-
__chakisaldva__
منم زیاد دیدم ولی یادم نمیمونه اصلا
گروه خوبیهنوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
بله گروهمون عالیه
تنها چیزی که از گروه میرسه بهمون ، تو این دنیای کوفتی ، لباسه
که رنگ هافلپافو خیلی دوس دارم -
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan ها احسنتم به این هوش و متانت
خواهش
-
@mitra-ism-rahmani
واااای دقیقاا کلیسا وانک
بابا خوش به حالت
حالا پشت ما کوهه
بزار شالم رو بردارم اومدممممنوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
واااای دقیقاا کلیسا وانک
بابا خوش به حالت
حالا پشت ما کوهه
بزار شالم رو بردارم اومدمممماونجا که روبروم صفه س
این صفه که میگم اسم یه کوهه ها
اینجاهم پشتمون کوهه
بیا که تا ۵ روز دیگه زاینده رود آب داره قراره ببندنش بعد ۵ روز -
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
به جان خودم فرداصبح بیام ببینم ارمیا منو تگ کرده و نوشته میس زینب نیستید
جیغی ک بلدنیستمو یادمیگیرم و میزنماااا
باو امروز ک من بودم شما کجابودی!؟
@Ermia-Mirzakhani -
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
"تو سریال فرندز، صحبت از یه سریال خیالی میکردن که اسمش Days of Our Lives بود.
یه سریال واقعی هم به این اسم وجود داره و اساساً بابای جنیفر انیستون از طریق همین سریال مشهور شد و خود انیستون هم از طریق پدرش وارد عرصۀ بازیگری شد.
از سال ۱۳۴۴ پخش میشه. و هنوزم ادامه داره. ۱۴۰۰۰ قسمت.》Hosseyn shanbezadeh《"
پروژه بعدی ، اینو برداریم -
@sania-andiravan
بله گروهمون عالیه
تنها چیزی که از گروه میرسه بهمون ، تو این دنیای کوفتی ، لباسه
که رنگ هافلپافو خیلی دوس دارمنوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
رنگ گروه ما آبیه
منم که عشق آبیم راضیم
ولی خدایی دوست داشتم لباسشون رو داشته باشم -
amir ahmadi الان بحث سر قدمت الله هست.
یه دونه بزن تو اینترنت الله برو ویکی پدیا دوران پیش از اسلامش رو بخون کلی هم منبع داره.نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 بحث سر منبع معتبر عزیز
اسم تک تک روحانیون دانشگاهی
اسم تک تک مسیحی های با سواد یهودیا و....
برا ردیف میکنم راحت
تک تک دانشمندای مذهبی....عرفان خلقه و ...
بعد میام میگم خب اینا خدا رو قبول دارن پس بپذیرین...حتی بهم نمیخندنم
تاریخ بیهقی خیلی چیزا گفته ها...ولی خب اونایی که به نفعشونه قبولش دارن اونایی که نه ردش میکنن میگن معتبر نیست
عزیز وقتی میگیم منبع...مثال سایت نشنال ژئوگرافی...همه قبولش دارن..یه سایت مرجع هست
تو از اون چیزی بیاری من نمیتونم بگم نه غلطه...چون یه نفر نیومده مقاله بده بگه بیاین اینو بخونین...نه چند نفر ادم باسواد اساتید دانشگاه های معتبر دنیا اومدن خوندن اینو تایید کردن بعد نشر داده شده
حالا لغت الله تو میگی ویکی پدیا؟۱۰۰۰ تا سایت هست که اینایی که میگی رو نوشته...معتبر تر از ویکی پدیا ولی بازم توی مباحثه غیر معتبرن... -
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا هرکی این پیام رو میبینه
دعا کنید -
__chakisaldva__
رنگ گروه ما آبیه
منم که عشق آبیم راضیم
ولی خدایی دوست داشتم لباسشون رو داشته باشمنوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
عا
من یکی کیف دارم
و لباساشون عالیه ، ایشالا سال بعد مستقل میشم میگیرم -
@sania-andiravan ها احسنتم به این هوش و متانت
خواهش
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
عشقیی
️
️
-
@sania-andiravan
عا
من یکی کیف دارم
و لباساشون عالیه ، ایشالا سال بعد مستقل میشم میگیرمنوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
کیف شون؟؟
مگه می فروشن؟؟ -
__chakisaldva__
کیف شون؟؟
مگه می فروشن؟؟نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
سایتای مختلفی هست
فانتازیو فک کنم هنوزم کار میکنه
ردا و لباس و پیکسل و چوبدستی و همه چی داره
( البته کیفی که من دارم ، چیزی نیس ک تو فیلم استفاده میشد ، طرح روش یادگاران مرگه ) -
@narjes-hashemi
آها ایرانی کلا نخوندم
من کتاب خودم مثلا یهویی اسمش جذبم میکنه
البته اگر بدون تحقیق بخوام بخرم
چشممم تیععععنوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده@sania-andiravan ایرانی آره متاسفانه به شدددت ضعف داریم تو نویسندگی مخصوصا رمان خیلی ببخشید ولی چرته محضن هرچند که از نظر ادبیات هیچکس به اندازه ی خود ماها پیشرفت نداشته همین داشتن دوتا مثل سعدی و حافظ کم چیزی نیست...
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@narjes-hashemi من خودم سفره پهن شده باید برم
حالا اگه ول کرد
برو انصافا تا حس تایپ کردن نیومدهنوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi ول کنه؟
داخل کلاب هاوس وریا میاد با بزرگاشون حرف میزنه...۲میلیون مغلطه میکنن اخر هم که میبینن کاریش نمیتونن بکنن میگن : اقا اینو همه میدونن که اینطوری شما نمیخواین قبول کنین
بود میگفت آقای فردوسی پور شما دنبال چی هستی؟ -
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینم بهانه امروزم واسه درس نخوندن
-
@sania-andiravan
سایتای مختلفی هست
فانتازیو فک کنم هنوزم کار میکنه
ردا و لباس و پیکسل و چوبدستی و همه چی داره
( البته کیفی که من دارم ، چیزی نیس ک تو فیلم استفاده میشد ، طرح روش یادگاران مرگه )نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
وااای چه کیف قشنگی
آها نمی دونستم
البته یه سری مغازه هست اینجا از این چیزا بفروشه
کیف پول یادگاران مرگ رو فقط دیدم... -
__chakisaldva__
وااای چه کیف قشنگی
آها نمی دونستم
البته یه سری مغازه هست اینجا از این چیزا بفروشه
کیف پول یادگاران مرگ رو فقط دیدم...نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
فانتازیو یخورده قیمتش بالاس ، ولی خب جنسش اینا اوکیه
و اینکه میتونین تو پینترست دنبال طرح باشین و بدین چاپ کنن واستون ، اینم خوب درمیاد
اینو واسه فرندز دارم ، کیفیت اینم اوکی بود -
@sania-andiravan ایرانی آره متاسفانه به شدددت ضعف داریم تو نویسندگی مخصوصا رمان خیلی ببخشید ولی چرته محضن هرچند که از نظر ادبیات هیچکس به اندازه ی خود ماها پیشرفت نداشته همین داشتن دوتا مثل سعدی و حافظ کم چیزی نیست...
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi رشد نه سابقه خوب
-
__chakisaldva__
کیف شون؟؟
مگه می فروشن؟؟نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan برای منم بخر هرچی هست
-
@sania-andiravan ایرانی آره متاسفانه به شدددت ضعف داریم تو نویسندگی مخصوصا رمان خیلی ببخشید ولی چرته محضن هرچند که از نظر ادبیات هیچکس به اندازه ی خود ماها پیشرفت نداشته همین داشتن دوتا مثل سعدی و حافظ کم چیزی نیست...
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
اره دقیقا
البته خب کتاب نویسندگان خارجی سانسور میشه
فیلم و سریال های ایرانی هم همین طور
کتاب هم میتونه اینجوری باشه شاید واس همینه کتابای خوبی نداریم چون همش سانسور میخوره