هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من طرفو آنفالو کردم فقط بخاطر اینکه نخواستم فالوش کنم
اون بلاک کرد :face_with_tears_of_joy:
یجوری بلاک کرد کل رابطمون رو در یک لحظه انکار کرد :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan این نهایت فشار روحی روانی بود😐😂
-
@saghi-mortazavi
تازع کشف کردم دیه😹😹😎😹Amirreza Vafaei Moghadam
از کفشیات دیگت هم بهره مندمون کن 😐😂 -
@ermia-mirzakhani
اوهههه متاسف😂 شما پولدارا به دستمال کاغذی چی میگید؟!😐
حالا هرچی😐 ولی دستمال کاغذی گرون شده انصافا صحنه رو احساسی نفرما جناب محترمه😂مُکَرمه🤣🤣🤣
بیا جَون مردم چاقوکش شد رفت😂🔪
خواهش میکنم برا چیز(توصیه به درس خوندن😜🌹)@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani
حالا هرچی😐 ولی دستمال کاغذی گرون شده انصافا صحنه رو احساسی نفرما جناب محترمه😂مُکَرمه🤣🤣🤣
خواهش میکنم برا چیز(توصیه به درس خوندن😜🌹)🤣🤣🤣🤣🤣چیییز🤣🤣🤣🤣زیبا بود
نمیدونم چیزی(اون پولدار و فلان) ک میگی ینی چی....عاخه من فوق فوقش بالای سرمو نگاه کنم خط فقرو از دور میبینم😐💔اینقدر از قضیه پرتم😐
عار دستمالم ک گرون شده....مگ تو مرید من نیسی؟لباست آستین نداره؟بهتون یاد ندادم تو بد ترین شرایط از داشته ها بهترین استفاده رو کنید؟😂با استین لباس میشه هم اشکو پاک کرد هم بینی🖐🏻🤣
محترمه مکرمه😐🔪عروس رفته گل بچینه😐اینا با هم بکار میرن😐ینی الان بی احترامی ب من بود؟🤣💔 -
@ermia-mirzakhani الان منو فالو بک بده فالورام زیادشه میگن خرخونا پر خیر و برکتن فالو کنن همینجوری فواره میزنه فالور پشت سرشون میریزه 😹😐😹😹
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani الان منو فالو بک بده فالورام زیادشه میگن خرخونا پر خیر و برکتن فالو کنن همینجوری فواره میزنه فالور پشت سرشون میریزه 😹😐😹😹
🤣🤣🤣والا من هر جا رفتم نحسی آوردم متاسفانه🤣
-
Amirreza Vafaei Moghadam
از کفشیات دیگت هم بهره مندمون کن 😐😂@saghi-mortazavi
الان تصمیمت چیه پشت کنکور خواهی ماند یا رفتنی هستی؟ 😹😹😹 ببین چیزایی ک میگمو قشنگ نوت برداری کن درسای زندگیه😹😝😹😹 -
@saghi-mortazavi
الان تصمیمت چیه پشت کنکور خواهی ماند یا رفتنی هستی؟ 😹😹😹 ببین چیزایی ک میگمو قشنگ نوت برداری کن درسای زندگیه😹😝😹😹Amirreza Vafaei Moghadam عامو معلم😐🔪
نکشیمون😐🔪
تصمیمم یه چیز به نسبت شخصیه😐🔪 -
@saghi-mortazavi
الان تصمیمت چیه پشت کنکور خواهی ماند یا رفتنی هستی؟ 😹😹😹 ببین چیزایی ک میگمو قشنگ نوت برداری کن درسای زندگیه😹😝😹😹Amirreza Vafaei Moghadam
احتمالا میشینم به در نگاه میکنم 😐😂
باش الان میرم دفترمو میارم یادداشت میکنم 😂
خودشیفته نترکی یه وقت😂😂😂 -
Amirreza Vafaei Moghadam عامو معلم😐🔪
نکشیمون😐🔪
تصمیمم یه چیز به نسبت شخصیه😐🔪 -
@kosar-mottaghi
ها؟
من کیم؟
تو کی هستی؟
😂خوب نپیچوندم 😂😂
سکوت میکنم در این مورد من😂😂😂🖐️
تو چی؟@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
ها؟
من کیم؟
تو کی هستی؟
😂خوب نپیچوندم 😂😂
تو چی؟عهههه😂😃
خوبم -
Amirreza Vafaei Moghadam عامو معلم😐🔪
نکشیمون😐🔪
تصمیمم یه چیز به نسبت شخصیه😐🔪@ermia-mirzakhani 😹😹😹😹 اععع تصمیم ک دیگه شخصی نیس بمولا اصن بیا کلن بگو کره زمین یه چیز شخصیه بلندشو برو مریخ دیگه 😹😹😹😹
-
mohammadhassan این نهایت فشار روحی روانی بود😐😂
@narjes-hashemi داشتم میخندیدم فقط
برام عجیب بود :face_with_tears_of_joy:
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
ها؟
من کیم؟
تو کی هستی؟
😂خوب نپیچوندم 😂😂
تو چی؟عهههه😂😃
خوبم -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani
نمیدونم چیزی(اون پولدار و فلان) ک میگی ینی چی....عاخه من فوق فوقش بالای سرمو نگاه کنم خط فقرو از دور میبینم😐💔اینقدر از قضیه پرتم😐
عار دستمالم ک گرون شده....مگ تو مرید من نیسی؟لباست آستین نداره؟بهتون یاد ندادم تو بد ترین شرایط از داشته ها بهترین استفاده رو کنید؟😂با استین لباس میشه هم اشکو پاک کرد هم بینی🖐🏻🤣
محترمه مکرمه😐🔪عروس رفته گل بچینه😐اینا با هم بکار میرن😐ینی الان بی احترامی ب من بود؟🤣💔@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani
نمیدونم چیزی(اون پولدار و فلان) ک میگی ینی چی....عاخه من فوق فوقش بالای سرمو نگاه کنم خط قفرو از دور میبینم😐💔اینقدر از قضیه پرتم😐
عار دستمالم ک گرون شده....مگ تو نرید من نیسی؟لباست آستین نداره؟بهتون یاد ندادم تو بد ترین شرایط از داشته ها بهترین استفاده رو کنید؟😂با استین لباس میشه هم اشکو پاک کرد هم بینی🖐🏻🤣
محترمه مکرمه😐🔪عروس رفته گل بچینه😐اینا با هم بکار میرن😐ینی الان بی احترامی ب من بود؟🤣💔استفاده از ایموجیتون درصدش بیشتره تا تکلم و فرمایشاتتون🤣🤣
آره خب پولدارا خط فقرو اصلا نمی نِگرَند😐شماهم یکی ازاونا
نه کاربرد ویژه ایش تف رو فقط یاد دادین لامصب کاربرد فراوانی داره😂
بی احترامی که اسمش نیست حالا تو لغت نامه مُلتفیات آرمیا میگردم ببینم چی میگن بهش😐😂
آقا مزاحم نشیم برو سر درست😑🌹😜 -
@kosar-mottaghi
خوبم ینی چی 😂😂😂یعنی خوبه دیگه😁😂😂😂
-
Amirreza Vafaei Moghadam
احتمالا میشینم به در نگاه میکنم 😐😂
باش الان میرم دفترمو میارم یادداشت میکنم 😂
خودشیفته نترکی یه وقت😂😂😂@saghi-mortazavi 😹😹😹😹
-
@kosar-mottaghi
خوبم ینی چی 😂😂😂یعنی خوبه دیگه😁😂😂😂
-
@ermia-mirzakhani 😹😹😹😹 اععع تصمیم ک دیگه شخصی نیس بمولا اصن بیا کلن بگو کره زمین یه چیز شخصیه بلندشو برو مریخ دیگه 😹😹😹😹
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani 😹😹😹😹 اععع تصمیم ک دیگه شخصی نیس بمولا اصن بیا کلن بگو کره زمین یه چیز شخصیه بلندشو برو مریخ دیگه 😹😹😹😹
😐😐😐😐🌹
هعی عامو هعی/=