-
. امشب اول ماه رجب است
هر کسده نفر
را با خبر کند تمام گناهانش بخشیده میشود.
رسول خدا(ص)
دوستان امشب هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه امشب ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا «ربى من كل ذنب واتوب الیک»امشب ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود... -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جودی عزیزم! درست است، ما به اندازه خاطرات خوشی که از دیگران داریم آنها را دوست داریم و به آنها وابسته می شویم.
هرچه خاطرات خوشمان از شخصی بیشتر باشد علاقه و وابستگی ما بیشتر می شود.
پس هرکسی را بیشتر دوست داریم و می خواهیم که بیشتر دوستمان بدارد باید برایش خاطرات خوش زیادی بسازیم تا بتوانیم در دلش ثبت شویم. -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#پاکی@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همیشه میگم اِل میکنم و بِل میکنم ولی بازم به گِل میخورم...
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی میدونه دیلیت اکانت از کدوم قسمته؟ پیداش نکردم !
کسی میدونه ممنون میشم بهم بگه ... -
کسی میدونه ممنون میشم بهم بگه ...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
کسی میدونه ممنون میشم بهم بگه ...نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan
هدفت از طرح این سوال چی بود؟؟مگه تلگرامه استاد؟؟ -
دو تا بچه بودن توی شکم مادر. اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که می تونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی. مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
عجب فضای حکیمانه ای حکم فرما کردین شماها
بوی عطرو ،جام و ساغر و ساقی و یار و
قرابت معنایی رو باید بترکونین دیگه -
miliarderjavan
هدفت از طرح این سوال چی بود؟؟مگه تلگرامه استاد؟؟نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهho3ein هدفم دقیقا همونیه که میبینی ...
-
ho3ein هدفم دقیقا همونیه که میبینی ...
miliarderjavan اقای میلیاردر من میدونم چجوری میشه حذفید چون خودمم یه زمانی میخواسم بحذفم اما نرین منم نمیگم !!!!
-
miliarderjavan اقای میلیاردر من میدونم چجوری میشه حذفید چون خودمم یه زمانی میخواسم بحذفم اما نرین منم نمیگم !!!!
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol ممنون میشم بگین : )
-
اخه چرا؟ البته ببخشین دلیل خواسم ولی یه کوچولو بگو چرا کسی ناراحتتون کرده چون من خودم چون ناراحت بودم میخواسم بحذفم نبینم یک مشهدی بخواد دلش بگیره بزاره بره حس وطن دوستی هه
-
اخه چرا؟ البته ببخشین دلیل خواسم ولی یه کوچولو بگو چرا کسی ناراحتتون کرده چون من خودم چون ناراحت بودم میخواسم بحذفم نبینم یک مشهدی بخواد دلش بگیره بزاره بره حس وطن دوستی هه
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol آمم دلیل که زیاد داره ولی خب کسی که باید بره منم : )
وااو چه حس انسان دوستی قشنگی (؛ مـــــــ ـــــــرســــــــــــــــــیـ !