هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi ممنون امیر جان شما خوبی؟
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 مخلصیم..مرسی
-
خیلی عجیبه برای اولین بار جمعیت پسر های تودلی از دخترا بیشتره
فقط من اینجام و ساقی که قطعا ساقی رفتهنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
به نکته ظریفی اشاره کردی
ولی من هستم -
https://forum.alaatv.com/topic/32868/relaxation?_=1627750017573
پیشنهاد میکنم این لحظات از این موزیکا و تصاویر استفاده کنین :|
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi واو چرا من این تاپیک رو ندیده بودم
مرسی -
من امشب تا ۳ بیدار میمونم شاید اومد
-
من امشب تا ۳ بیدار میمونم شاید اومد
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar من کلا تا نتایج بیاد دیگه خوابم نمیبره
به اندازه کافیم امروز خوابیدمکل آیندم به این نتیجه بستگی داره
-
@narjes-hashemi ارع رابر عالیه
ارتمیس مسعودی هم خیلی خوب ترجمه میکنه
خب من از رمان زیاد خوشم نمیاد بیشتر کتابای روانشناسیو دوس دارم و ی لیست دارم تا تمون شد بعدیو میخرم میخونم
پیشنهادتون رو یادمه داستان دوشهر درسته؟
اونم تو لیستم هستنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده@dr-aryan حافظه نیست که
بله درسته
من خودم عاشق کتاب روان شناختی و امثالش بودم ولی یه چیزی بگم!!
کتابایی که تو این سبکن رو توجه کردید جایزه هایی که میگیرن کم و بیشه؟؟ویا اصلا خیلی کم هست که جایزه دارن؟؟اینا یکم کم جا افتادن متاسفانه چون کسی که مشاوره خونده باشه که روال کارو سبکش کلا متفاوته
برا همینه که دوتا آدم نسبتا بیکار ترجمه کتابو برمیداره و اون تاثیری که باید بزاره رو نمیزاره(هرچند کتاب خوب با ترجمه خوبم پیدا میشه مثل همین پروژه شادی)
رمان چون جا افتاده تر شده و نویسنده هاش معروف ترن تاثیرش بیشتر میشه
چرا کتاب خوب بخونید خوشتون میاد هرچند دوتا کتابی که گفتید فوق العادن -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا الان باید چیکار کنیم؟
من یا داشتمه فیلم میدیدم یا خواب بودم یا غذا میخوردم -
Mohammad Afshar من کلا تا نتایج بیاد دیگه خوابم نمیبره
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar من کلا تا نتایج بیاد دیگه خوابم نمیبره
من که فقط میخکام سریع معلوم بشه چه خوب چه بد
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi بنظرم دخترا تو شرایط اضطراب بیشتر میخوان تنها باشن ولی پسرا دوس دارن تو جمع باشن اضطراب را بیشتر کنن
مشاهدات امروز من اینو گفته
شایدم دخترا فقط بروز نمیدن شایدم کنترل اضطرابشون بهتره -
من یا داشتمه فیلم میدیدم یا خواب بودم یا غذا میخوردمنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi #امید نسل جوان
-
@dr-aryan حافظه نیست که
بله درسته
من خودم عاشق کتاب روان شناختی و امثالش بودم ولی یه چیزی بگم!!
کتابایی که تو این سبکن رو توجه کردید جایزه هایی که میگیرن کم و بیشه؟؟ویا اصلا خیلی کم هست که جایزه دارن؟؟اینا یکم کم جا افتادن متاسفانه چون کسی که مشاوره خونده باشه که روال کارو سبکش کلا متفاوته
برا همینه که دوتا آدم نسبتا بیکار ترجمه کتابو برمیداره و اون تاثیری که باید بزاره رو نمیزاره(هرچند کتاب خوب با ترجمه خوبم پیدا میشه مثل همین پروژه شادی)
رمان چون جا افتاده تر شده و نویسنده هاش معروف ترن تاثیرش بیشتر میشه
چرا کتاب خوب بخونید خوشتون میاد هرچند دوتا کتابی که گفتید فوق العادننوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
درسته
ولی ی سریاش خیلی عالین
کتابای زرد منطورم نیستنا ک میخوان الکی انگیزه کاذب بدن
ی کتابی مث همین پروژه شادی ک اصن دلم نمیخواد تمومش کنم
چن تا کتاب دیگ بهم پیشنهاد دادن اوناهم فک میکنم خیلی عالین -
amir ahmadi #امید نسل جوان
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi دقیقا منظورت چی بود؟
-
من یا داشتمه فیلم میدیدم یا خواب بودم یا غذا میخوردمنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi گیم نمیزنی؟
-
من یا داشتمه فیلم میدیدم یا خواب بودم یا غذا میخوردمنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من یا داشتمه فیلم میدیدم یا خواب بودم یا غذا میخوردممن داشتم تست میزدم
همزمان هم نمیتونم 1400 را رها کنم نه میتونم 1401 را رها کنم
-
@narjes-hashemi
درسته
ولی ی سریاش خیلی عالین
کتابای زرد منطورم نیستنا ک میخوان الکی انگیزه کاذب بدن
ی کتابی مث همین پروژه شادی ک اصن دلم نمیخواد تمومش کنم
چن تا کتاب دیگ بهم پیشنهاد دادن اوناهم فک میکنم خیلی عالیننوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan دارم فکر میکنم رو جواب
آره بخونید -
من یا داشتمه فیلم میدیدم یا خواب بودم یا غذا میخوردمنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من یا داشتمه فیلم میدیدم یا خواب بودم یا غذا میخوردمتو هیچ بازه زمانی از زندگیم اینقد بی برنامه نبودم...
-
یعنی از اون جایی میسوزم که مامانم نگران دختر داییم و پسر خالمه که کنکور دادن و نگران من نیست میگه تو نشدی هم سال بعد من دیگه رد دادم
-
@narjes-hashemi دقیقا منظورت چی بود؟
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هیچی یه یادآوری خیلی ساده بود
-
@dr-aryan دارم فکر میکنم رو جواب
آره بخونیدنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
فکر کنید منتظر میمونم -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شنای المپیک هم نجات غریق داره؟ داداش دیگه اگه غرق میشی که المپیک نیا.