-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مال من تضاد داره.
شاد آرام
مرداد(شاد) حسین(ح=آرام) -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهربووووووووووووووووووووووون:)
-
همتون دوس داشتین یه تیر ماهی بودین که حرف اول اسمش B بود :)))) ... غصه نخورین من متعلق به همه ام
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری
خیلی قشنگ بوووووووود:(
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به ﺳﻬﺮﺍﺏ ﺳﭙﺮﯼ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﻣﯿﺪﻥ
.
.
.
.
.
.
. ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ:
ﻣﻦ ﻧﮕﻔﺘﻢ ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﮑﻨﯿﺪ؟؟ !!! -
به ﺳﻬﺮﺍﺏ ﺳﭙﺮﯼ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﻣﯿﺪﻥ
.
.
.
.
.
.
. ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ:
ﻣﻦ ﻧﮕﻔﺘﻢ ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﮑﻨﯿﺪ؟؟ !!!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره
با همه شوخی با سهراب سپهری هم شوخی؟؟؟؟ -
بهاره
با همه شوخی با سهراب سپهری هم شوخی؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور
Yes Yes -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچگاه فراموش نکنیم که هیچکس بردیگری برتری ندارد
مگر به فهم و شعور
مگر به درک و ادب
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگران از بالا نگاه کند
و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی را که برزمین افتاده بگیرد و او را بلند کند
واین قدرت تو نیست
این انسانیت است.نخستین جرقه های غرور در آغاز آفرینش انسان و در چهره شیطان دیده شد و هنگامی که خداوند به او خطاب کرد «چه چیز تو را مانع شد از اینکه بر آدم سجده کنی هنگامی که به تو فرمان دادم» ، (قال ما منعک الا تسجد اذ امرتک... )
«شیطان (با لحنی غرور آمیز) گفت: من از او بهترم! مرا از آتش آفریده ای او را از گل» ، (قال انا خیر منه خلقتنی من نار و خلقته من طین)
إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ مَنْ كانَ مُخْتالًا فَخُوراً »(1) زيرا خداوند كسى را كه متكبر و فخرفروش است را دوست نمىدارد.
خدا با این صراحت ،غرور و فخر فروشی رو نکوهش کرده ...اما ما به این صفت ناپسند، افتخار میکنیم !!
خوشحالم که به نظر خودم واقعا این یه قلم ایرادو ندارم :)))
بالاخره یه روز هممون میمیریم...یکی زودتر ، یکی دیر تر، یکی سخت،یکی راحت ...همه با لباس سفید! همه مثل هم! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
مگر به فهم و شعور
مگر به درک و ادب
واین قدرت تو نیست
این انسانیت است.نخستین جرقه های غرور در آغاز آفرینش انسان و در چهره شیطان دیده شد و هنگامی که خداوند به او خطاب کرد «چه چیز تو را مانع شد از اینکه بر آدم سجده کنی هنگامی که به تو فرمان دادم» ، (قال ما منعک الا تسجد اذ امرتک... )
«شیطان (با لحنی غرور آمیز) گفت: من از او بهترم! مرا از آتش آفریده ای او را از گل» ، (قال انا خیر منه خلقتنی من نار و خلقته من طین)
إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ مَنْ كانَ مُخْتالًا فَخُوراً »(1) زيرا خداوند كسى را كه متكبر و فخرفروش است را دوست نمىدارد.
خدا با این صراحت ،غرور و فخر فروشی رو نکوهش کرده ...اما ما به این صفت ناپسند، افتخار میکنیم !!
بالاخره یه روز هممون میمیریم...یکی زودتر ، یکی دیر تر، یکی سخت،یکی راحت ...همه با لباس سفید! همه مثل هم! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شرح الأسماء الحسنى :
فِي الحَديثِ القُدسِيِّ : يَابنَ آدَمَ ، خَلَقتُ الأَشياءَ لِأَجلِك وخَلَقتُكَ لِأَجلي .
شرح الأسماء الحسنى :
در حديث قدسى آمده است: «اى آدميزاد! همه چيز را براى تو آفريدم و تو را براى خودم آفريدم» .
شرح الأسماء الحسنى : 139 ، رسائل الكركي : 3 / 962 وفيه «يا إنسان ...» ، وفي مصابيح القلوب : 458 «خلقت جميع العالم لكم وخلقتكم لي» ، المواعظ العددية : 420 وفيه «خلقت الأشياء كلّها لأجلك وخلقتك لأجلي وأنت تفرّ منّي» . -
شرح الأسماء الحسنى :
فِي الحَديثِ القُدسِيِّ : يَابنَ آدَمَ ، خَلَقتُ الأَشياءَ لِأَجلِك وخَلَقتُكَ لِأَجلي .
شرح الأسماء الحسنى :
در حديث قدسى آمده است: «اى آدميزاد! همه چيز را براى تو آفريدم و تو را براى خودم آفريدم» .
شرح الأسماء الحسنى : 139 ، رسائل الكركي : 3 / 962 وفيه «يا إنسان ...» ، وفي مصابيح القلوب : 458 «خلقت جميع العالم لكم وخلقتكم لي» ، المواعظ العددية : 420 وفيه «خلقت الأشياء كلّها لأجلك وخلقتك لأجلي وأنت تفرّ منّي» .نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحديث قدسى:
فيما اوُحىَ إلى عيسى عليه السلام هىَ (يَعْنِى النّارَ) دارُ الْجَبّارينَ وَ العُثاةِ الظّالِمينَ وَ كُلِّ فَظٍّ غَليظٍ وَ كُلِّ مُخْتالٍ فَخورٍ؛
به عيسى عليه السلام وحى شد:
كه جهنّم، سراى جباران و سركشان ظالم است و جايگاه هر تندخوى خشن و هر متكبّر مغرورى.
كافى، ج 8، ص 136، ح 103. -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
!
امام مهدى عليه السلام :
أكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجيلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم ؛
امام مهدى عليه السلام :
براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد ، كه فرج من فرج شما نيز هست .
. كمال الدّين ، ص 485 .ــــــــــــ
-
مگر به فهم و شعور
مگر به درک و ادب
واین قدرت تو نیست
بالاخره یه روز هممون میمیریم...یکی زودتر ، یکی دیر تر، یکی سخت،یکی راحت ...همه با لباس سفید! همه مثل هم!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره
بیشتر از اینا بنویس.کلا متحولم کردی -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده