-
moein
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالانوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالابلي منم معلم شيمي خيلي دوست اما اينجا ايرانه ملت به علاقه دقت نميكنن ك هر كي بره سركار خودش:)
-
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-saraaa
هی منتظر شدم گفتم بزا بهش پ ندم ببینم پ میده عبضی یههه پیاممم ندادددییییمتن ایتالیک ( کج )منم منتظر شدم تو پیام بدی
اصن خوب شد یادم انداختیمنم قهرم برو گمشو |:
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
بلو بلو اصن من بات حرف نمیزنم -
@m-an
راستی رز
تو دفترچه نوشتن به شبانه تبریز خوابگاه نمیدن راسته ینی میشناسی کسی ک شبانه باشه ولی خوابگاه داشته باشه؟sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@m-an
راستی رز
تو دفترچه نوشتن به شبانه تبریز خوابگاه نمیدن راسته ینی میشناسی کسی ک شبانه باشه ولی خوابگاه داشته باشه؟نه نمیشناسم
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
moein
من همه جارو زدم ولی مهندسی شیمیی خیلی دوووستتت امکانش کمه از دانشگاه های تهران دربیام ولی تبریز احتمالابلي منم معلم شيمي خيلي دوست اما اينجا ايرانه ملت به علاقه دقت نميكنن ك هر كي بره سركار خودش:)
-
@m-an
راستی رز
تو دفترچه نوشتن به شبانه تبریز خوابگاه نمیدن راسته ینی میشناسی کسی ک شبانه باشه ولی خوابگاه داشته باشه؟نه نمیشناسم
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
میسی -
-
moein
به نظرم چندتا رشته بیشتر بزنید ظرفیتا بالا پایین میشه
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهاوپس نترسونيد تروخدا همينجوري سر اولويت اول و دوم ترس دارم
-
moein
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
اوهوم منم همینکارو کردم سهندو زنجانم زدم -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا تا سال 94 مهندسی پزشکی با 10000 هم قبول میشد اما الان سقفش 4000 عه
بستگس داره رشته پر مخاطب باشه یا نه -
-
moein
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشه@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهاینقدری که از کم و زیاد شدن ظرفیتا میترسم از هیچی تو زندگیم نترسیدم
تا روز اعلام نتایج انتخاب رشته باید کابوس ببینم ): -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
خدایی نکرده یه طوری نشه رتبتون حیف بشهاینقدری که از کم و زیاد شدن ظرفیتا میترسم از هیچی تو زندگیم نترسیدم
تا روز اعلام نتایج انتخاب رشته باید کابوس ببینم ): -
sahba
خخخ منممممفک میکردم بعد اعلام نتایج دیه زمان خوشحالی و ارامشه.ولی الان صدبرابر استرس دارم
-
sahba
خخخ منممممفک میکردم بعد اعلام نتایج دیه زمان خوشحالی و ارامشه.ولی الان صدبرابر استرس دارم
-
sahba
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط moein انجام شدهsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sahba
ما فوقش دو سه تا خيابون اينور اونور ميشيم ولي خيلي بده از دانشگاه بغل دستت يهو بيافتي اهواز(حالا دانشگاه اهواز بغل گوشتونه شايد نميدونم)
-
sahba
هووم مخصوصا پیش مشاور میری گیج میکننه ادمون مشاور من ک خوب بود
ولی خب بازم ارامش ندارمتا نتایج نیاد من عزای عمومی تو خونه اعلام میکنم
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sahba
ما فوقش دو سه تا خيابون اينور اونور ميشيم ولي خيلي بده از دانشگاه بغل دستت يهو بيافتي اهواز(حالا دانشگاه اهواز بغل گوشتونه شايد نميدونم)
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sahba
ما فوقش دو سه تا خيابون اينور اونور ميشيم ولي خيلي بده از دانشگاه بغل دستت يهو بيافتي اهواز(حالا دانشگاه اهواز بقل گوشتونه شايد چوم)
پرانتزو نفهمیدم
چوم ینی چی
من نزدیک ترین دانشگاه انتخابیم بهم ۳۰۰ کیلومتره