-
همینو بس....
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmotahareh126 یک دنیا حرف توشه اصن !
-
افریننننننن خوشم اومد ولی خیلی مهارت میخواد با دست چپ نوشتن ولی نیگا کن من هر وقت ازمون مهمی دارم معدم به هم میریزه دکتر هم که رفتم بهم قرص معده و ارامشبخش داد یه مدت که مصرف کردم حالم خوب بود سر ازمونا راحت میشستم نتیجه خوبی میگرفتم اما همش که نمیتونم قرص مصرف کنم برام دعا کن نمیدونم چرا ولی کلا همیشه یه چی باید بلنگه واییییی حرفات ارومم کرد نمیدونم چی بگم چی بالاتراز اینکه یکیو اروم کنی ؟!کاش شما مشاور کنکور میشدی خخخ ممنون..
-
motahareh126 یک دنیا حرف توشه اصن !
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآره...
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط NAJI انجام شده
-
ho3ein kash
-
افریننننننن خوشم اومد ولی خیلی مهارت میخواد با دست چپ نوشتن ولی نیگا کن من هر وقت ازمون مهمی دارم معدم به هم میریزه دکتر هم که رفتم بهم قرص معده و ارامشبخش داد یه مدت که مصرف کردم حالم خوب بود سر ازمونا راحت میشستم نتیجه خوبی میگرفتم اما همش که نمیتونم قرص مصرف کنم برام دعا کن نمیدونم چرا ولی کلا همیشه یه چی باید بلنگه واییییی حرفات ارومم کرد نمیدونم چی بگم چی بالاتراز اینکه یکیو اروم کنی ؟!کاش شما مشاور کنکور میشدی خخخ ممنون..
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol مرسی لطف داری بهم
من اینارو گفتم که به خودت بیای
شاید الان اروم شده باشی و حالت خوب باشه اما دو ساعت دیگه باز بهم میریزی میخوای اینجوری نشه باید شروع کنی
اره قبول دارم کلا این قرصا سمه اصن ، منو بکشن نمیخورم خدایی
اما یه راه دیگم داره که میتونی خوب شی
اصن یه سوال دارم دلیل شروع نکردنت برای اینکه یکی از کسایی باشی که بهت افتخار کنن چیه؟
چرا همیشه غمگین حرف میزنی؟ چرا همش از قرص و بیماریت حرف میزنی
طبق قانون جذب تو از هر چیزی که حرف بزنی همونو جذب میکنی
یه بار فقط و فقط یه بارم شده از حرفای الان دست بکش برو به سمت حرفای مثبت اگه ضرر کردی به من هرچی دلت خواست بگو دوما همون راه قبلیتو ادامه بده اما فقط یه بار انجام بده -
sogol مرسی لطف داری بهم
من اینارو گفتم که به خودت بیای
شاید الان اروم شده باشی و حالت خوب باشه اما دو ساعت دیگه باز بهم میریزی میخوای اینجوری نشه باید شروع کنی
اره قبول دارم کلا این قرصا سمه اصن ، منو بکشن نمیخورم خدایی
اما یه راه دیگم داره که میتونی خوب شی
اصن یه سوال دارم دلیل شروع نکردنت برای اینکه یکی از کسایی باشی که بهت افتخار کنن چیه؟
چرا همیشه غمگین حرف میزنی؟ چرا همش از قرص و بیماریت حرف میزنی
طبق قانون جذب تو از هر چیزی که حرف بزنی همونو جذب میکنی
یه بار فقط و فقط یه بارم شده از حرفای الان دست بکش برو به سمت حرفای مثبت اگه ضرر کردی به من هرچی دلت خواست بگو دوما همون راه قبلیتو ادامه بده اما فقط یه بار انجام بدهmiliarderjavan ye daftare moshavere bezn
-
miliarderjavan ye daftare moshavere bezn
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهglare_m_98 خخخخخ
-
الانه که شنگولم ولی خدایی دلیلش معلوم نی اری شاید گذرا باشه ولی غنیمته بالاخره بایدم هورمون اندورفین من یه نقشیم داشته باشه تو زندگیم ههه خدایی نفس مجازی گرمی داری نفست گرم سعی میکنم رو حرفات فک کنم اخه حرفات از ته دلت بود اخه منم خودخواهم خودمو دوس دارم پس باید کاری بکنم
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
Yes Yes ....
دوستان از من به شما نصیحت نه، وصیت....Be the One that rescues you
وگرنه شنگولی هاتون میشه معلول و حرفای بقیه میشه علت -
الانه که شنگولم ولی خدایی دلیلش معلوم نی اری شاید گذرا باشه ولی غنیمته بالاخره بایدم هورمون اندورفین من یه نقشیم داشته باشه تو زندگیم ههه خدایی نفس مجازی گرمی داری نفست گرم سعی میکنم رو حرفات فک کنم اخه حرفات از ته دلت بود اخه منم خودخواهم خودمو دوس دارم پس باید کاری بکنم
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol دلیلش معلومه خیلی واضحه
میخوای بهت بگم دلیلش چیه؟
فکر کن رو حرفام یه نکته هایی داره اگه بفهمیش خیلی خوب میشه متوجه میشی باید چیکار کنی ... -
اگه بخوام تو یه جمله نکات حرفاتو بگم :انگیزه+دید خوب+درس از شکست+مثبت اندیشی -فازای غم و کسالت
-
Yes Yes ....
دوستان از من به شما نصیحت نه، وصیت....Be the One that rescues you
وگرنه شنگولی هاتون میشه معلول و حرفای بقیه میشه علتنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره rescues
-
بهاره rescues
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan آفرین آفرین
ممنون اصلاح میکنم -
miliarderjavan آفرین آفرین
ممنون اصلاح میکنمبهاره بهار به وجدم اوردی ینی خخخخخ
-
اگه بخوام تو یه جمله نکات حرفاتو بگم :انگیزه+دید خوب+درس از شکست+مثبت اندیشی -فازای غم و کسالت
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol اینا بود اما مهمترینش یه چیز دیگست ...
تلاش در هر زمانی با هر مشکلی -
miliarderjavan آفرین آفرین
ممنون اصلاح میکنمنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره موفق باشی
-
sogol اینا بود اما مهمترینش یه چیز دیگست ...
تلاش در هر زمانی با هر مشکلیmiliarderjavan اره ولی خداروشکر تقریبا تلاشم خوبه بعضیا میدونن از جمله فاطمه بخدا اسیش میکنم خخ
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol دلیل همه مشکلات زندگیت خودتی !
شاید الان بگی دارم حرف احمقانه ای میزنم اما یه فلش بک بزن به کارهایی که انجام دادی تا حالا و شکستاش
اگه کسی باعث شده که توی زندگیت شکست بخوری خودتی اگرم باعث شدی موفق باشی بازم خودتی
میخوای مشکلاتت حل شه روی خودت کار کن ، الان میگی باشه میرم شروع میکنم به خوندن دوباره شروع میکنم اما توی ذهنت یه صدا هست که بهت میگه خودتو جمع کن تا کنکور وقتی نمونده تو هم نمیرسی ، دوس داری این صدا رو خفه کنی اما بازم این صدا هست در درونت
کم کم این صدا بهت غلبه میکنه و اولین شکست رو برات دوباره رقم میزنه اون موقع خیالت راحت میشه که اره دیگه من باختم من هیچی نیستم من ...
اگه میخوای حالت خوب باشه اون صدایی که درونت میگه نمیتونی رو باهاش نجنگ باهاش رفیق شو اما نه رفیقی که افسار زندگیتو بدی دستش رفیقی که اونو خام کنی و بهش بگی دیدی نمیتونم رو به تونستم و میتونم تبدیل کردم؟ این کار فقط با یه چیز امکان پذیره اینکه هر بار هر روز هر ساعت که کم اوردی دوباره شروع کنی ، اگه کل ملت جمع بشن بگن نمیتونی اولش ناراحت میشی اما بعدش دوباره شروع کنی و باید بتونی
هدفت رو نمیدونم چقدر بزرگه اما هرچقدرم که باشه برای ذهنت شدنیه ...
پس انگشتت رو از همه مشکلاتی که داری بردار و بگو خودمم همه مشکلاتمو خلق کردم -
miliarderjavan اره ولی خداروشکر تقریبا تلاشم خوبه بعضیا میدونن از جمله فاطمه بخدا اسیش میکنم خخ
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol
ازمون بعدیت منتظر اون تلاشت هستم ببینم چیکار میکنی ...