-
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده
خب خب خب بازم خبر تقلب
اینجور ک پیشبینی میشه حداقل حداقل حداقل 700 800 نفر (هرپستی 2.5kسین خورده) فقط با یدونه از کانالا ک کلید گذاشته تقلب کردن و ریاضی هم بالا زدن حالا بقیه کانالا رو بیخیال
ولی فک کنم تا رتبه 1000 پر شد و رتبه ما از 1000 ب بعد محاسبه میشه -
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@narjes-hashemi کچل شدن بد دردیه درک میکنم
خوبه ک
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi کجاش خوبه شما دخترید تغییر رده مدلتون هنوز اولاشه جذابه یکم بگذره میفهمید
-
براهمین رتبه دانشگاهاش اینه
از نطر علم که از ما سرننوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi خاک پای آمریکا هم نمیشه
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir ahmadi حکمت تو همه چیز هست خیلی شیطونه
اتفاقا سر جلسه کنکور برا تستای ریاضی داشتیم باهام ورق میزدیم تا تایم ریاضی تموم شه
(ورق زدن=پاسور بازی کردن...ورق زدن=زدن صفحه بعد سوالات)نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تو هجب لایک خوری هستی
6 تا -
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio ولی به ایران میشه
اون ک هیچی هارواردش فقط رو این حرفاس -
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@narjes-hashemi
چقدر کراش میزنیمگه خیلیه؟
سایه.داروین.انیشتین.نیچه
با دکتر
زیادهههه این؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi تسلا موند
-
خب خب خب بازم خبر تقلب
اینجور ک پیشبینی میشه حداقل حداقل حداقل 700 800 نفر (هرپستی 2.5kسین خورده) فقط با یدونه از کانالا ک کلید گذاشته تقلب کردن و ریاضی هم بالا زدن حالا بقیه کانالا رو بیخیال
ولی فک کنم تا رتبه 1000 پر شد و رتبه ما از 1000 ب بعد محاسبه میشه@dr-aryan انقدر حرص نخور در تمامی ادوار کنکور سراسری این اتفاقا افتاده
فقط ایندفعه یکم صداش بیشتر شده
فروش سوالات
تقلب
وغیره
هرساله اتفاق میفته به نحوی -
@first زیر آب نزدی که
زیر آبی میرفتینوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour بازم نفهمیدم ولی باش
-
pouya hosein pour بازم نفهمیدم ولی باش
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first تو درخت دار همین نزدیکیا سراغ نداری؟!
-
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روی شیشه فروشگاه نوشته:واکسن موجود است
-
pouya hosein pour بازم نفهمیدم ولی باش
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first میشه عکس پروفت رو عوض کنی؟!
یاد تبلیغات شیرینی میفتم -
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi بپرس ببین واکس کیلو چند میفروشه؟!
-
@first تو درخت دار همین نزدیکیا سراغ نداری؟!
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
بیا فقط زود کارتو تموم کن به صاحبش برگردونم
-
@first میشه عکس پروفت رو عوض کنی؟!
یاد تبلیغات شیرینی میفتمنوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour نمیشناسیش؟
-
pouya hosein pour
بیا فقط زود کارتو تموم کن به صاحبش برگردونم
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first خیلی واقعا از حمایتتت متشکر منصرف شدم می خوام برم در نور افق خودمو. راحت کنم ☆╮╰
-
pouya hosein pour نمیشناسیش؟
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first نه
-
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
-
@first خیلی واقعا از حمایتتت متشکر منصرف شدم می خوام برم در نور افق خودمو. راحت کنم ☆╮╰
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour خواهش میکنم
موفق باشی -
@first نه
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour این خابیه تو اینترنت جستجو کن خابی فیلم هاش رو ببین
-
pouya hosein pour خواهش میکنم
موفق باشینوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first
روشنی بخش تو دیگه چرا