هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zeinab Siri بله درسته حرفتون
اما گاهی دست خودت نیس :))M Tg چی دست خودِ آدم نیست؟
-
M Tg
آخه چرا؟!
کسی که خونده باشه هرچیزی که بلد باشه رو می نویسه و حالشم بد نمیشه
کسی که میگه استرس دارم نخونده یا کم کاری کرده،البته این نظر منهZeinab Siri خیلیا رو دیدم با اینکه کارشونو درست انجام میدن بازم نگرانن.
همین امشب با یکی صحبت میکردم.ساعت مطالعه خوب و مداوم،تعداد تست معقول،به گفته خودش عملکردش تو تستایی که زده هم خوب بوده.گفت یهو نمیدونم چرا یه هجمه افکار منفی اومده سمتم امشب.هر کاری کردم هم نتونستم آرومش کنم:((((بهش گفتم بره بخوابه شاید بهتر شد
-
M Tg چی دست خودِ آدم نیست؟
Zeinab Siri کنترل اون افکار و استرس
-
خیلی جالبه
باز مفهوم هیچکس و فهمیدم
بازم هیچکس
و فقط و فقط خودم
و خدا
که.... -
این پست پاک شده!
-
@دختر-بهار خب بنویس و پاک کن

Zeinab Siri سکوت رو چه کنم؟
-
شبتون آروم

-
@saghi-mortazavi شبت بخیر
️ -
Zeinab Siri خیلیا رو دیدم با اینکه کارشونو درست انجام میدن بازم نگرانن.
همین امشب با یکی صحبت میکردم.ساعت مطالعه خوب و مداوم،تعداد تست معقول،به گفته خودش عملکردش تو تستایی که زده هم خوب بوده.گفت یهو نمیدونم چرا یه هجمه افکار منفی اومده سمتم امشب.هر کاری کردم هم نتونستم آرومش کنم:((((بهش گفتم بره بخوابه شاید بهتر شد
Amoo Sepi
این بخاطر اینه که اون فرد هوش هیجانی خوبی نداره!
هوش هیجانی یا همونEQ نقش زیادی توی روابط و ارتباطات و کنترل اتفاقات زندگی ما داره
هوش هیجانی برخلافIQ ارتقا پیدا میکنه و میشه تقویتش کرد و با اتفاقات روزمره هم تقویت میشه
مثلا اینکه یه نفر به هردلیلی با شما رفتار نادرستی داره و شما رو نسبت به افراد بدبین میکنه و شما از اون موقع به بعد تصمیم می گیرید خیلی راحت به هر فردی اعتماد نکنید و گول ظاهر آدما رو نخورید...این میشه هوش هیجانی،که شما تصمیم گرفتید و یه چیز جدید رو به شخصیتتون اضافه کردید
بیشتر توی مهار استرس و اضطراب و کنار اومدن با مسائل زندگی کاربرد داره -
Zeinab Siri سکوت رو چه کنم؟
@دختر-بهار سکوت رو؟ پوکر بفرست

-
@دختر-بهار سکوت رو؟ پوکر بفرست

Zeinab Siri پیشنهاد عالیه

️

-
Zeinab Siri کنترل اون افکار و استرس
M Tg چرا اتفاقا دست خودِ آدمه
|
شعردانه