-
M Tg الان وقت تتلو نیست دختر.... با اعصابت بازی نکن
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
رو لپ تاپم یهو تتلو پلی میشه بعدش ک تموم شد دوباره فایل قرانی هایی ک باز کردم
میترسم خدا نفرینم کنه ولی اصن دیگ نمیدونم داره از کجا پلی میشه
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg ان بی.... میشه حذف کنی گوش نکن بخاطر همینه ک افسرده هم شدیی.االان بروو ون جون دل رو دانلود کن گوش کن بخدا اوون از هزارتا تتلو و اامثال اون بهترهه حرفای انگیزشیم ک میزنه جوون دل برقراری عزیز
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar بخاطر کنکور
معدم بدجور عصبی شده از الان هرچی گریه کنم بخاطر دلدرده -
moohamad bahrami خودمم فحشش نمیتونم بدم حرفاش همش تو ذهنم اکو میشه
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
ول کن اون مشاورو
خدت که شروع کنی وخوب بخونی ی انگیزه ای درونی به وجود میاد که هیچ کس و هیچ حرفی جلو دارت نیست -
میگم برا این مشاورت یه بار خودتو و اقای ذوالفقاری رو منشن کردم.... دیدی اصلا اون کلیپ رو؟؟؟
-
M Tg ان بی.... میشه حذف کنی گوش نکن بخاطر همینه ک افسرده هم شدیی.االان بروو ون جون دل رو دانلود کن گوش کن بخدا اوون از هزارتا تتلو و اامثال اون بهترهه حرفای انگیزشیم ک میزنه جوون دل برقراری عزیز
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
باورت میشه اگه یچیزی بگم دربارش؟
-
میگم برا این مشاورت یه بار خودتو و اقای ذوالفقاری رو منشن کردم.... دیدی اصلا اون کلیپ رو؟؟؟
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar قبلن دیده بودم کلی هم براش گریه کردم وقتی میگفت انداختنم تو دستشویی دلشو نداشتم باز
-
moohamad bahrami
کرونا مگه دیونه شدهنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziyeh fallah توو دیونه شدیی ک اون اب و کیک رو نخوردیی نصف مردمم بخار این چیز میرن کنکور میدن.کرونااا بگیریی تا سال دیگه این موقع خوب نشی
-
M Tg
ول کن اون مشاورو
خدت که شروع کنی وخوب بخونی ی انگیزه ای درونی به وجود میاد که هیچ کس و هیچ حرفی جلو دارت نیستنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziyeh fallah
اقای افشار به نظرم خوب باشع اگه بخایی با مشاور پیش بری -
chichak am
بسم الله
آقا بزننوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
marziyeh fallah توو دیونه شدیی ک اون اب و کیک رو نخوردیی نصف مردمم بخار این چیز میرن کنکور میدن.کرونااا بگیریی تا سال دیگه این موقع خوب نشی
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami
اوردم خونه و خوردم فک کردی -
marziyeh fallah
اقای افشار به نظرم خوب باشع اگه بخایی با مشاور پیش برینوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziyeh fallah سلام خوبین ؟
ان شالله موفق باشید -
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@zahra-forouzanfar قبلن دیده بودم کلی هم براش گریه کردم وقتی میگفت انداختنم تو دستشویی دلشو نداشتم باز
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط JAVANEH.F انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@zahra-forouzanfar قبلن دیده بودم کلی هم براش گریه کردم وقتی میگفت انداختنم تو دستشویی دلشو نداشتم باز
اینو نشنیدم تاحالا.... احتمالا اینی که میگی مال مصاحبه دیگه ای باشه
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg ی روز میاد کنکورتوو ممیدیی رتبه خوب میااریی میگی دبدیی تموم شد راحت شدم خوشحال میشی بعد پشیمون میشی ک الان بخاطرش این کاارارو میکنی حالتو خراب میکنی.بجای این کاارا بشین برنامه خوب درس کن و قول بدهه ت ب اوون هدفت ک نرسیدیی دس برندارییی و زندگیتو تغییر بدیی.اگه همش بشینی گریه کنی و چیزیی نخوریی.حاالت بدترم میشه وو هیچیم عوض نمیشه
-
marziyeh fallah سلام خوبین ؟
ان شالله موفق باشیدنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan
سلام دکتر خوبید
چخبر درسا را تا کجا پیش بردی
مرسی
شماهم موفق باشید -
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg دم میشناسم 7 سال کنکوور داد تا ب هدفش رسید همه مردم قبلش مسخرش میکردن.ولی الان چناان حترااامشو میگیرن. و ااینقد خووشحاله ک توونسته به هدفش برسهه.
-
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
باورت میشه اگه یچیزی بگم دربارش؟
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg چی
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه قرار بود یکی از بچه هایی ک توی انجمن باهاش اشنا شدین و رفیق شدین و یه بار دیگه ببینینش و آنلاین بشه کدوم دوستاتون انتخاب میکردین؟