-
مطمین شدم از کسی دلخوری!؟اره؟ انسان دوسی نبود هموطن دوسی بود !
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol نه دلخور که باشم نمیگم معمولا حتی اگه برمم بازم برطرف نمیشه ...
حالا هم وطن دوستی (؛ -
حالا هم وطن دوستی (؛miliarderjavan
اقا مجتبی قبل از اینکه برید میخواستم منو حلال کنید که یکم
اذیتتون کردم امیدوارم به دل نگرفته باشین البته هرچی گفتم جنبه شوخی داشته -
دلخوریاتم دور پروازه!برطرف نمیشه؟!عجبا
-
miliarderjavan
اقا مجتبی قبل از اینکه برید میخواستم منو حلال کنید که یکم
اذیتتون کردم امیدوارم به دل نگرفته باشین البته هرچی گفتم جنبه شوخی داشتهنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBaran77 نه بابا دلخوری چیه منم چیزی که گفتم سر شوخی بوده
(؛ -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol چرا برطرف میشه همه چی امکان برطرف شدنش هست
-
حالا هم وطن دوستی (؛miliarderjavan
پس بخشیدی؟؟؟؟؟
البته شمام کم منو اذیت نکردینااا ولی من به دل نمیگرم -
Baran77 نه بابا دلخوری چیه منم چیزی که گفتم سر شوخی بوده
(؛miliarderjavan پس قایله ختم شد صلوات بفرستین خخخ عه پس اسمت اقا مجتبایه من فک کردم میلیاردری خخخخخخخ
-
sogol چرا برطرف میشه همه چی امکان برطرف شدنش هست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شدهداداش اگه نبخشیدی بگو منم نبخشمت خخخخخخ
-
miliarderjavan
پس بخشیدی؟؟؟؟؟
البته شمام کم منو اذیت نکردینااا ولی من به دل نمیگرمنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBaran77 نه نمیبخشمت :دی
من کلا غریبه و اشنا نمیشناسم کلا شوخم با هرکی شوخی میکنم شوخی کردم ناراحت نشو ولی الان نمیبخشمت : -
miliarderjavan پس قایله ختم شد صلوات بفرستین خخخ عه پس اسمت اقا مجتبایه من فک کردم میلیاردری خخخخخخخ
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol اسم مستعارمه دیگه (؛
-
Baran77 نه نمیبخشمت :دی
من کلا غریبه و اشنا نمیشناسم کلا شوخم با هرکی شوخی میکنم شوخی کردم ناراحت نشو ولی الان نمیبخشمت :هر جور راحتی ههههه ولی من به بزرگی خودم و کوچیکی شما میبخشم
خخخخخخخخ -
sogol اسم مستعارمه دیگه (؛
miliarderjavan اهوم من فک کردم امس واقعیته هههههه بارون حالا ایندفه ببخششش به خاطر من هوف روز خوش دوسان
-
هر جور راحتی ههههه ولی من به بزرگی خودم و کوچیکی شما میبخشم
خخخخخخخخنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBaran77 هههه
ولی بازم نمیبخشمت -
miliarderjavan اهوم من فک کردم امس واقعیته هههههه بارون حالا ایندفه ببخششش به خاطر من هوف روز خوش دوسان
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsogol من منتظر اون راه حلم که گفتی میشه حذف کرد
لطفا بگو ممنون -
sogol اسم مستعارمه دیگه (؛
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شدهاشکال نداره از کوچیکیتونه ولی من بزرگوارانه بخشیدم هههههه
یکم یاد بگیر !! -
sogol من منتظر اون راه حلم که گفتی میشه حذف کرد
لطفا بگو ممنون -
sogol
سوگل جان بگو منم یه مدته دنبالشم -
بارون و اقاهه مجتبی نمیگم بچه کوچولو ها باز من به راحیلم میگم بچه والا راحیل خخخ
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شده
sogol
سوگل !! جان من اذیت نکن بگو خب
بخدا کسی از دست کسی ناراحت نی بجز مجتبی خان که منو نمیبخشه تمام