یه خانومه هم قبل من بود خانومه هنوز سوار نشده بود من پیاده شدم گفتم ببخشید یه کاری پیش اومد. بعد دیدم یه مرد 40 - 50 ساله سمت شاگرد نشسته بود گفت مسخره کردی ملتو؟ گفتم من کسیو مسخره نکردم گفت بیخود میکنی سوار میشی پیاده میشی
دیگه نمیدونم پیاده میشد چی پیش میومدنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط سجاد96 انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ملت چرا اعصاب ندارن
اخی راحت شدم مونده بود تو دلم هاااااین که چیزی نیست ! همین 2 هفته پیش طرف میخواست با من دعوا بکنه !
سر چی ؟
سرچرت و پرت
داشتم از جلو در اموزشگاه سوار ماشین میشدم. یه دفعه دیدم تو جیبم ماژیکه آموزشگاه جا مونده اخه من عادت دارم مینویسم پا تخته ماژیکو میزارم تو جیبم خواستم برش میدارم. اومدم سوار ماشین شم یه خانومه هم قبل من بود خانومه هنوز سوار نشده بود من پیاده شدم گفتم ببخشید یه کاری پیش اومد. بعد دیدم یه مرد 40 - 50 ساله سمت شاگرد نشسته بود گفت مسخره کردی ملتو؟ گفتم من کسیو مسخره نکردم گفت بیخود میکنی سوار میشی پیاده میشی
دیگه نمیدونم پیاده میشد چی پیش میومداینارو اصلا به دل نگیر ،حذف کن برن ،خود شما هم میدونی که اوضاع خوب نی،واسه من اگه هم چین چیزی پیش بیاد به احمق بودن این آدم میخندم و بدون اینکه چیزی بگم ميرم دنبال کارم .
تنها کاری که میشد این موقع انجام داد اینه که سکوت کرد و این آدم خودش از حرفش پشیمون بشه
ببينين این یه انرژی منفی بود که از این شخص اومد و شما رو ناراحت کرد ،درسته ? من پیشنهادم اینه که رو کنترل احساستتون تمرکز کنین ،اونقد تسلط داشته باشین که اصلا انرژی منفی قبول نکنین ،یعنی اگه همچین چیزی اتفاق افتاد فقط لبخند بزنين و از کنارش رد بشین و دیگه بهش فکر نکنین ،این فکراي بی مورد تو بلند مدت به همه چی ضربه میزنن .یه عنوان یه دوست میگم ،کار سختیه ولی میشه انجامش داد.
یه کتابی دارم اسمش هست مدیریت قدرت تفکر ،یادم نیس کدوم انتشارات بود ،حالا اگه هر کی خواست بگه منم میگم مال کدوم انتشاراته.این کتاب روی این چیزایی که گفتم متمرکز شده . مرسی
-
ملت چرا اعصاب ندارن
سر چی ؟
سرچرت و پرت
دیگه نمیدونم پیاده میشد چی پیش میومداینارو اصلا به دل نگیر ،حذف کن برن ،خود شما هم میدونی که اوضاع خوب نی،واسه من اگه هم چین چیزی پیش بیاد به احمق بودن این آدم میخندم و بدون اینکه چیزی بگم ميرم دنبال کارم .
تنها کاری که میشد این موقع انجام داد اینه که سکوت کرد و این آدم خودش از حرفش پشیمون بشه
ببينين این یه انرژی منفی بود که از این شخص اومد و شما رو ناراحت کرد ،درسته ? من پیشنهادم اینه که رو کنترل احساستتون تمرکز کنین ،اونقد تسلط داشته باشین که اصلا انرژی منفی قبول نکنین ،یعنی اگه همچین چیزی اتفاق افتاد فقط لبخند بزنين و از کنارش رد بشین و دیگه بهش فکر نکنین ،این فکراي بی مورد تو بلند مدت به همه چی ضربه میزنن .یه عنوان یه دوست میگم ،کار سختیه ولی میشه انجامش داد.
یه کتابی دارم اسمش هست مدیریت قدرت تفکر ،یادم نیس کدوم انتشارات بود ،حالا اگه هر کی خواست بگه منم میگم مال کدوم انتشاراته.این کتاب روی این چیزایی که گفتم متمرکز شده . مرسی
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تنها در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سجاد96
سلام..
عه برگشتید؟!؛)زود بود نه ??!!
میخواستم بر نگردم ولی نمیشه ،گوشيمو احتیاج دارم ،نتشو احتیاج دارم برا الا
برا آزمون احتیاج دارم ،برا سوال پرسیدن احتیاج دارم
مودمم که شکسته ��فقط اینترنته گوشی
ولی سعی میکنم کمتر بیام چت و اینا -
عاغا من دیگ نمیتونم با گوشیم بیام اینستا الان ک میخوام از سایتش برم چطوری پیجمو پرایوت کنم؟حتمن باید برنامشو برا ویندوز دان کنم؟؟ممنون
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عده ای میگن وایی فلانی چنان ضربه ای به من زد نمیتونم کاری کنمو درس بخونم یا کلا منو له کرد دوست عزیز تو توپ نیستی که بهت ضربه بزنن یا لهت کنن !پس خودتو برای شوت های دیگران اماده نکن .
-
عده ای میگن وایی فلانی چنان ضربه ای به من زد نمیتونم کاری کنمو درس بخونم یا کلا منو له کرد دوست عزیز تو توپ نیستی که بهت ضربه بزنن یا لهت کنن !پس خودتو برای شوت های دیگران اماده نکن .
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام داداش خوبی؟
داداش بعضی وقتا عین پیام بازرگانی میری میای کجایی؟ :joy : -
عاغا من دیگ نمیتونم با گوشیم بیام اینستا الان ک میخوام از سایتش برم چطوری پیجمو پرایوت کنم؟حتمن باید برنامشو برا ویندوز دان کنم؟؟ممنون
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba_90 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یا یه گوشی دیگه گیر بیارین یا مجبورین برنامه اش رو برای ویندوز 10 دانلود کنید . یه برنامه داره مختص ویندوز 8 و 10. فکرکنم یه برنامه دیگه هم داشته باشن.
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba_90 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تو سایتش نمیشه پرایوت کرد.
-
saba_90 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یا یه گوشی دیگه گیر بیارین یا مجبورین برنامه اش رو برای ویندوز 10 دانلود کنید . یه برنامه داره مختص ویندوز 8 و 10. فکرکنم یه برنامه دیگه هم داشته باشن.
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan سلام . میام بزودی
داداش لپ تاپم هنوز درست نشده با گوشی اصلا نمیتونم بیام تو تایپکا ولی بزودی شگفت زده میشوید
الکی مثلا
-
mohammadhassan سلام . میام بزودی
داداش لپ تاپم هنوز درست نشده با گوشی اصلا نمیتونم بیام تو تایپکا ولی بزودی شگفت زده میشوید
الکی مثلا
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan سلام . میام بزودی
الکی مثلا
ایشالا:joy :
-
سجاد96
سلام..
ولی سعی میکنم کمتر بیام چت و اینانوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سجاد96
سلام..
ولی سعی میکنم کمتر بیام چت و اینابله ،بله..درست میفرمایید:)
عیب نداره که بعضی وقتا بیاید:D -
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کم نيستند شاديها
حتي اگر بزرگ نباشند
آنقدر دست نيافتني نيستند
که تو عمريست
کز کردهاي گوشه جهان
و بر آسمان چوب خط ميكشي به انتظار
حبس ابد هم حتي ، پايان دارد
پاياني بزرگ و طولاني
چه آسان تماشاگر سبقت ثانيههاييم
و به عبورشان ميخنديم
چه آسان لحظهها را به کام هم تلخ ميکنيم
و چه ارزان ميفروشيم لذت با هم بودن را
چه زود دير ميشود
و نميدانيم که ؛ فردا ميآيد
شايد ما نباشيم#سیدعلی_صالحی
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حرفهای ما هنوز ناتمام ....
تا نگاه میکنی :
وقت رفتن است
باز هم همان حکایت همیشگی!
پیش از آنکه با خبر شوی
لحظهی عزیمت تو ناگزیر می شود
آی .....
ای دریغ و حسرت همیشگی
ناگهان
چقدر زود
دیر میشود!#قیصرامینپور
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهترین چیزی بود که الان من میتونستم ببینمش
خیلی مچکر
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
با اجازه من اینو برداشتم برا امضام - خیلی بهم انرژی میده عالییییییییییییییی بود
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نمی تونم دوستش نداشته باشم و نمی تونم نسبت بهش بی اهمیت باشم، اما یاد گرفتم که نشون بدم حسی بهش ندارم و یاد گرفتم نشون بدم واسم اهمیت نداره...
من نفهم نیستم، اما زندگی بهم یاد داد که چطوری خودم رو به نفهمی بزنم!
به چشم های من نگاه کن! فکر می کنی خوابم؟ نه، نه، بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی هوشیارم، اون هایی که خوابن یه روز از خواب بلند میشن، ولی من خواب نیستم، من فقط خودم رو به خواب زدم، چشم هام رو بستم و دارم تو خیالاتم زندگی می کنم، برخلاف واقعیت ها.
مثل شنا کردن خلاف جهت ساحل، به سمت بی نهایت، من از ساحل می ترسم، از واقعیت هاش می ترسم، از آدم هاش می ترسم، از دوست داشتن هاش هم می ترسم..#روزبه_معین
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لذت بردن را یادمان ﻧﺪﺍﺩﻧﺪ
از گرما می نالیم.
از سرما فرار می کنیم.
در جمع، از شلوغی کلافه می شویم و در خلوت، از تنهایی بغض می کنیم.
تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی تقصير غروب جمعه است و بس!
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯿﺪﻫﻨﺪ:
ﻣﺪﺭﺳﻪ.. ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ.. ﮐﺎﺭ..
ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺳﻔﺮ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﻟﺬﺕ ﺍﺯ ﻣﺴﯿﺮ!#دکتر_حسابی
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط javad-mahdizadeh انجام شده
دلم تنگ است
دلم پر است
پر از تو دلی هایی که
نه میتوان گفت
نه میتوان نگفت
نه میتوان ریخت بیرون
نه میتوان نگه داشت تو
کلمات عاجزند