-
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-saraaa
تو برو باهات قهرم
با منم حرف نزن خخخواس چی؟
ب دلک
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
هی منتظر شدم گفتم بزا بهش پ ندم ببینم پ میده عبضی یههه پیاممم ندادددییییمتن ایتالیک ( کج ) -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an رتبش خوبه دیه
-
moein
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالاsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالا
سلام
من چرا همش فکر می کنم تو تجربی بودی -
@dr-saraaa
هی منتظر شدم گفتم بزا بهش پ ندم ببینم پ میده عبضی یههه پیاممم ندادددییییمتن ایتالیک ( کج )نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-saraaa
هی منتظر شدم گفتم بزا بهش پ ندم ببینم پ میده عبضی یههه پیاممم ندادددییییمتن ایتالیک ( کج )منم منتظر شدم تو پیام بدی
اصن خوب شد یادم انداختیمنم قهرم برو گمشو |:
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
فقط همینا؟اونایی که رتبه 1 میشن فقط میزنن "پزشکی دانشگاه تهران" ؟!
-
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالا
سلام
من چرا همش فکر می کنم تو تجربی بودینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
خخخ همه فکر میکنن من تجربیم
اخه اکثر دوستام اینجا تجربی بودن -
سلام
من چرا همش فکر می کنم تو تجربی بودینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
راستی رز
تو دفترچه نوشتن به شبانه تبریز خوابگاه نمیدن راسته ینی میشناسی کسی ک شبانه باشه ولی خوابگاه داشته باشه؟ -
moein
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالانوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالابلي منم معلم شيمي خيلي دوست اما اينجا ايرانه ملت به علاقه دقت نميكنن ك هر كي بره سركار خودش:)
-
@dr-saraaa
هی منتظر شدم گفتم بزا بهش پ ندم ببینم پ میده عبضی یههه پیاممم ندادددییییمتن ایتالیک ( کج )منم منتظر شدم تو پیام بدی
اصن خوب شد یادم انداختیمنم قهرم برو گمشو |:
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
بلو بلو اصن من بات حرف نمیزنم -
@m-an
راستی رز
تو دفترچه نوشتن به شبانه تبریز خوابگاه نمیدن راسته ینی میشناسی کسی ک شبانه باشه ولی خوابگاه داشته باشه؟sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@m-an
راستی رز
تو دفترچه نوشتن به شبانه تبریز خوابگاه نمیدن راسته ینی میشناسی کسی ک شبانه باشه ولی خوابگاه داشته باشه؟نه نمیشناسم
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
moein
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالابلي منم معلم شيمي خيلي دوست اما اينجا ايرانه ملت به علاقه دقت نميكنن ك هر كي بره سركار خودش:)
-
@m-an
راستی رز
تو دفترچه نوشتن به شبانه تبریز خوابگاه نمیدن راسته ینی میشناسی کسی ک شبانه باشه ولی خوابگاه داشته باشه؟نه نمیشناسم
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
میسی -
-
moein
به نظرم چندتا رشته بیشتر بزنید ظرفیتا بالا پایین میشه
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهاوپس نترسونيد تروخدا همينجوري سر اولويت اول و دوم ترس دارم
-
moein
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
اوهوم منم همینکارو کردم سهندو زنجانم زدم -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا تا سال 94 مهندسی پزشکی با 10000 هم قبول میشد اما الان سقفش 4000 عه
بستگس داره رشته پر مخاطب باشه یا نه -