هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ermia-mirzakhani سخت نگیر
آنفالو کردن ینی فالوت نمیکنم. چیز دیگه ای در نظر نگیر -
@ermia-mirzakhani سخت نگیر
آنفالو کردن ینی فالوت نمیکنم. چیز دیگه ای در نظر نگیرmohammadhassan 😂😂😂😂🖐🏻زیبا بود😂🌹
مرسی🖐🏻🌹
حالا با فالو ملت ک کسی از فرش به عرش یا برعکس نرسیده.....و این چیزام مهم نیس....یکمی مشکوک بود😂 -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani من غش🤣🤣🤣🤣خیلی خوبه لعنتی😂
یکی اینو اخراج کنه😐😂🔪
عَخی من برا اون پیتزایی که قراره بکشم ازتون میگم بشین بخون😂🔪وگرنه نهایتش دوتا جوشن کبیر می سرایید😂گفتم که مریدِ من یه منفعتی برا خودش تو کار باشه تا دستِ به کار خیر بزنه😂🔪
دستوراتت هلاکم کرد🤣یکی اینو اخراج کنه🤣🔪
اینم مرید ما!
گفته بودم برات متاسفم یا خودت میدونی دیگه؟😂
ولی مرسی بخاطر چیز(توصیه به درس خوندن🌹🌹)@ermia-mirzakhani
اوهههه متاسف😂 شما پولدارا به دستمال کاغذی چی میگید؟!😐
حالا هرچی😐 ولی دستمال کاغذی گرون شده انصافا صحنه رو احساسی نفرما جناب محترمه😂مُکَرمه🤣🤣🤣
بیا جَون مردم چاقوکش شد رفت😂🔪
خواهش میکنم برا چیز(توصیه به درس خوندن😜🌹) -
@erfan-11 خیلی حیف شد واقن خیلی تلاش کرده بودن... 😔😔
Amirreza Vafaei Moghadam به قول آقای کرده (گزارشگر) که گریه میکردن خیلی چیزارو نمیشه گفت...ولی برای کسی مثل سعید معروف شکست تو المپیک یعنی ناقص موندن افتخاراتش...بهترین پاسور جهان❤
فقط میتونم بگم امروز نجات یافتیم و رفتن...
ان شاءالله هفته بعد شروع ساخت آینده ای بهتر برای وطنم☘ -
@ermia-mirzakhani الان منو فالو بک بده فالورام زیادشه میگن خرخونا پر خیر و برکتن فالو کنن همینجوری فواره میزنه فالور پشت سرشون میریزه 😹😐😹😹
-
@ermia-mirzakhani الان منو فالو بک بده فالورام زیادشه میگن خرخونا پر خیر و برکتن فالو کنن همینجوری فواره میزنه فالور پشت سرشون میریزه 😹😐😹😹
Amirreza Vafaei Moghadam
اینو از کجا در اوردی😂😂😂😂 -
من طرفو آنفالو کردم فقط بخاطر اینکه نخواستم فالوش کنم
اون بلاک کرد :face_with_tears_of_joy:
یجوری بلاک کرد کل رابطمون رو در یک لحظه انکار کرد :face_with_tears_of_joy:
-
چیزی هم که فهمیدم اینه که چقدر پیگیری میکنن که یوقت کسی انفالو نکنه اگر کرد یا انفالو کنن یا بلاک
والا من که به ندرت متوجه میشم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
اینو از کجا در اوردی😂😂😂😂@saghi-mortazavi
تازع کشف کردم دیه😹😹😎😹 -
من طرفو آنفالو کردم فقط بخاطر اینکه نخواستم فالوش کنم
اون بلاک کرد :face_with_tears_of_joy:
یجوری بلاک کرد کل رابطمون رو در یک لحظه انکار کرد :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan این نهایت فشار روحی روانی بود😐😂
-
@saghi-mortazavi
تازع کشف کردم دیه😹😹😎😹Amirreza Vafaei Moghadam
از کفشیات دیگت هم بهره مندمون کن 😐😂 -
@ermia-mirzakhani
حالا هرچی😐 ولی دستمال کاغذی گرون شده انصافا صحنه رو احساسی نفرما جناب محترمه😂مُکَرمه🤣🤣🤣
خواهش میکنم برا چیز(توصیه به درس خوندن😜🌹)@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani
خواهش میکنم برا چیز(توصیه به درس خوندن😜🌹)🤣🤣🤣🤣🤣چیییز🤣🤣🤣🤣زیبا بود
نمیدونم چیزی(اون پولدار و فلان) ک میگی ینی چی....عاخه من فوق فوقش بالای سرمو نگاه کنم خط فقرو از دور میبینم😐💔اینقدر از قضیه پرتم😐
عار دستمالم ک گرون شده....مگ تو مرید من نیسی؟لباست آستین نداره؟بهتون یاد ندادم تو بد ترین شرایط از داشته ها بهترین استفاده رو کنید؟😂با استین لباس میشه هم اشکو پاک کرد هم بینی🖐🏻🤣
محترمه مکرمه😐🔪عروس رفته گل بچینه😐اینا با هم بکار میرن😐ینی الان بی احترامی ب من بود؟🤣💔 -
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
🤣🤣🤣والا من هر جا رفتم نحسی آوردم متاسفانه🤣
-
Amirreza Vafaei Moghadam
از کفشیات دیگت هم بهره مندمون کن 😐😂@saghi-mortazavi
الان تصمیمت چیه پشت کنکور خواهی ماند یا رفتنی هستی؟ 😹😹😹 ببین چیزایی ک میگمو قشنگ نوت برداری کن درسای زندگیه😹😝😹😹 -
@saghi-mortazavi
الان تصمیمت چیه پشت کنکور خواهی ماند یا رفتنی هستی؟ 😹😹😹 ببین چیزایی ک میگمو قشنگ نوت برداری کن درسای زندگیه😹😝😹😹Amirreza Vafaei Moghadam عامو معلم😐🔪
نکشیمون😐🔪
تصمیمم یه چیز به نسبت شخصیه😐🔪 -
@saghi-mortazavi
الان تصمیمت چیه پشت کنکور خواهی ماند یا رفتنی هستی؟ 😹😹😹 ببین چیزایی ک میگمو قشنگ نوت برداری کن درسای زندگیه😹😝😹😹Amirreza Vafaei Moghadam
احتمالا میشینم به در نگاه میکنم 😐😂
باش الان میرم دفترمو میارم یادداشت میکنم 😂
خودشیفته نترکی یه وقت😂😂😂 -
Amirreza Vafaei Moghadam عامو معلم😐🔪
نکشیمون😐🔪
تصمیمم یه چیز به نسبت شخصیه😐🔪@ermia-mirzakhani 😂👌