-
فعلا
پ.ن: البته فیزک هم تاحدی با الا خوندم
-
M Tg خواهش می کنم گلی
-
amir karami 0 در چالش 20 حقیقت گفته است:
20_متاسفانه آدم کمال گرایی هستم(البته این مورد رو دارم برطرف میکنم)
آخ آخ کمال گرایی
بیشتر اوقات اذیت میکنه -
مدیری راس میگفت
دیگه به درد نمیخوره این دنیا -
اخه الان وقت برق رفتن بووووود
-
@zahra-forouzanfar
آزمون گفت یه تیپ شخصیتی نادر ۱ درصد از زنان
متفکر یا خودساخته و درون گرا
کمال گرا و عاشق چالش فکری
تشنه دانش خودشو به هدفش میرسونه و برای کامل کردن خودش تلاش میکنه
درون گرا / با بصیرت / احساسی / قضاوت کننده
مستقل و آرام
خیلی طولانی بود اینم بخشیش
INTJ ها، مشکلات را به صورت تحلیلی حل می کنند. به بهبود سیستم ها و فرایندها با ایده های نوآورانه علاقه مند هستند. آنها استعدادی در فراهم کردن امکانات برای پیشرفت، چه در محل کار، در خانه و چه برای خودشان، دارند. INTJ های اغلب روشنفکر، از استدلال منطقی و حل مشکل پیچیده برخوردار هستند. آنها با تجزیه و تحلیل فراتر از آنچه می بینند، به زندگی می پردازند و بر باطن و درون خود متمرکز هستند، و در مورد جهان اطرافشان، متفکرانه برخورد می کنند. INTJ ها به سمت سیستم های منطقی کشیده می شوند و با ماهیت غیر قابل پیش بینی دیگران و احساسات آنها، کمتر کنار می آیند. آنها معمولا در روابط خود مستقل و انتخاب گرا هستند و ترجیح می دهند با کسانی ارتباط برقرار کنند که از نظر فکری شبیه آنها باشند.حس میکنم شاید اگر چند ماه دیگ یکم دقیق تر انجامش بدم یسری چیزاش تغییر میکنه
چون مطالب زیاد بود بنظرم یکی دوتاشم درست نبود درباره خودم -
موقعیت مناسبیه واسه دست زدن
-
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir karami 0 در چالش 20 حقیقت گفته است:
20_متاسفانه آدم کمال گرایی هستم(البته این مورد رو دارم برطرف میکنم)
آخ آخ کمال گرایی
بیشتر اوقات اذیت میکنهآره مثلا برنامه ریختی امروز 10 ساعت بخونی
یه اتفاقی میوفته نمیتونمی خوب درس بخونی و ساعت 9 شب وقتت آزاد میشه و بازهم2 ساعت میتونی بخونی ولی چون ناراحتی از این بابت که 10 ساعت نشد همون 2 ساعت رو هم نمیخونی
یا همیشه میخوای بهترین باشی تویه آزمون ها تلاش هم میکنی ولی خب چون درصدت 80 به بالا نمیرسه مأیوس میشی -
اُمید آخرین چیزیه کـ می میره (:
-
__chakisaldva__نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
از این مقایسه ها
فرانسه از برزیل هیچ ستی نگرفت ولی ما یکی گرفتیم -
__chakisaldva__replied to __chakisaldva__ on ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از این مقایسه ها
روسیه از برزیل هیچ ستی نگرفت ولی ما یکی گرفتیمبازی تو 3 ست خودش فقط 6 تا خطای سرویس داشت
بازی با ارژانتین اگه درست یادم باشه 42-3 تا خطای سریس داشت
هیچی دیگه ، همین -
راستی ایران حذف شد؟
-
در اخرین دقایق....
-
__chakisaldva__replied to amir karami 0 on ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir karami 0
4 تا تیم صعود میکردن
و ایران جزو 4 تای اخر بود
.
بلی 12 ام شدیم
برزیل و فرانسه اسلوونی و لهستان صعود کردن
الان برزیل فرانسه رو برد و رفت فینال
اسلوونی و لهستانم اگه اشتباه نکنم 5:30 بازی دارن باهم -
کسی که پایبنده محاله بگذره ....
-
۱۶:۱۱
-
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir karami 0
4 تا تیم صعود میکردن
و ایران جزو 4 تای اخر بود
.
بلی 12 ام شدیم
برزیل و فرانسه اسلوونی و لهستان صعود کردن
الان برزیل فرانسه رو برد و رفت فینال
اسلوونی و لهستانم اگه اشتباه نکنم 5:30 بازی دارن باهمفقط وقت کردم ایران و آمریکا رو ببینم
ولی حیف شد که حذف شدیم -
__chakisaldva__replied to amir karami 0 on ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir karami 0
همون بازی خوب شدنمدن تموم شد
802835/846714