-
@danial-hosseiny اها ممنون
چشم میرم فعلا تو اضطراب نتیجه هام نمیدونم قبلش برم بعدش برم
نه اشکال نداره سازمان بدین
خیلییی ممنون ازتون والا خجالت میدید ادمو⚘ واقعا خداروشکر که یه همشهری اینجا پیدا کردم
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده@masoumeh-shokrollahi
خواهش میکنم
اضطراب نتیجه ها رو که کلا بیخیال شین بریزین دور. واقعا اگه کوچکترین فایده ای براتون داشته باشه! من خودم از دو سه روز بعد کنکور کل تلاشمو کردم حتی راجبش فکر هم نکنم! حتی نشینم فکر کنم که اصن خوب شده یا بد. ولش کنین این فکرو. به هیچ دردتون نمیخوره.
همین فردا پس فردا هم برید تهش تکلیفتون سریعتر معلوم شه دوباره از فکر این درگیری هم دربیاین. -
@danial-hosseiny شایدم نرفتم اصن نمیدونم گیجم بالاخره همه چی بستگی به نتیجه کنکور داره
شما پارتی چیزی دارین؟نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده@masoumeh-shokrollahi
نه من خودم پارتیم
(ضایعمون نکنن صلوات)
-
@masoumeh-shokrollahi
خواهش میکنم
اضطراب نتیجه ها رو که کلا بیخیال شین بریزین دور. واقعا اگه کوچکترین فایده ای براتون داشته باشه! من خودم از دو سه روز بعد کنکور کل تلاشمو کردم حتی راجبش فکر هم نکنم! حتی نشینم فکر کنم که اصن خوب شده یا بد. ولش کنین این فکرو. به هیچ دردتون نمیخوره.
همین فردا پس فردا هم برید تهش تکلیفتون سریعتر معلوم شه دوباره از فکر این درگیری هم دربیاین.نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny اره درست میگید باید زودتر تکلیفمو مشخص کنم اینجوری بهتره
اضطرابم خب نمیشه نداش ولی اره باید فراموشش کنم دیگ توکل بر خدا -
@danial-hosseiny اره درست میگید باید زودتر تکلیفمو مشخص کنم اینجوری بهتره
اضطرابم خب نمیشه نداش ولی اره باید فراموشش کنم دیگ توکل بر خدانوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
امیدوارم موفقیت آمیز باشه و ار سردرگمی دربیاین -
@masoumeh-shokrollahi
نه من خودم پارتیم
(ضایعمون نکنن صلوات)
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseinyعههه
ولکنید حالا نشدم نشد -
@danial-hosseinyعههه
ولکنید حالا نشدم نشدنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
حالا شما برو اصن ببینیم نیاز به وساطت هست یا نه
تا دیگه ببینیم باید دست به دامن وساطت شد یا همینجوری قابل حله -
@masoumeh-shokrollahi
امیدوارم موفقیت آمیز باشه و ار سردرگمی دربیایننوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده@danial-hosseiny خیلی ممنون انشالله شماام بعد از نتیجه ها اشک شوق بریزین حالا اشکم نشد خنده از سر شوق
-
@danial-hosseiny خیلی ممنون انشالله شماام بعد از نتیجه ها اشک شوق بریزین حالا اشکم نشد خنده از سر شوق
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
خیلی ممنونمهمچنین
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سخت تر از فهمیدن اینکه کدوم بیستارو بنویسی،شاید وجود نداشته باشه
-
@masoumeh-shokrollahi
حالا شما برو اصن ببینیم نیاز به وساطت هست یا نه
تا دیگه ببینیم باید دست به دامن وساطت شد یا همینجوری قابل حلهنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
نه دیگ من تا رفتم تو میگم منو اقای حسینی فرستاده -
@masoumeh-shokrollahi
خیلی ممنونمهمچنین
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny تشکر
🥰
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نفر بعدی ای ک اونجا تگم بکنه رو بلاک میکنم
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حساب کردم ک ۳۴ساعته ک نخوابیدم...
فارغ از همه چیز مگه نمیگن خواب دم صبح حتی اگه شب هم خوابیده باشی بازهم میتونی بخوابی و لذت بخش هست!!؟
مثل یه تکه کوچیکی از شعر سهراب ک میگه مثل خواب دم صبح..
تهش این کم خوابی ها کار دستمون نده!
معلوم نیست تهش اصن چی بشه -
@danial-hosseiny
نه دیگ من تا رفتم تو میگم منو اقای حسینی فرستادهنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
واللا اینقدر آقای حسینی دارن که تازه باید توضیح بدی کدوم حسینی بعد تازه بستگی داره به کی بگی
️ بیشتر به چهره میشناسن
-
حساب کردم ک ۳۴ساعته ک نخوابیدم...
فارغ از همه چیز مگه نمیگن خواب دم صبح حتی اگه شب هم خوابیده باشی بازهم میتونی بخوابی و لذت بخش هست!!؟
مثل یه تکه کوچیکی از شعر سهراب ک میگه مثل خواب دم صبح..
تهش این کم خوابی ها کار دستمون نده!
معلوم نیست تهش اصن چی بشهنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
اون خواب دم صبح برای وقتیه که قبلش خواب باشی
قبلش خواب نباشی که دیگه حال نمیده هیچ بیخودم چهست -
@masoumeh-shokrollahi
واللا اینقدر آقای حسینی دارن که تازه باید توضیح بدی کدوم حسینی بعد تازه بستگی داره به کی بگی
️ بیشتر به چهره میشناسن
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny عههه خب پروفایلتونو همونجا نشون میدم میگم این اقای حسینی
-
zeinab dehghani
اون خواب دم صبح برای وقتیه که قبلش خواب باشی
قبلش خواب نباشی که دیگه حال نمیده هیچ بیخودم چهستنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny سلام بهتون
عااام خب حتی اگه قبلش خواب هم بودم برام لذتی نداشته...
اصن کلن فلسفشو درک نمیکنم ک چرا باید خوب باشه!؟ -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلن به امروز نمیخوره جمعه باشه:/
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و الهی امروز کش بیاد و دیرتر وارد هفته ی روبرو بشیم:/(:
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هنوز نفهمیدم چرا موهام درحالت عادی صاف هست وقتی مرطوب و خیس میشه فر میشه