هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ زیاد جالب نیست حرفت یکم دقت کنی چی میگی بهتره

Rozhin_Str
آخ جون دعوا
-
Rozhin_Str
آخ جون دعوا
sonsy کسی دعوا نکرد ولی بهتره دقت کنن افراد رو حرفاشون موافق نیستی رو این قضیه؟
-
_MILAD_ زیاد جالب نیست حرفت یکم دقت کنی چی میگی بهتره

Rozhin_Str
اون دقتو باید سرجلسه کنکور کنی مثبت و منفیو اشتباه نزنی . شما چرا به خودت گرفتی ؟ من اصلا با شما نبودم با هر کی بودم ! خودم میدونم کیه و جنبشو داره :" خیلی نمیخواد در مورد جمله بنده نظر خواهی بشه ! من میدونم چیو به کی بگم
مگه شما اینکارو میکردید که به خودتون گرفتید ؟ -
Rozhin_Str
آخ جون دعوا
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Rozhin_Str
آخ جون دعوا
اینو همیشه dr_saraa میگفت،چ شباهتی

-
Rozhin_Str
آخ جون دعوا
اینو همیشه dr_saraa میگفت،چ شباهتی

alisoltany
اره یادمههه الان نیس ک
-
Rozhin_Str
اون دقتو باید سرجلسه کنکور کنی مثبت و منفیو اشتباه نزنی . شما چرا به خودت گرفتی ؟ من اصلا با شما نبودم با هر کی بودم ! خودم میدونم کیه و جنبشو داره :" خیلی نمیخواد در مورد جمله بنده نظر خواهی بشه ! من میدونم چیو به کی بگم
مگه شما اینکارو میکردید که به خودتون گرفتید ؟_MILAD_ من به خودم نگرفتم و دقیقا میدونم تیکه رو به کی انداختی حالا خودش چیزی نمیگه دلیل نمیشه از جنبش استفاده کنی!!!کنکور منم به خودم مربوطه نه فرد دیگه ای
-
لیدیز اند جنتلمنز(اینو شک دارم:bowtie: )من وارد میشوم...بسه دیگه...با هم بپرونین...به هم نپرونین....سخن بزرگان
-
_MILAD_ من به خودم نگرفتم و دقیقا میدونم تیکه رو به کی انداختی حالا خودش چیزی نمیگه دلیل نمیشه از جنبش استفاده کنی!!!کنکور منم به خودم مربوطه نه فرد دیگه ای
Rozhin_Str
اون کنکورو شوخی کردم شما هر کاری میخوای کن ! شما به دوستتون بگو بیاد ! تا به دوستتون هم بگم اون نیست ! من حرفی ندارم کلا نترسید من با ادمی شوخی میکنم که جنبشو داشته باشه 
-
ناظم کجایی دقیقا کجایی خخخخ
mohammadhassan -
alisoltany
اره یادمههه الان نیس ک
-
_MILAD_ من به خودم نگرفتم و دقیقا میدونم تیکه رو به کی انداختی حالا خودش چیزی نمیگه دلیل نمیشه از جنبش استفاده کنی!!!کنکور منم به خودم مربوطه نه فرد دیگه ای
Rozhin_Str
اگه فرد دیگه ای بوده خب اینکار درستی نیست که اون شخص هم به خودش بگیره انجمن جای دعوا نیست وگرنه بقول محمد حسن کنار اسمش میزنن اخراجی -
لیدیز اند جنتلمنز(اینو شک دارم:bowtie: )من وارد میشوم...بسه دیگه...با هم بپرونین...به هم نپرونین....سخن بزرگان
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
راست میگ دعوا نکنید اعصاب نداره این همیشه

-
ناظم کجایی دقیقا کجایی خخخخ
mohammadhassan -
Masoumeh
الان میاد با اون اخمش همرو شتگ میفقط صدااااا خخخخخ
-

alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

کفو صابون رو برای شستن قاشق نشسته برا شما هم تجویز میکن اخوی...3 وعده

شعردانه

|