-
@dr-rashidi کدوم آزمون می بودی؟
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف بیشتر گزینه دو
ولی با قلم چی و سنجشم اشنایی کامل داشتمتنها خوبی ازمون اینه که مسیرتو هدفنمد میکنه
ولی این وسط خیلی معایب داره که خیلی از کنکوریا نمیبیننشو فقط به خاطر رقابت میخوان توش شرکت کنن
و نمیدونن با اینکار چه صدمه ای به خودشون و چه سودی به اونا میرسونن -
ولی من اگه کنکوری بودم
هیچوقت هیچوقت هیچوقت
ازمون ازمایشی شرکت نمیکردم
جز حال بد هیچی بهم ندادننوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi اگه خودت رو با خودت را مقایسه نکنی بله قطعا حال ادمو خراب میکنه
-
ولی من اگه کنکوری بودم
هیچوقت هیچوقت هیچوقت
ازمون ازمایشی شرکت نمیکردم
جز حال بد هیچی بهم ندادننوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi بسی باهات موافقم :(
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-محمدیان منم با خودم موافقم قناری
-
دکتر علی ف بیشتر گزینه دو
ولی با قلم چی و سنجشم اشنایی کامل داشتمتنها خوبی ازمون اینه که مسیرتو هدفنمد میکنه
ولی این وسط خیلی معایب داره که خیلی از کنکوریا نمیبیننشو فقط به خاطر رقابت میخوان توش شرکت کنن
و نمیدونن با اینکار چه صدمه ای به خودشون و چه سودی به اونا میرسونننوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi منم گزینه دو بودم ولی آزمونای دیگرو هم خودم کار میکردم .اره واقعا بهترین مزیتشون همینه که باعث میشن هدفمند کار کنی
-
@dr-rashidi اگه خودت رو با خودت را مقایسه نکنی بله قطعا حال ادمو خراب میکنه
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف اصلا بحث مقایسه نیست
کلا این که من سر این ازمونا و رسیدن به بودجه بندیشون و تراز و درصد و هزار تا چیز دیگشون به شدت مریض شدمتپش قلبای شدید
استرس
ریزش مو
حال بد روحی
خیلی چیزااگه برگردم به سال کنکورم خیلیاشونو حذف میکردم و فقط با حال خوب درس میخوندم
-
@نگین-محمدیان منم با خودم موافقم قناری
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط Negin_M انجام شده@dr-rashidi خیلی این آزمونا بهمون ضربه زد
هی از برنامه عقب می افتادم هی میخواستم خودم شروع کنم بعد میگفتم پس آزمونم چی
در کل مایه درد بودن -
@dr-rashidi منم گزینه دو بودم ولی آزمونای دیگرو هم خودم کار میکردم .اره واقعا بهترین مزیتشون همینه که باعث میشن هدفمند کار کنی
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف راستش این هدفمند بودنم برای بچه های کنکور اولی شاید چند ماه اول به درد بخوره
بعدش که خودشون قلقش رو یاد بگیرن دیگه نیازی ندارن واقعا -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
اغفالم کردی
از این به بعد اسممِ من اومد باید بگی اعوذبالله من شیطان الرجیم
دیگه اگه اثر نکرد باید باصوت عبدالباسط سوره ناس بخونیزینب
من اینو چرا نشانک زدم
چرا واقعن!!!
چراااااااااا؟؟
یعنی نشانک زدی ک یادت بمونه من شیطان پلیدم و اغفالت میکنم؟؟!!
فکرنکنم نشانکای تلافی اینفینیتی هم تا این حد بتونه منو به قه قراع بکشونهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
احتمالا چون بعدش گفتم یادم میمونه نشانک زدم ولی خودمم تعجب کردم
ساری ساری
-
@dr-rashidi خیلی این آزمونا بهمون ضربه زد
هی از برنامه عقب می افتادم هی میخواستم خودم شروع کنم بعد میگفتم پس آزمونم چی
در کل مایه درد بودننوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان دقیقا
هر بار به یه مبحث که نمیرسیدی ولش میکردی یا انقد سرسری میخوندیش که کلا چیزی ازش نفهمی
بعد استرسشو میگیرفتی
و این چرخه سمی همینجوری ادامه پیدا میکنه -
دکتر علی ف اصلا بحث مقایسه نیست
کلا این که من سر این ازمونا و رسیدن به بودجه بندیشون و تراز و درصد و هزار تا چیز دیگشون به شدت مریض شدمتپش قلبای شدید
استرس
ریزش مو
حال بد روحی
خیلی چیزااگه برگردم به سال کنکورم خیلیاشونو حذف میکردم و فقط با حال خوب درس میخوندم
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi آزمونای گزینه دو که بازشون خوبه .ریزش مو وحتی سفیدی مو رو منم دچارش شدم .ولی اگه آزمون نباشه با چی باید بری جلو ؟ اخه اگه زور (برنامه ازمو ن)نباشه ادم کم کاری میکنه.
-
@نگین-محمدیان دقیقا
هر بار به یه مبحث که نمیرسیدی ولش میکردی یا انقد سرسری میخوندیش که کلا چیزی ازش نفهمی
بعد استرسشو میگیرفتی
و این چرخه سمی همینجوری ادامه پیدا میکنهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi تو گزینه دو بودی یا قلمچی؟؟
من گزینه دو واقعا امسال اذیت شدم از بس سریع جلو میرفت قلمچی هم ماشالله هر دو هفته یه بار زرتی آزمون میگرفت
در گل هیچکدومشون خوب نبودن خیلی افت کردم بخاطر اینا
️
-
@dr-rashidi آزمونای گزینه دو که بازشون خوبه .ریزش مو وحتی سفیدی مو رو منم دچارش شدم .ولی اگه آزمون نباشه با چی باید بری جلو ؟ اخه اگه زور (برنامه ازمو ن)نباشه ادم کم کاری میکنه.
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف چی بگم والا
حالا که تموم شدن من فقط دوس داشتم تجربه خودمو بگمبا برنامه ی خودت
دانشجو ها الان با چی جلو میرن ، با ازمون ؟ -
@dr-rashidi تو گزینه دو بودی یا قلمچی؟؟
من گزینه دو واقعا امسال اذیت شدم از بس سریع جلو میرفت قلمچی هم ماشالله هر دو هفته یه بار زرتی آزمون میگرفت
در گل هیچکدومشون خوب نبودن خیلی افت کردم بخاطر اینا
️
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان چه فرقی داره
من گزینه دو بودم
معلماممون قلم چیم کار میکردن
اخرشم رفتم سنجش که اون دقیقاااا سم خالص بود -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طلا ما سلام علیک نکردیم
سلاممم
چه خبرا چطوری خوبی
چه میکنی این روزا از بیکاری در اومدی یا نه -
@نگین-محمدیان دقیقا
بعد استرسشو میگیرفتی
و این چرخه سمی همینجوری ادامه پیدا میکنهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi اره این بدترین معایب ازمون هاست .منم بعد عید یاد گرفتم بیشتر خودم آزمون بزنم به جای اینکه تو آزنونا شرکت کنم .ادم اگه بره تو سایت های آزمون ساز ثبت نام کنه خیلی بهتر از آزمون های ازمایشیه
-
@نگین-محمدیان چه فرقی داره
من گزینه دو بودم
معلماممون قلم چیم کار میکردن
اخرشم رفتم سنجش که اون دقیقاااا سم خالص بودنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi فدای سرت هرچی بود گذشت
امسال با این وضع مجازی بودن هیچ آزمونی اصلا خوب نبود -
دکتر علی ف چی بگم والا
حالا که تموم شدن من فقط دوس داشتم تجربه خودمو بگمبا برنامه ی خودت
دانشجو ها الان با چی جلو میرن ، با ازمون ؟نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi دانشجو ها هم مگه آزمون دارن
-
طلا ما سلام علیک نکردیم
سلاممم
چه خبرا چطوری خوبی
چه میکنی این روزا از بیکاری در اومدی یا نهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان
بعد دو ساعت مکالمه ؟سلام نگینی
شکر خوبم
تو چطوری ؟بیکاریه لذت بخشیه
فیلم و خواب و بازی و کتاب و ورزش و اشپزی و یکم استرس -
@dr-rashidi دانشجو ها هم مگه آزمون دارن
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف نه منظورم اینه که ازمون صرفا هدفمند نمیکنه
مثلا دانشجو ها ازمون ندارن ولی هدفمند درس میخونن