هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zeinab Siri من عقیدم کاملا برعکسه
M Tg
ای بابا بد شد که!
خواستم بگم که اون فردی که میخونه تمام تلاششو کرده و دیگه از اونجا به بعد به عهده ی خداست نه اون فرد!
درواقع نباید توقع زیادی از خودتون داشته باشید چون همیشه یسری اتفاقات میفته که آزمون رو خراب میکنه یا همیشه یه نکته ای هست که شما اون رو بلد نیستید پس اگر به نیت ۱۰۰زدن و رتبه شدن و برآورده کردن انتظارات دیگران و اینا برید سرجلسه استرس باهاتون هست و اجازه نمیده کارتون رو انجام بدید -
@دختر-بهار خب بنویس و پاک کن
-
M Tg
ای بابا بد شد که!
خواستم بگم که اون فردی که میخونه تمام تلاششو کرده و دیگه از اونجا به بعد به عهده ی خداست نه اون فرد!
درواقع نباید توقع زیادی از خودتون داشته باشید چون همیشه یسری اتفاقات میفته که آزمون رو خراب میکنه یا همیشه یه نکته ای هست که شما اون رو بلد نیستید پس اگر به نیت ۱۰۰زدن و رتبه شدن و برآورده کردن انتظارات دیگران و اینا برید سرجلسه استرس باهاتون هست و اجازه نمیده کارتون رو انجام بدیدZeinab Siri بله درسته حرفتون
اما گاهی دست خودت نیس :)) -
Zeinab Siri بله درسته حرفتون
اما گاهی دست خودت نیس :))M Tg چی دست خودِ آدم نیست؟
-
M Tg
آخه چرا؟!
کسی که خونده باشه هرچیزی که بلد باشه رو می نویسه و حالشم بد نمیشه
کسی که میگه استرس دارم نخونده یا کم کاری کرده،البته این نظر منهZeinab Siri خیلیا رو دیدم با اینکه کارشونو درست انجام میدن بازم نگرانن.
همین امشب با یکی صحبت میکردم.ساعت مطالعه خوب و مداوم،تعداد تست معقول،به گفته خودش عملکردش تو تستایی که زده هم خوب بوده.گفت یهو نمیدونم چرا یه هجمه افکار منفی اومده سمتم امشب.هر کاری کردم هم نتونستم آرومش کنم:((((بهش گفتم بره بخوابه شاید بهتر شد -
M Tg چی دست خودِ آدم نیست؟
Zeinab Siri کنترل اون افکار و استرس
-
@دختر-بهار خب بنویس و پاک کن
Zeinab Siri سکوت رو چه کنم؟