-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از این جو ایجاد شده تو فروم خیلی خوشم میاد
همتون خیلی خوبین دمتون گرم و خوش به حالتون ...آرزوی کمال دارم برای همه
همیشه همینجوری باشین،حرفای خوب،بحثای خوب،قرار مدارای خوب،موزیکای خوب،متنای خوب ..
ما ز بالاییم و بالا میرویم
ما ز دریاییم و دریا میرویم
التماس دعا -
چگونه سحر خیزباشیم؟
0_1460026266211_راهنمای سحرخیز بودن_4_345975111934804379.pdf -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
از این جو ایجاد شده تو فروم خیلی خوشم میاد
همتون خیلی خوبین دمتون گرم و خوش به حالتون ...آرزوی کمال دارم برای همه
همیشه همینجوری باشین،حرفای خوب،بحثای خوب،قرار مدارای خوب،موزیکای خوب،متنای خوب ..
ما ز بالاییم و بالا میرویم
ما ز دریاییم و دریا میرویم
التماس دعا -
شما الانم بلد نیستین اینجوری نقاشی بکشین که من 10 سال پیش کشیدم هههه...فقط یه نگاه به تاریخش بندازین!برعکسه
...بچه بودم بچه!
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره واااااااااااااااااای خیلی عالی بود اصن
به اون گربه که اونجا خوابیده و موهای دختره و اون پرنده که داره تو لونش آواز میخونه کاری ندارم
ولی خداییش اون پرنده که با نوکش ماره رو زده اصن حالمو دگرگون کرد
خلاقیتت تو اون سن جای تحسین داره -
شما الانم بلد نیستین اینجوری نقاشی بکشین که من 10 سال پیش کشیدم هههه...فقط یه نگاه به تاریخش بندازین!برعکسه
...بچه بودم بچه!
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بپرس از مومنی که چشم به آسمون داره ولی تو وقت عبادت سرش گرم نمیشه با ستاره , میکنه خدا رو ستایش...
-
بهاره
دلیلت قانعم نکرد ،تو به این خوبی ... شاید دلیل دیگه ای داره ،نمیدونم خواهش میشه ک باشی. ولی استارت تغییر رو ک میتونی باشی اگه الان نه پس کی؟....نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهMehdi گفته است:
بهاره
دلیلت قانعم نکرد ،تو به این خوبی ... شاید دلیل دیگه ای داره ،نمیدونم خواهش میشه ک باشی. ولی استارت تغییر رو ک میتونی باشی اگه الان نه پس کی؟..
هه ول شما منو قانع کردی که شرکت نکنمالبته نکنیم !
..این استارت تغییر رو الان دیدم،خوبی از وجودته...نه همین مدلی که هستم خوبه من هربار که خواستم تغییر کنم ترقی معکوس کردم!!....همینجوری ادامه میدم ببینم تهش چی میشه...ممنون بابت پیشنهادهای خوبت -
بهاره واااااااااااااااااای خیلی عالی بود اصن
به اون گربه که اونجا خوابیده و موهای دختره و اون پرنده که داره تو لونش آواز میخونه کاری ندارم
ولی خداییش اون پرنده که با نوکش ماره رو زده اصن حالمو دگرگون کرد
خلاقیتت تو اون سن جای تحسین دارهنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
بهاره توهم نقاشیارونمیکنی...افرین
من خودم نقاشی هامودوستم میکشیداونم بدترازمن فقط خونه قارچی بلدبودمعلممون همیشه میموندکه کدوم نقاشی مال کدوممونه......عخییینوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری هههه خونه قارچی...منم از اونا میکشیدم چه تفاهمی
-
...بچه بودم بچه!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره
ماشالا چه قد و بالایی داره :)) -
بهاره
ماشالا چه قد و بالایی داره :))نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهglare_m_98 گفته است:
بهاره
ماشالا چه قد و بالایی داره :))
ههههه والیبالیسته -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم بده ولی بیخی , عالی میشه
میگی آدم به این بیخیالی میشه؟؟
اینقدر خودمونو دست کم نگیریم
این ****قلبی که تو داری یه کیمیا ِ پیش تو -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بعضی وقتا دلم ميخواد همه جا تاریک باشه مثه همین لحظه نميدونم شاید حقیقتهای زندگیم توی روشنایی بیشتر خودنمایی میکنن جالبه نميدونستم گول زدن خودم ميتونه ثانیه ای لبامو از هم باز کنه دعا میکنم بعضی روزا ديگه تکرار نشن...