هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
چطوری
چ خبر?هی بد نیستم
تو چطوری؟
حوصلم سر رفتهبدک نیستم
منم بدجور حوصله ام سر رفتهچ کنیم به نظرت ؟
نمیدونم
مامانم اینا رفتن بیرون
من نرفتم باهاشون خوصله نداشتم حاضر بشم دو ساعت...sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
چطوری
چ خبر?هی بد نیستم
تو چطوری؟
حوصلم سر رفتهبدک نیستم
منم بدجور حوصله ام سر رفتهچ کنیم به نظرت ؟
نمیدونم
مامانم اینا رفتن بیرون
من نرفتم باهاشون خوصله نداشتم حاضر بشم دو ساعت...واااای دقیقا
منم نرفتم باشون -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعضیا فقط حس طلبکاری دارن شعور عذر خواهیم ندارن
#ذهنواقعا متاسفم
نیازی نیست همه چی رو پست کنی آقای میلاد -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
ها ؟
متوجه شدی چی گفتم !
از شما دیگ انتظار نداشتم واقعا -
دختر خالم مونده سال بعد دندون دربیاره
الان دارم از حسودی میترکم
:| :| :|
نمیخوااااااااااااااااااااااااام چرررررررررررررررررررا
کاش انتخاب رشته میکرد امسال میرف
میگه 97 اسون میشه کنکورش چون سال اخرررمهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگه 97 اسون میشه کنکورش چون سال اخرررنه بابا...ازین خبرا نیست:/اتفاقا هر عقده ای که طراحان محترم خالی نکردن...لطف میکنن این سال خالی میکنن که مبادا قسمتی از کتاب و نوشته هاش بیخودی واسش جوهر هدر نرفته باشه :/خلاصه که احتمالا از هرجا سوال طرح نکردن طرح میکنن به گفته ی پاسی از دبیران گرام....و این که امسال و سال بعد فارغ التحصیلان دانشگاه دولتی هم مجاز به کنکور و استفاده از خدمات دولتی میشن...که خیلیاشون میتونن اصلن نخبه نابغه های رشته ریاضی فیزیک باشن!!نمونش معلم فیزیکه من....خلاصه که واسه ی پیشی ها کار خیلی خیلی سخته...اگه قرار بود اینا به بچه ها سخت نگیرن سر نهایی هم باید خیلی جاها اسون تر میگرفتن...ولی نکردن این کارو
-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگه 97 اسون میشه کنکورش چون سال اخرررنه بابا...ازین خبرا نیست:/اتفاقا هر عقده ای که طراحان محترم خالی نکردن...لطف میکنن این سال خالی میکنن که مبادا قسمتی از کتاب و نوشته هاش بیخودی واسش جوهر هدر نرفته باشه :/خلاصه که احتمالا از هرجا سوال طرح نکردن طرح میکنن به گفته ی پاسی از دبیران گرام....و این که امسال و سال بعد فارغ التحصیلان دانشگاه دولتی هم مجاز به کنکور و استفاده از خدمات دولتی میشن...که خیلیاشون میتونن اصلن نخبه نابغه های رشته ریاضی فیزیک باشن!!نمونش معلم فیزیکه من....خلاصه که واسه ی پیشی ها کار خیلی خیلی سخته...اگه قرار بود اینا به بچه ها سخت نگیرن سر نهایی هم باید خیلی جاها اسون تر میگرفتن...ولی نکردن این کارو
-
http://iusnews.ir/fa/news-details/244526/جزئیات-کامل-تقویم-آموزشی-نیمسال-اول-۵۱-دانشگاه-کشور-+جدول/
جدول زمانبدی شروع دانشگاها و انتخاب واحد -
http://iusnews.ir/fa/news-details/244526/جزئیات-کامل-تقویم-آموزشی-نیمسال-اول-۵۱-دانشگاه-کشور-+جدول/
جدول زمانبدی شروع دانشگاها و انتخاب واحد@phenomenon
برای ترم اولیا ک نیست -
فااطمه علیک
-
فااطمه از برنامه های الا خبری نشد؟
-
جمعه کل زیست و شیمی پایس و... بجز ی فصل،بعد 7 روز وقت گذاشتن،چ وضعشه : (
-
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
برنامه قلمچی اینطوریه
-
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امسال و سال بعد فارغ التحصیلان دانشگاه دولتی هم مجاز به کنکور و استفاده از خدمات دولتی میشن...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه توضیح بدید ؟
@dr-sobhan ینی قبلا کسی که فارغ التحصیل دانشگاه دولتی بود...مثلا در حد حتی لیسانس...دیگه نمیتونست کنکور بده و دانشگاه دولتی بشینه باید میرفت ازاد یا بین الملل با هزینه های زیاد...ولی 96 و 97 این امکان رو در اختیارشون گذاشتن...مثلا معلم فیزیک من نابغست:/برق امیرکبیر خونده...فوقداره...ریاضی فیزیک رو همیشه 2 بار دیگه کنکور داده 100 میزنه...شیمی هم بالا80..میخواد امسال کنکور بده تجربی تک بیاره...خوب این 100 در صد تهران قبوله...و خیلی راحت یکی از صندلی های مارو میگیره:/به نظرم باید سهمیه بندی کنن دانشگاه هارو...و 50 الی 60 در صد صندلی های هر دانشگاه فقط متعلق به پیشی ها باشه...وگرنه فوق العاده ناعادلانست!!
-