کنکوریون🤪
-
@infinitie-a در کنکوریون🤪 گفته است:
😂😂😂من از بس کتاب گرفتم، حیفم میاد یه سریاشون دست نخورده باقی بمونن😂😂بعد کنکور یه فکری به حالشون میکنم 😂شاید نشستم پاشون😂
من شیمی مبتکران گرفتم مال بازرگانیو
20 تا تست از حل کردم :///Abolfazl Sattari در کنکوریون🤪 گفته است:
😂😂😂من از بس کتاب گرفتم، حیفم میاد یه سریاشون دست نخورده باقی بمونن😂😂بعد کنکور یه فکری به حالشون میکنم 😂شاید نشستم پاشون😂
20 تا تست از حل کردم :///اخخخ منم😂😂😂
لعنتی فقط دو فصل اول رو داره😐
به جا این دو فصل، میرفتم فصل سه و چهار رو میخوندم، سودشم بیشتر بود😐لعنت -
به سلام اقا خوبی
سلام
ممنون شما خوبی😍مقدمتان گلباران :))
😂😂😂😆
ابوالفضل ریسی در کنکوریون🤪 گفته است:
به سلام اقا خوبی
سلام
😂😂😂😆
مرسی عزیز جان ناپیدایی نینجا شدی از زمین میگردیمت تو هوا اسپاون میشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Abolfazl Sattari آره حق با توعه اینجوری بهش نگاه نکرده بودم :((
-
به سلام اقا خوبی
سلام
😂😂😂😆
مرسی عزیز جان ناپیدایی نینجا شدی از زمین میگردیمت تو هوا اسپاون میشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Abolfazl Sattari 😂😂😂😂😂
آخر کاری گفتم کمتر بیام(البته همش همینجا بودم😐😂)
کمتر مثلا منظور یکی دو ساعته😂 -
@نگین-محمدیان در کنکوریون🤪 گفته است:
ببین اصن سالانه چند صد دانش آموز قربانی این داستان میشن یارو دفترچه رو میزارن جلوش 5 تا اولیو میبینه سخته پشماش فر میخوره میگه اوه شت دیگه مال من تمومه......
بعد سر جلسه هم تنش خاص خودشو داره
دچار داستان میشه بعدشم که...... -
Abolfazl Sattari در کنکوریون🤪 گفته است:
20 تا تست از حل کردم :///اخخخ منم😂😂😂
لعنتی فقط دو فصل اول رو داره😐
به جا این دو فصل، میرفتم فصل سه و چهار رو میخوندم، سودشم بیشتر بود😐لعنت -
@infinitie-a مطمئنم هممون انقدری که برای فصل ۱ زیست دهم و اندازه گیری فیزیک و سیاره های زمین و مشتری شیمی تست زدیم برای درسای دیگه نزدیم😂😂😂💔
هیچکی جلوتر از فصل دو دیگه نتونسته با کتاب پیش بره🤦🏻♀️😂@نگین-محمدیان دقیقا😂😂😂😂
-
بچه ها کرونومتر مجازه؟
من با کرونومتر آزمون دادم عادت کردم😶😶😶😶😶😶😶😶😶 -
@infinitie-a مطمئنم هممون انقدری که برای فصل ۱ زیست دهم و اندازه گیری فیزیک و سیاره های زمین و مشتری شیمی تست زدیم برای درسای دیگه نزدیم😂😂😂💔
هیچکی جلوتر از فصل دو دیگه نتونسته با کتاب پیش بره🤦🏻♀️😂@نگین-محمدیان در کنکوریون🤪 گفته است:
هیچکی جلوتر از فصل دو دیگه نتونسته با کتاب پیش بره🤦🏻♀️😂👌👌👌👌👌👌👌
-
بچه ها کرونومتر مجازه؟
من با کرونومتر آزمون دادم عادت کردم😶😶😶😶😶😶😶😶😶ابوالفضل ریسی در کنکوریون🤪 گفته است:
بچه ها کرونومتر مجازه؟
من با کرونومتر آزمون دادم عادت کردم😶😶😶😶😶😶😶😶😶کرنومتر چی یه ساعت ببر با عقربه هاش زمان بگیر دو ماراتونه مگه :///
-
بچه ها کرونومتر مجازه؟
من با کرونومتر آزمون دادم عادت کردم😶😶😶😶😶😶😶😶😶کرنومتر چی یه ساعت ببر با عقربه هاش زمان بگیر دو ماراتونه مگه :///
Abolfazl Sattari آخ دلممم مردم از خندیدن😂😂😂
-
@نگین-محمدیان در کنکوریون🤪 گفته است:
ناموسا برا هر درس زمان مشخص میگیری دیگه رکورد یوسن بولتو که نمخوای بشکنی :////
-
بچه ها کرونومتر مجازه؟
Abolfazl Sattari میخوام یه ثانیه هم جابه جا نشه😐😂
سر جلسه تا حساب کنم ۸:۱۷ دقیقه هست منم ۱۴ دقیقه وقت دارم پس میشه چند همینش استرس میاره😕 -
بچه ها کرونومتر مجازه؟
Abolfazl Sattari در کنکوریون🤪 گفته است:
بچه ها کرونومتر مجازه؟
به نظرم مجاز باشه
-
سر جلسه تا حساب کنم ۸:۱۷ دقیقه هست منم ۱۴ دقیقه وقت دارم پس میشه چند همینش استرس میاره😕ابوالفضل ریسی در کنکوریون🤪 گفته است:
سر جلسه تا حساب کنم ۸:۱۷ دقیقه هست منم ۱۴ دقیقه وقت دارم پس میشه چند همینش استرس میاره😕تو نهایتا یه دیقه اینور اونور میشی اونم که خب دینی رو اگه اوکی خونده باشی تو 8 دیقه میشه شخمش زد
زبانم که تو گرامریستی دیگه میترکونی
دیگه چی؟ -
سر جلسه تا حساب کنم ۸:۱۷ دقیقه هست منم ۱۴ دقیقه وقت دارم پس میشه چند همینش استرس میاره😕ابوالفضل ریسی در کنکوریون🤪 گفته است:
سر جلسه تا حساب کنم ۸:۱۷ دقیقه هست منم ۱۴ دقیقه وقت دارم پس میشه چند همینش استرس میاره😕کنکور رقابت ثانیه ها و دقیقه ها نیست
-
بچه ها کرونومتر مجازه؟
من با کرونومتر آزمون دادم عادت کردم😶😶😶😶😶😶😶😶😶ابوالفضل ریسی در کنکوریون🤪 گفته است:
بچه ها کرونومتر مجازه؟
من با کرونومتر آزمون دادم عادت کردم😶😶😶😶😶😶😶😶😶دیروز موقع ورود به جلسه یکی از بچه ها اورده بود
اول بهش گیر دادن بعد گفتن باید چک بشه کرنومترت:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
نمیدونم اخرش اجازه دادن با خودش ببره یا نه -
کنکور ریاضی آسون تر از ۹۹ و در حد ۹۷
کنکور متوسط