-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg نه. از یاد رفتن چیزی که گفتید مگه ممکنه
-
pouya hosein pour نرو که یادم اومد
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg بپرسیدمیده
-
M Tg نه. از یاد رفتن چیزی که گفتید مگه ممکنه
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour فیلم هم میبینی؟
-
@سجاد-ذوالفقاری از شانس گل شما منم دیگه دارم فلنگ رو میبندم
فعل حالتون خوشنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
دقیقا اومدنم همیشه اینجوریهه -
pouya hosein pour فیلم هم میبینی؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg چجور فیلمی؟
-
M Tg چجور فیلمی؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour سینمایی
-
pouya hosein pour
دقیقا اومدنم همیشه اینجوریههنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری منم این مشکل رو داشتم ولی اگه تو هم چهل روز اصلا نیای آلا و انجننش حل میشه
تضمینی -
pouya hosein pour سینمایی
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg ژانر چی؟
-
M Tg ژانر چی؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour حالا هرچی طنز کمدی اکشن علمی هیجان انگیز
-
@سجاد-ذوالفقاری منم این مشکل رو داشتم ولی اگه تو هم چهل روز اصلا نیای آلا و انجننش حل میشه
تضمینینوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
شاید -
@سجاد-ذوالفقاری منم این مشکل رو داشتم ولی اگه تو هم چهل روز اصلا نیای آلا و انجننش حل میشه
تضمینینوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تضمینیبا رسم شکل توضیح بده چطوری حل شده؟
-
pouya hosein pour حالا هرچی طنز کمدی اکشن علمی هیجان انگیز
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg هیچکدوم اصلا فیلم نمیبینم
گاهی میتند علمی و پزشکی و شاید فیلماشون
و گاها فیم های علمی تخیلی
من بیشتر رمان و کتابی و علمی هستم
اطلاعات عمومی خوبی دارم -
M Tg هیچکدوم اصلا فیلم نمیبینم
گاهی میتند علمی و پزشکی و شاید فیلماشون
و گاها فیم های علمی تخیلی
من بیشتر رمان و کتابی و علمی هستم
اطلاعات عمومی خوبی دارمنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour ایتز گود
-
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تضمینیبا رسم شکل توضیح بده چطوری حل شده؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg بفرمایید
تسلیم غیر ممکن
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1624889411504-240630615.jpg
-
pouya hosein pour ایتز گود
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg شما خودتون چطورید؟
-
M Tg بفرمایید
تسلیم غیر ممکن
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1624889411504-240630615.jpg
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour خوشم میاد هرچیزی بگم یچیزی تو استینش داره
-
pouya hosein pour خوشم میاد هرچیزی بگم یچیزی تو استینش داره
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg شیخ انجمن
فعلا آستین کوتاه پوشیدم چیزی ندارم -
M Tg شما خودتون چطورید؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour کتاب نمیخونم اما دوست دارم اینکارو انجام بدم
فیلم میبینم اما کنترلش میکنم بخاطر کنکور و یکی از اصلی ترین برنامه هام سریالایی که اسمشونو نوشتم بعد از قبولی و اینکه بیشتر ژانر علمی و هیجان انگیز رو دوست دارم و از ژانر درام زیاد خوشم نمیاد -
M Tg شیخ انجمن
فعلا آستین کوتاه پوشیدم چیزی ندارمنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour زین پس شمارا شیخ صدا کنم؟
-
pouya hosein pour کتاب نمیخونم اما دوست دارم اینکارو انجام بدم
فیلم میبینم اما کنترلش میکنم بخاطر کنکور و یکی از اصلی ترین برنامه هام سریالایی که اسمشونو نوشتم بعد از قبولی و اینکه بیشتر ژانر علمی و هیجان انگیز رو دوست دارم و از ژانر درام زیاد خوشم نمیادنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg من از ژانر های وحشت و عاشقانه خوشم میاد