-
pouya hosein pour بعد کنکور یا قبلش
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first قبلش
-
@first قبلش
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@first قبلش
فارغ التحصیل موقت از اسمش که بر میاد یعنی تعطیلات تابستانی
-
@سجاد-ذوالفقاری باشه شهر کره زمین استان کهکشان راه شیری
ازشوهی گذشته تبریزنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
خوشوقتم -
pouya hosein pour
خوشوقتمنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری
همچنین
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه زود دارم به کونکور نزدیک میشم
الان یازدهم پس فردا دوازده وای -
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@first قبلش
فارغ التحصیل موقت از اسمش که بر میاد یعنی تعطیلات تابستانی
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour یک مهر وارد چه پایه ای میشی (خیلی جواب سوال رو میپیچونی باید از تو یجوری سوال پرسیده شه مو لا درزش نره امیدوارم از پست برام
)
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First فیرس من دهمم فعلا
-
pouya hosein pour یک مهر وارد چه پایه ای میشی (خیلی جواب سوال رو میپیچونی باید از تو یجوری سوال پرسیده شه مو لا درزش نره امیدوارم از پست برام
)
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first آخه ملقب به شیخم
یک مهر کدوم سال؟ -
@First فیرس من دهمم فعلا
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour آها موفق باشی
-
pouya hosein pour آها موفق باشی
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده@first الان چندمم؟
من رتبم تو آزمون آنلاین الان رو که دادم رو گفتم -
@first آخه ملقب به شیخم
یک مهر کدوم سال؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour نمیخوام دیگه خودت لو دادی
-
pouya hosein pour نمیخوام دیگه خودت لو دادی
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first نه یه پست پایین رو بخون
-
@first الان چندمم؟
من رتبم تو آزمون آنلاین الان رو که دادم رو گفتمنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour الان دهم رو تموم کردی میری یازدهم انشاالله
-
pouya hosein pour الان دهم رو تموم کردی میری یازدهم انشاالله
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first بلکا
-
pouya hosein pour
خوشوقتمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط JAVANEH.F انجام شده@سجاد-ذوالفقاری سلام عه هم تو وبیناری هم اینجا...
-
pouya hosein pour الان دهم رو تموم کردی میری یازدهم انشاالله
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first ولی الان تموم نکردم یعنی دهم رو هنوز تموم نکردم که ...
-
@first ولی الان تموم نکردم یعنی دهم رو هنوز تموم نکردم که ...
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour مگه کارنامه نگرفتی؟
-
pouya hosein pour مگه کارنامه نگرفتی؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first نه کارنامه کاغذی ندادن همش مجازیه
.
.چرا تغییر رشتم
-
pouya hosein pour مگه کارنامه نگرفتی؟
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first فیرست یه سوال محدودیت اومدن به غیر درسی رو برداشتن؟