تأمل
-
parisa khany
اگه همه یک تفکر و اعتقاد داشته باشن،در اصل کسی فکر نمیکنه!نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-fantastic دقیقا! اما منظورم این نبود
اعتقادات و تفکرات متفاوت و مختلف اما در یک مسیر درست! -
نوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
فیلم پینوکیو بود اونجا که رفته بود یه شهربازی آخرش شبیه حیوان شده بود
مهاجرت بعضیا هم همین طور هست،با یه دید به کشورهای غربی نگاه میکنند که انگار با رفتن همه چی درست میشه اینکه اونجا رو فوقالعاده عالی میبینند درصورتیکه این طوری نیست اونجا برای زندگی کردن برای دوام آوردن باید کار کرد کااار!! بعد جالبه یه سری از این غرب زده ها حاضر نیستن برای کشور خودشون تو این مملکت کار کنند تاثیر گذار باشند ولی حاضراند یوغ بندگی این دولت های غربی رو به گردن بندازن
غرب زدگی کلا همه جا هست حتی دینی ها و مذهبی ها،وقتایی که یه غربی مسلمان میشه بعضیا چه طوری برخورد میکنند حالا اگه میگفتن طرف یکی از این کشورهای شرقی بود انگار نه انگار
به کجا داریم کشیده میشیم،اون اصالت ایرانی و وطن دوستی کجا رفته
@دانش-آموزان-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
مهاجرت بعضیا هم همین طور هست،با یه دید به کشورهای غربی نگاه میکنند که انگار با رفتن همه چی درست میشه اینکه اونجا رو فوقالعاده عالی میبینند درصورتیکه این طوری نیست اونجا برای زندگی کردن برای دوام آوردن باید کار کرد کااار!! بعد جالبه یه سری از این غرب زده ها حاضر نیستن برای کشور خودشون تو این مملکت کار کنند تاثیر گذار باشند ولی حاضراند یوغ بندگی این دولت های غربی رو به گردن بندازن
غرب زدگی کلا همه جا هست حتی دینی ها و مذهبی ها،وقتایی که یه غربی مسلمان میشه بعضیا چه طوری برخورد میکنند حالا اگه میگفتن طرف یکی از این کشورهای شرقی بود انگار نه انگار
@دانش-آموزان-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @انسانیا @ریاضیانوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهparisa khany
حرفت خنده داره دوست من!!!
چون اونجا لااقل هفته ای چهار مرتبه برقمون قطع نمیشه!
آب داریم و مهمتر از همه بعد از اینکه اعتراض کنیم به وضعیتمون با ضرب گلوله کشته نمیشیم!!!
کارون و هورالعظیممون خشک نمیشه و غصهٔ مردمی رو نمیخوریم که توی دمای بالای ۵٠ درجه دارن بدون آب سر میکنن.
ما رو از کار میترسونی؟! همین حالاش مگه کار نمیکنیم؟!
بزرگترین تفاوتش اینه که اونور وقتی کار میکنی یه چیزی دستتو میگیره ولی اینجا سه نفر باید باهم کار کنن تا بتونن خرج یکیو بدن!
آرزوها و افکار و اهداف اینجا تضمینه؟!
منِ دانش آموزی که قراره دانشجو بشم شغلم تضمینه؟!
یا فقط به این فکر میکنم که نکنه بعد هیچ شغلی نتونم میدا کنم...!
اونور لااقل میدونم که اگه یه روزی با یه دختر به هر دلیلی توی کافه نشسته باشم گشت ارشاد نمیاد به زور و ضرب برم داره بره!
اونور لااقل میدونم به هنر اهمیت داده میشه و به مدت دو سال تئاتر یه مملکت رو به بهونهٔ کرونا قطع نمیکنن.
واکسن میزنن به مردم که هرچه زودتر برن سر کار و زندگیشون و زندگیشونو بکنن.
اونور لااقل میدونم به جرم ساز داشتن پلیس نیروی انتظامی بازداشتم نمیکنه و سازم رو نمیشکنه!
اونور لااقل میدونم که دوچرخه سواری و خیلی خیلی خیلی از حقوق سادهٔ دیگه برای زنای کشورم یه امر زشت و جرم نیست.
اونور لااقل میدونم که حق انسانیتم پامال نمیشه!!!
اونور خوب مطلق نیست. آره. هیچ شکلی توش نیست. هرچیزی توی این کرهٔ خاکی جنبه های خوب و بد داره. ولی لااقل دلایلی که می نویسی منطقی باشن قربونت!!! -
parisa khany
آب داریم و مهمتر از همه بعد از اینکه اعتراض کنیم به وضعیتمون با ضرب گلوله کشته نمیشیم!!!
کارون و هورالعظیممون خشک نمیشه و غصهٔ مردمی رو نمیخوریم که توی دمای بالای ۵٠ درجه دارن بدون آب سر میکنن.
بزرگترین تفاوتش اینه که اونور وقتی کار میکنی یه چیزی دستتو میگیره ولی اینجا سه نفر باید باهم کار کنن تا بتونن خرج یکیو بدن!
اونور لااقل میدونم که اگه یه روزی با یه دختر به هر دلیلی توی کافه نشسته باشم گشت ارشاد نمیاد به زور و ضرب برم داره بره!
اونور لااقل میدونم به هنر اهمیت داده میشه و به مدت دو سال تئاتر یه مملکت رو به بهونهٔ کرونا قطع نمیکنن.
اونور لااقل میدونم به جرم ساز داشتن پلیس نیروی انتظامی بازداشتم نمیکنه و سازم رو نمیشکنه!
اونور لااقل میدونم که دوچرخه سواری و خیلی خیلی خیلی از حقوق سادهٔ دیگه برای زنای کشورم یه امر زشت و جرم نیست.
اونور خوب مطلق نیست. آره. هیچ شکلی توش نیست. هرچیزی توی این کرهٔ خاکی جنبه های خوب و بد داره. ولی لااقل دلایلی که می نویسی منطقی باشن قربونت!!!نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده@danial-hosseiny در تأمل گفته است:
parisa khany
حرفت خنده داره دوست من!!
آب داریم و مهمتر از همه بعد از اینکه اعتراض کنیم به وضعیتمون با ضرب گلوله کشته نمیشیم!!!اعتراض با ضرب گلوله!!! جالب قبل اینکه حرفی گفته بشه حداقل یه دید داشته باش:))
برای مثال نظام فرانسه و آمریکا فوقالعاده نشون دادن که چه طور برخورد میکنند -
@danial-hosseiny در تأمل گفته است:
parisa khany
حرفت خنده داره دوست من!!
آب داریم و مهمتر از همه بعد از اینکه اعتراض کنیم به وضعیتمون با ضرب گلوله کشته نمیشیم!!!اعتراض با ضرب گلوله!!! جالب قبل اینکه حرفی گفته بشه حداقل یه دید داشته باش:))
برای مثال نظام فرانسه و آمریکا فوقالعاده نشون دادن که چه طور برخورد میکنندنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany
شما هم از پیامبرا جرجیس رو چسبیدی نه؟
راجب بقیه ش نظری نداشتی نه؟!
اولا که اگه دقت کنی بنده کشور خاصی رو مثال نزدم پس حرف شما کلا رده
ثانیا به وفور دیدیم که میزنن میکشن و تکذیب میکنن! دیدیم و بازم میبینیم و خواهیم دید...
ثالثا هیچ جایی ندیدم به خاطر آب کسی کشته بشه. جز اینجا -
parisa khany
اونور خوب مطلق نیست. آره. هیچ شکلی توش نیست. هرچیزی توی این کرهٔ خاکی جنبه های خوب و بد داره. ولی لااقل دلایلی که می نویسی منطقی باشن قربونت!!!نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده@danial-hosseiny در تأمل گفته است:
parisa khany
یا فقط به این فکر میکنم که نکنه بعد هیچ شغلی نتونم میدا کنم...!اون طرف تضمینیه!!شغل متناسب با درسی که خوندی شغل متناسب با علاقه !!
طرف میشناسم روانشناسی از دانشگاه معتبر خونده بعد اونجا کارگری میکنه
یا دکتری که رفته کانادا بعد راننده شده
اونجا اگه چیزی برای ارائه باشه تو رو قبول میکنند و به قول گفتن حلوا حلوا میکنن تا وقتی چیزی نباشه یه شهروند عادی مثل الان کشور خودت
حتی کمتر چرا؟!چون از اونها نیستی نژادت!نژادپرستی دولت هاشون رو که دیگه میدونی -
parisa khany
ثانیا به وفور دیدیم که میزنن میکشن و تکذیب میکنن! دیدیم و بازم میبینیم و خواهیم دید...
ثالثا هیچ جایی ندیدم به خاطر آب کسی کشته بشه. جز اینجانوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny در تأمل گفته است:
parisa khany
ثالثا هیچ جایی ندیدم به خاطر آب کسی کشته بشه. جز اینجاتاریخ کشورها رو بخونی به هرحال پیدا میشه
دولت هایی که برای رسیدن به اهداف خودشون همه کار میکنن فقط کافیه موقعیت باشه
انگلیس چی!؟جنگ بوءر اگه اشتباه نکنم، درمود هند و مردمش،درمورد افغانستان
رفتار غربی ها درمود فلسطین
درمورد حق انسانی گفتی پست قبلی
خیلی جالب اینا که میگی تا جایی که منافع خودشون درخطر نباشه! درمورد جنگ یمن کشته ها و قحطی و کشورهای دیگه که مشابه این وضعیت رو دارند و دچار قحطی اند چرا چیزی نمیگه چرا کاری نمیکنند -
@دانش-آموزان-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @انسانیا @ریاضیانوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهparisa khany
درسته پریسا خانم اما خارج توی بسیاری از مسائل از افراد حمایت میکنن
اینجا افرادی هستن که سمت علاقه شون نمیرن چرا؟ چون میترسن نتونن در آینده از پس مخارج خودشون بربیان
اما مثلا توی کشورای اروپایی اینطور نیست
همین داداش خودم، رفته خارج یه رشته ای رو انتخاب کرده که قطعا اگه اینجا بود فکر نمیکنم وضع مالی خوبی رو براش ایجاد میکرد اما الان اونجا رفته و بالعکسه
البته این فقط یه مثال بود -
parisa khany
درسته پریسا خانم اما خارج توی بسیاری از مسائل از افراد حمایت میکنن
اینجا افرادی هستن که سمت علاقه شون نمیرن چرا؟ چون میترسن نتونن در آینده از پس مخارج خودشون بربیان
اما مثلا توی کشورای اروپایی اینطور نیست
همین داداش خودم، رفته خارج یه رشته ای رو انتخاب کرده که قطعا اگه اینجا بود فکر نمیکنم وضع مالی خوبی رو براش ایجاد میکرد اما الان اونجا رفته و بالعکسه
البته این فقط یه مثال بودنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شدهMaryam Nateqi آره همچین چیزایی پیدا میشه اما!! چرا بجای رفتن و کمک به اقتصاد و رشد کشورهایی که باعث خیلی از اتفاقات افتضاح برای دولت های ضعیف شدن برای کشور خودمون کاری انجام ندیدم
چرا به جای اینکه همش از مزایای کشورهای غربی تعریف کنیم سعی نکنیم رفتار درست اونها رو پیاده کنیم توی همین مملکت خودمون برای رشد همین جا
دولت یه کشور فرهنگ ها قواعد و... کی می سازد!؟هین مردم مردمی که گاهی فراموش میکنن چه کارهایی میتونن انجام بده
مشکل اینجاست که بعضیا اعتماد خیلی زیاد به غرب دارند
کم کاری هایی هست اما اینکه همش از غرب تعریف بشه درست نیست اینکه خودمون و هیچ بدونیم درست نیست
باید تغییر کرد یه تغییر درست در مسیر درست -
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@danial-hosseiny سلام..
گفتی انسانیت؛ این بستگی داره ما انسانیت رو چطور معنی کنیم؟
آیا اونجاهایی که شما منظورته ، انسانیت برای مثال خانومها رعایت میشه؟
انسانیت برهنگیه؟ اگر اونجا انسانیت هست ، پس چرا خانومهای محجبه حتی حق تحصیل هم ندارن.
این حدود الهی که میگه چه کنیم یا نکنیم...
یا انسانیت در مورد نژاد پرستی ، هرکی هم رنگ من بود خوبه ، هرکی نبود باید کشته بشه.
مثال خوبی زدن ، انسانیت درمورد مردم یمن ، هرروز داره بمب میاد روی سرشون ، درمورد مردم افغانستان ، که حدود 100 تا دختر دبستانی رو شهید میکنن به جرم درس خوندن...
بله شرایط سخته ، مشکل برق ، آب همه اینها هست...
اما راهش این نیست بگیم نه من باید همیشه آسوده باشم ، شغلم تضمین باشه...باید خودمون درستش کنیم، نه اینکه پا پس بکشیم...
ما مسلمونیم ، تحقیق کن که چطوری پیامبر(صلوات الله علیه و آله و سلم) توی شعب ابی طالب زندگی کردن ، همین استاد ناصری دبیر آلا میگفتن که یه خرما رو چندین نفر می مکیدند تا از گشنگی تلف نشن...
8 سال جنگ تحمیلی صدام راحت به ایران موشک میزد ، اون موقع کلی جوون نگفتن تسلیم شیم، جانشونو توی دستشون گرفتن ، تلاش کردن که الان کسی جرات نمیکنه حرف از حمله بزنه..شهید بهشتی(ره): در این انقلاب آنقدر کار هست که می توان انجام داد بی آنکه هیچ پست، سمت، حکم و ابلاغی درکار باشد...
-
@danial-hosseiny سلام..
گفتی انسانیت؛ این بستگی داره ما انسانیت رو چطور معنی کنیم؟
آیا اونجاهایی که شما منظورته ، انسانیت برای مثال خانومها رعایت میشه؟
انسانیت برهنگیه؟ اگر اونجا انسانیت هست ، پس چرا خانومهای محجبه حتی حق تحصیل هم ندارن.
این حدود الهی که میگه چه کنیم یا نکنیم...
یا انسانیت در مورد نژاد پرستی ، هرکی هم رنگ من بود خوبه ، هرکی نبود باید کشته بشه.
مثال خوبی زدن ، انسانیت درمورد مردم یمن ، هرروز داره بمب میاد روی سرشون ، درمورد مردم افغانستان ، که حدود 100 تا دختر دبستانی رو شهید میکنن به جرم درس خوندن...
بله شرایط سخته ، مشکل برق ، آب همه اینها هست...
اما راهش این نیست بگیم نه من باید همیشه آسوده باشم ، شغلم تضمین باشه...باید خودمون درستش کنیم، نه اینکه پا پس بکشیم...
ما مسلمونیم ، تحقیق کن که چطوری پیامبر(صلوات الله علیه و آله و سلم) توی شعب ابی طالب زندگی کردن ، همین استاد ناصری دبیر آلا میگفتن که یه خرما رو چندین نفر می مکیدند تا از گشنگی تلف نشن...
8 سال جنگ تحمیلی صدام راحت به ایران موشک میزد ، اون موقع کلی جوون نگفتن تسلیم شیم، جانشونو توی دستشون گرفتن ، تلاش کردن که الان کسی جرات نمیکنه حرف از حمله بزنه..شهید بهشتی(ره): در این انقلاب آنقدر کار هست که می توان انجام داد بی آنکه هیچ پست، سمت، حکم و ابلاغی درکار باشد...
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهبا این پست تون موافقم حرفای منطقیی زدین
هر چند به نظر من کشور های غربی حمایت بیشتری میکنن در بعضی موارد و زندگی بهتری از لحاظ رفاه و امکانات هست
اما اعتقاد دارم الان باید خیلی مراقب بود خیلی چون کشورای غربی میخوان، وضعیت اینجا مثل یمن، افغانستان و... بشه!
parisa khany
بله درست گفتین پریسا خانوم اما بهتر میشد اگه حمایتی صورت میگرفت در این باره -
یاد این ضرب المثل افتادم«خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو»
گاهی با جماعتی رو به رو میشیم که کاملا مخالف رفتار ها و عقاید ما هستند دو راه داریم یا مثل اون ها باشیم یا نه
اگه حق با ما باشه باید سعی کنیم بقیه هم همراه کنیم البته که هزینه داره اما باید شجاعتش رو داشته باشیم، برای گسترش درستی ها برای عوض کردن اوضاع
نباید مثل یه ترسو رفتار کرد،باید شرایط رو به دست گرفت و مدیریت کرد باید هر فردی در حد توان خودش بتونه تاثیر گذار و روشنی بخش باشهنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany در تأمل گفته است:
گاهی با جماعتی رو به رو میشیم که کاملا مخالف رفتار ها و عقاید ما هستند دو راه داریم یا مثل اون ها باشیم یا نه
اگه حق با ما باشه باید سعی کنیم بقیه هم همراه کنیم البته که هزینه داره اما باید شجاعتش رو داشته باشیم، برای گسترش درستی ها برای عوض کردن اوضاع
نباید مثل یه ترسو رفتار کرد،باید شرایط رو به دست گرفت و مدیریت کرد باید هر فردی در حد توان خودش بتونه تاثیر گذار و روشنی بخش باشه«خواهی نشوی همرنگ ،رسوای جماعت شو»
برعکسش قشنگتره .مفهوم قشنگتری هم داره بنظرمگاها باید اینطوری باشیم .حتی ب قیمت انگشت نما شدن
-
با این پست تون موافقم حرفای منطقیی زدین
هر چند به نظر من کشور های غربی حمایت بیشتری میکنن در بعضی موارد و زندگی بهتری از لحاظ رفاه و امکانات هست
اما اعتقاد دارم الان باید خیلی مراقب بود خیلی چون کشورای غربی میخوان، وضعیت اینجا مثل یمن، افغانستان و... بشه!
parisa khany
بله درست گفتین پریسا خانوم اما بهتر میشد اگه حمایتی صورت میگرفت در این بارهنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi بله درسته..
الان جوون ما پول نداره بره ازدواج کنه ،
اگر ازدواج کرد اینقدر قیمت ها بالا رفته ، نمیتونه بچه دار بشه و اصلا هیچ حمایتی نمیشه..
ولی باز هم راهکارش اولا تلاشه تا بتونیم این وضع رو درست کنیم و دوما توی انتخاب مسئولین...
این کشور متعلق به امام زمان (عج الله و تعالی فرجه الشریف) هست و همینطور که حوادث گوناگونی رو پشت سر گذاشته ،ان شاالله این مشکلات هم پشت سر خواهد گذاشت. -
با این پست تون موافقم حرفای منطقیی زدین
parisa khany
بله درست گفتین پریسا خانوم اما بهتر میشد اگه حمایتی صورت میگرفت در این بارهنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi در تأمل گفته است:
parisa khany
بله درست گفتین پریسا خانوم اما بهتر میشد اگه حمایتی صورت میگرفت در این بارهقبول دارم اون حمایتی که باید وجود نداره
اما
این رو نباید اشتباه بگیریم که برای هر چیزی توقع حمایت دولتی نداشته باشیم
ایلان ماسک بنیانگذار اسپیساکس
میلیون ها دلار از سرمایه خودش رو برای تاسیس گذاشت و نهاده های دولتی در شروع کمکی نکردن بعد از این که به موفقیت رسید، سرمایه چند میلیونی دلاری از طرف «فاندرس فاند» دریافت کرد
بعضی وقتا قرار نیست همون اول حمایتی صورت بگیره
اما درکل به نظرم اگه در مسیری قدم گذاشته بشه به هر سختی باشه لوازم و شرایط جور میشه -
parisa khany در تأمل گفته است:
نباید مثل یه ترسو رفتار کرد،باید شرایط رو به دست گرفت و مدیریت کرد باید هر فردی در حد توان خودش بتونه تاثیر گذار و روشنی بخش باشه«خواهی نشوی همرنگ ،رسوای جماعت شو»
برعکسش قشنگتره .مفهوم قشنگتری هم داره بنظرمگاها باید اینطوری باشیم .حتی ب قیمت انگشت نما شدن
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده«خواهی نشوی همرنگ ،رسوای جماعت شو»
بعضی وقتا خودمم همچین نظری دارم
اولین بار این طوری شنیدم از یکی «خواهی بشوی رسوا نشو همرنگ جماعت» -
«خواهی نشوی همرنگ ،رسوای جماعت شو»
بعضی وقتا خودمم همچین نظری دارم
اولین بار این طوری شنیدم از یکی «خواهی بشوی رسوا نشو همرنگ جماعت»نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany
جمله بندی بد بوده یکم وگرن مهم مفهومه
-
parisa khany
جمله بندی بد بوده یکم وگرن مهم مفهومه
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm آره مهم نیت
-
نوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
-
parisa khany
اونور خوب مطلق نیست. آره. هیچ شکلی توش نیست. هرچیزی توی این کرهٔ خاکی جنبه های خوب و بد داره. ولی لااقل دلایلی که می نویسی منطقی باشن قربونت!!!نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
وقتی بحث هدف زندگی میاد روی کار 99/9% آدما یک جواب قابل انتظار میدن که خیلی تابلوئه : یک زندگی خوب ، درآمد خوب ، کار خوب ، همسر خوب و رابطه با کیفیت ، هه!ولی یک مانع هست که واقعا وجود داره : حق تمام مردم از کودک تا پیر داره خورده میشه
توسط مسئولینی که فقط دنبال پولن و هرچی بیشتر پول بهشون برسه حریص تر میشن چون پول لذت میاره و به دوپامین بیشتری نیاز دارن تا ارضا شن
ولی چرا هدف ما نباید این باشه که تلاش کنیم تا دستمون به ی جا برسه تا بتونیم تغییری در ساختار کشور ایجاد کنیم ؟
دولت ، آموزش پرورش ، اشکالات قانون اساسی ، وزارت بهداشت ، وزارت ارتباطات و... تماما دست کسایی افتاده که حق مردمو میخورن...از زمان انقلاب نظام ما فقط اسمش اسلامی شده و ساختار ها و... روی هوا مونده که با این وضعیت ما باید درستش کنیم .