هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zeinab Siri :))) تا تجربش نکنی نمیدونی
M Tg عزیزم تجربش کردم که الان اینجام
-
@دختر-بهار منشن کردن یعنی سکوت؟
-
M Tg عزیزم تجربش کردم که الان اینجام
Zeinab Siri ینی دست خودت بود اون افکار و یهویی گفتی بیخیال اصن این افکار خوبی نیستن و دیگم سراغت نیومدن؟
-
Amoo Sepi
این بخاطر اینه که اون فرد هوش هیجانی خوبی نداره!
هوش هیجانی یا همونEQ نقش زیادی توی روابط و ارتباطات و کنترل اتفاقات زندگی ما داره
هوش هیجانی برخلافIQ ارتقا پیدا میکنه و میشه تقویتش کرد و با اتفاقات روزمره هم تقویت میشه
مثلا اینکه یه نفر به هردلیلی با شما رفتار نادرستی داره و شما رو نسبت به افراد بدبین میکنه و شما از اون موقع به بعد تصمیم می گیرید خیلی راحت به هر فردی اعتماد نکنید و گول ظاهر آدما رو نخورید...این میشه هوش هیجانی،که شما تصمیم گرفتید و یه چیز جدید رو به شخصیتتون اضافه کردید
بیشتر توی مهار استرس و اضطراب و کنار اومدن با مسائل زندگی کاربرد دارهZeinab Siri چجور میتونم EQش رو ببرم بالا؟
من بدتر ناراحت میشم وقتی میبینم ناراحته -
@دختر-بهار منشن کردن یعنی سکوت؟
Zeinab Siri
آره یجورایی -
Zeinab Siri ینی دست خودت بود اون افکار و یهویی گفتی بیخیال اصن این افکار خوبی نیستن و دیگم سراغت نیومدن؟
M Tg آره دست خودم اما غیرمستقیم
مثلا اینکه سرجلسه یدفعه ای آهنگ تو ذهنت پلی میشهیا چیزی میاد تو ذهنت که اصلا تا حالا نیومده!!
افکار منفی رو هم که کلا نگم بهتره!
افکار منفی توی ذهنم میومد چون افکار مثبتی توی ذهنم نبود که فضای خالی رو پر کنه...آزمون دادن رو از یازدهم تجربه کردم و اولین آزمونم واقعا عجیب بود!استرس داشتم از اینکه اگر بد بشه چی؟اگر اونی نشه ک میخوام چی؟!
بعد از چندتا آزمون گفتم اشکال نداره هرچیزی بشه بازم اینو خوب میدونم که این آزمون و کنکور و اینا کلا سرکارین...منم از این به بعد به چشم بازی بهش نگاه میکنم...هیچ وقت دنبال این نبودم که یه درس رو درصد بالا بزنم...دنبال این بودم که تراز رو بالا ببرم
این میشد که خیلی راحت چیزی که بلد نبودم رو رد میکردم...شک داشتم رد میکردم و... -
M Tg آره دست خودم اما غیرمستقیم
مثلا اینکه سرجلسه یدفعه ای آهنگ تو ذهنت پلی میشهیا چیزی میاد تو ذهنت که اصلا تا حالا نیومده!!
افکار منفی رو هم که کلا نگم بهتره!
افکار منفی توی ذهنم میومد چون افکار مثبتی توی ذهنم نبود که فضای خالی رو پر کنه...آزمون دادن رو از یازدهم تجربه کردم و اولین آزمونم واقعا عجیب بود!استرس داشتم از اینکه اگر بد بشه چی؟اگر اونی نشه ک میخوام چی؟!
بعد از چندتا آزمون گفتم اشکال نداره هرچیزی بشه بازم اینو خوب میدونم که این آزمون و کنکور و اینا کلا سرکارین...منم از این به بعد به چشم بازی بهش نگاه میکنم...هیچ وقت دنبال این نبودم که یه درس رو درصد بالا بزنم...دنبال این بودم که تراز رو بالا ببرم
این میشد که خیلی راحت چیزی که بلد نبودم رو رد میکردم...شک داشتم رد میکردم و...Zeinab Siri چقد جالب
چ خوبه ک اینجوری رامش کردی خوشبحالت -
Zeinab Siri چجور میتونم EQش رو ببرم بالا؟
من بدتر ناراحت میشم وقتی میبینم ناراحتهAmoo Sepi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من بدتر ناراحت میشم وقتی میبینم ناراحتهنمیدونم واقعا
تو سال کنکورم با یه مرکز مشاوره ای مشاوره برداشتم،خیلی روی هوش هیجانی داوطلبا کار میکردن و از نظر ذهنی بچه ها رو مستقل بار می آوردن
مثلا یسری چیزا داشتیم،اینکه روزانه یسری تمرین تمرکز انجام میدادیم،ورزش می کردیم و...
هوش هیجانی درواقع اینجوریه که به ما کمک میکنه توی شرایط بد و نامناسب بهترین تصمیم رو بگیریم و شتاب زده عمل نکنیم
زمان میبره تا وقتی به یه نفر میگیم "آروم باش،کنکور چیزی نیست" این جمله رو درک کنه و عمیقا بپذیره که هیچ چیزی اونقدرا هم بزرگ نیست -
Amoo Sepi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من بدتر ناراحت میشم وقتی میبینم ناراحتهنمیدونم واقعا
تو سال کنکورم با یه مرکز مشاوره ای مشاوره برداشتم،خیلی روی هوش هیجانی داوطلبا کار میکردن و از نظر ذهنی بچه ها رو مستقل بار می آوردن
مثلا یسری چیزا داشتیم،اینکه روزانه یسری تمرین تمرکز انجام میدادیم،ورزش می کردیم و...
هوش هیجانی درواقع اینجوریه که به ما کمک میکنه توی شرایط بد و نامناسب بهترین تصمیم رو بگیریم و شتاب زده عمل نکنیم
زمان میبره تا وقتی به یه نفر میگیم "آروم باش،کنکور چیزی نیست" این جمله رو درک کنه و عمیقا بپذیره که هیچ چیزی اونقدرا هم بزرگ نیستZeinab Siri ولی من اگه کنکورو خراب کنم احتمالن سر از کانادا در بیارم!بنابراین مجبورم خیلی جدی بگیرمش...به این سادگیا هم فکر نکنم باشه...حداقل برای ما پسرا انقدر ساده نیست
-
Zeinab Siri ولی من اگه کنکورو خراب کنم احتمالن سر از کانادا در بیارم!بنابراین مجبورم خیلی جدی بگیرمش...به این سادگیا هم فکر نکنم باشه...حداقل برای ما پسرا انقدر ساده نیست
-
Zeinab Siri چقد جالب
چ خوبه ک اینجوری رامش کردی خوشبحالتM Tg اوهوم
باید مدام این رو به خودتون یادآوری کنید که کنکور چیزی نیست! نتیجه ای که میاد اصلا مهم نیست! چیزی که مهمه تلاش کردن منه...حتی اگر خیلی کم باشه و به چشم نیاد
من با کنکور و مدل برگزار کردنش کلا مخالفم چون باعث شد نوجوونا دنبال علم نباشن و نتونن زمان بدن به ذهنشون برای کنکاش کردن و پیدا کردن راه های جدید اما کنکور یه مزیت داشت،برای من یه مزیت داشت و اون این بود که بهم یاد داد با بی نظمی راه به جایی نمیبرم و در هر شرایطی که هستم و هرکاری که میکنم باید منظم و با ثبات باشم تا به نتیجه برسم -
M Tg گربه؟
-
M Tg گربه؟
Zeinab Siri اوهوم گربه
-
Amoo Sepi شما مهاجرتم که کنید کسی واستون فرش قرمز پهن نمیکنه
برید مهارت یاد بگیرید،چیزی که بشه باهاش در آمد کسب کرد و اشتغال زایی کرد