-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
ho3ein
<<توکلت علی الحی الذی لایموت>>...نمیدونم کامل درست نوشتمش یانه ولی به آخرش توجه بنمای
میدونم منظورت از این جمله،مرگ خدا نبوده اما...مطمئنی خدا از این حرف ناراحت نمیشه؟؟
من اگه جای اون بودم ناراحت میشدم -
ho3ein
<<توکلت علی الحی الذی لایموت>>...نمیدونم کامل درست نوشتمش یانه ولی به آخرش توجه بنمای
میدونم منظورت از این جمله،مرگ خدا نبوده اما...مطمئنی خدا از این حرف ناراحت نمیشه؟؟
ho3ein
ho3ein آرام باش خشمگین نشو...فال حافظ رو یادت رفته؟ من بازوی توانایی دارم
به چی فک کنم؟؟ خدا بمیره؟؟ -
بهاره
چشم , منو نزن فقط:hand:
نه بابا , توام گیر دادی خدا بمیره ها
منظورم اینه که تا حالا فکر کردی اگه خدا بودی چیکار میکردی؟؟
آخه گفتی من جای خدا بودم ناراحت میشدم... -
ho3ein
نه بابا ..استغفرالله منو این حرفا
نه فک نکردم
ولی خب وجود ما از وجود خداس مگه نگفته که از روحش در وجود ما دمیده...پس وقتی من با این حرف ناراحت میشم احتمالا اونم میشه -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره boridi yeho.chi shod?
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
whhhhy???
-
. امشب اول ماه رجب است
هر کسده نفر
را با خبر کند تمام گناهانش بخشیده میشود.
رسول خدا(ص)
دوستان امشب هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه امشب ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا «ربى من كل ذنب واتوب الیک»امشب ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود... -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جودی عزیزم! درست است، ما به اندازه خاطرات خوشی که از دیگران داریم آنها را دوست داریم و به آنها وابسته می شویم.
هرچه خاطرات خوشمان از شخصی بیشتر باشد علاقه و وابستگی ما بیشتر می شود.
پس هرکسی را بیشتر دوست داریم و می خواهیم که بیشتر دوستمان بدارد باید برایش خاطرات خوش زیادی بسازیم تا بتوانیم در دلش ثبت شویم. -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#پاکی@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همیشه میگم اِل میکنم و بِل میکنم ولی بازم به گِل میخورم...
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی میدونه دیلیت اکانت از کدوم قسمته؟ پیداش نکردم !
کسی میدونه ممنون میشم بهم بگه ...