هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
Sharllot من دارو میخونم. زابل 96
-
به رتبه برتر کنکور گفتن چقد از گوشی استفاده میکردی گفت خیلی زیاد حتی به روزی 45دقیقه می رسید!!
بفهمن ما چقدر استفاده میکنیم سکته نکنن؟؟! -
M Tgreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi وای من برادر به این خسیسی داشتم بی خبر بودم
-
Erfan...11 منابع خوب تاثیرش قابل انکار نیست یکی روش تستی بلده فلان جا کلاس و اینا رفته خب سریع میزنه وقت اون درسه رو میزاره رو بقیه درسا درصدش میره بالا به نظر من اول که مسلمه تلاش مهمه ولی خب کسیم که خرج میکنه با اونی ک نکات تستی زیادی نمیدونه قطعا یکسان نخواهند بود
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi یا عیدی میدی یا میگم اخراجت کنن
به خدا خستمهدیروز رئیس بسیج خواهران پیام رو برام گذاشته ، یک هفته شده سین نزدم حضرت عباسی من سیدم کی به من عیدی میدید؟
-
دنده هامم درد میکنه
-
parisa khanyنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
خیالم راحت شد تا حدودی
میذاره برم
یعنی میشه... -
@kosar-mottaghi اگه درست خاطرم باشه زمان ما هم برای خیلی جاها نوشته بود عدم تعهد برای خوابگاه ولی خب هر شهری که من اطلاع دارم ازش خوابگاه دادن. فک کنم یجورایی منظورشون اینه که ما تعهدی نداریم برای خوابگاه که اگر خوابگاه ندن هم حرفی نباشه. از بچه هایی که اون شهر در حال تحصیل هستن بپرس و ببین بهشون سال قبل خوابگاه تعلق گرفته یا نه. ولی بعیده که کلا تا اخر تحصیل به کسی خوابگاه ندن چون خب ترم بالاییا میرن و خوابگاها خالی میشه طبیعتا.
-
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi تو کنکور فقط نظم و تست نتیجه میده نه پول
-
M Tgreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi یا عیدی میدی یا میگم اخراجت کنن
-
﷽
حکمت ۱ نهج البلاغه
روش برخورد با فتنهها: قالَ(ع) : کُنْ فِى الْفِتْنَهِ کَابْنِ اللَّبُونِ؛ لا ظَهْرٌ فَیُرْکَبَ،
وَ لا ضَرْعٌ فَیُحْلَبَ.در زمان فتنه و تباهکاری مانند بچه شتر نر دوساله باش که نه پشت ]توانایی[ دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند.
مفهوم:
باید در شرایط و موقعیت ویژه که حقایق مبهم است مواظب باشیم تا در گرداب فتنه گرفتار نشویم و به نفع فتنهگران اقدام نکنیم. امام(ع) میفرماید در اینگونه موارد همچون بچه شتر نر دو ساله باش که نه به کسی سواری میدهد، چون قدرت و توانایی آن را ندارد و نه پستانی دارد که از شیرش استفاده کنند، در واقع امام(ع) ، پیروان خود را به هوشیاری و زیرکی فراخوانده و به همکاری نکردن با فتنهگران امر فرموده تا بدین وسیله، فتنه تضعیف شود و از بین برود.
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi کرونا از طریق سطوح منتقل نمیشه
عیدیداش کرونا همه جا هست
پست 986518 از 1000113