-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 مرسی ازت
چ خوبه ک یه خواهر بزرگتر داشتی بدادت رسیده
من که مشاورم بدتر منو کوبوند و مهندسی برعکس استفاده کرد دیگ نتونستم آدم قبلی بشم -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با کسیم حرف نمیزدم
البته حرف زدن هم خوبم نمیکرد چون دیگ بی فایده بود اون موقع ای که باید حرف میزدم نزدم -
@zahra-forouzanfar فکر کردم رفتی
amir karami 0 سوال اخرو دیدم گفتم جواب بدم بعد برم
-
amir karami 0 مرسی ازت
من که مشاورم بدتر منو کوبوند و مهندسی برعکس استفاده کرد دیگ نتونستم آدم قبلی بشمM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir karami 0 مرسی ازت
من که مشاورم بدتر منو کوبوند و مهندسی برعکس استفاده کرد دیگ نتونستم آدم قبلی بشمیه قاعده هست
هرچی استرس بیشتر باشه دانش آموز پول بیشتری خرج میکنه
منم خواهرم یه همچین اتفاقی براش اوفتاد و مشاور اونم تا جای اینکه کمکش کنه اونو بدتر کوبوند و سرکوبش میکرد
سر همین دیگه من مشاور نگرفتم -
M Tg چیز خاصی نشد تابستون رو بکوب خودم خوندم با الا بعد از مهر یه سری درسای تخصصی رو کلاس رفتم (خیلی بهم فشار اومد) از دی هم مشاور خوب و مورد نظرم رو پیدا کردم که همون موقع گفت سرت خیلی شلوغه و احتمال داره سال دیگه بمونی
در کل این نبود که ول کنم چندبار روش عوض کردم برای همین یکم دیر شد
بعد کنکور هم مشاورم گفت پیراپزشکی دولتی شهرای کوچیک هم قبول می شدم ولی خب من نمی خواستم
به نظر خودم وضعم بد نبود اینطور نبود که بخوام حسرت بخورم و بگم چرا دیر شد...نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar سرت خیلی شلوغه رو بخاطر کلاسای خصوصی اینا که میرفتی گفت؟
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir karami 0 مرسی ازت
من که مشاورم بدتر منو کوبوند و مهندسی برعکس استفاده کرد دیگ نتونستم آدم قبلی بشمیه قاعده هست
هرچی استرس بیشتر باشه دانش آموز پول بیشتری خرج میکنه
منم خواهرم یه همچین اتفاقی براش اوفتاد و مشاور اونم تا جای اینکه کمکش کنه اونو بدتر کوبوند و سرکوبش میکرد
سر همین دیگه من مشاور نگرفتمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 اتفاق مشابه من و ابجیت
-
با کسیم حرف نمیزدم
البته حرف زدن هم خوبم نمیکرد چون دیگ بی فایده بود اون موقع ای که باید حرف میزدم نزدمM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
با کسیم حرف نمیزدم
البته حرف زدن هم خوبم نمیکرد چون دیگ بی فایده بود اون موقع ای که باید حرف میزدم نزدمدرک میکنم منم هیچی از خودم بروز نمیدادم
-
amir karami 0 مرسی ازت
من که مشاورم بدتر منو کوبوند و مهندسی برعکس استفاده کرد دیگ نتونستم آدم قبلی بشمM Tg و در اخر بگم که منم یه ماه از این مشاورا داشتم که فقط الکی داد میزنن و هیچی حالیشون نیست به حرفاشون توجه نکن سعی کن ادم مناسب رو پیدا کنی(ترجیحا از این دانشجو های رتبه و اینا نباشه)
-
amir karami 0 سوال اخرو دیدم گفتم جواب بدم بعد برم
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar ممنونم
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگ به هیچ مشاوره ای نمیتونم اعتماد کنم
-
M Tg و در اخر بگم که منم یه ماه از این مشاورا داشتم که فقط الکی داد میزنن و هیچی حالیشون نیست به حرفاشون توجه نکن سعی کن ادم مناسب رو پیدا کنی(ترجیحا از این دانشجو های رتبه و اینا نباشه)
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
M Tg و در اخر بگم که منم یه ماه از این مشاورا داشتم که فقط الکی داد میزنن و هیچی حالیشون نیست به حرفاشون توجه نکن سعی کن ادم مناسب رو پیدا کنی(ترجیحا از این دانشجو های رتبه و اینا نباشه)
نمیدونم من امسال مشاور بگیرم یا نه
میترسم گیر یه بی همه چیز بیوفتم
در کل من یکیو میخوان تو مسیر سرپا نگهم داره
نه کسی که متد درس خوندن بهم بگه -
نه کسی که متد درس خوندن بهم بگهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 تو جمعه کنکور نداری؟؟
-
متاسفانه بله
-
یازدهم
-
متاسفانه بله
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 ینی میخوای پشت بمونی؟؟
-
نه کسی که متد درس خوندن بهم بگهamir karami 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه کسی که متد درس خوندن بهم بگهاینو برای سال جدید میگم
-
amir karami 0 ینی میخوای پشت بمونی؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط JAVANEH.F انجام شده
M Tg اره
از مهر تا دی رو باید 6 ساعت ریاضی کلاس می رفتم که به بچه های 12 ام برسم (دوجلسه در هفته)
برای شیمی هم همینطور
زیست همچنان الا بود
فیزیک هم یکی از فامیلامون درسم میداد
خصوصی نمیرفتم فقط فیزیک خصوصی بود(که کامل هم نشد) -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir karami 0 چرا از تجربه خواهرت استفاده نمیکنی؟؟
من دیگ مشاوره نمیگیرم
خصوصا مث این یکی ک قرار داد بستم -
نه کسی که متد درس خوندن بهم بگهamir karami 0 اگه اهواز بودی بهت می گفتم پیش کی برو ولی نیستی انصافا مشاور خیلی خوبی داشتم