هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
z Gheibireplied to Erfan...11 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده
Erfan...11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi ببخشید میشه در مورد حجم درسی که روزانه میخونید
حجم درس تا جایی که میتونستم
و اینکه ممکنه همزمان با تحصیل درآمد هم داشت یا نه یه اطلاعی بهم بدین؟
نه متاسفانهو اینکه دوران کنکورتون روزانه چند ساعت درس خوندید
متغیر بود ، بعضی ماه ها بیشتر بود بعضی ماه ها کمتر چون ما خوردیم به کرونا, چندین بار تعویق داشتیم ، من سعی کردم با حفظ انرژی برای ادامه ، در بالاترین حد تلاش کنم
چقدر از فیلم آموزشی استفاده کردید
برای ریاضی و فیزیک و محاسبات شیمی، جمع بندی زیست و یه کمی عمومی هانود درصد از صفر تا صد ها
و هر نکته دیگه ای که لازم بدونید
برای کنکور باید زحمت کشید ، زیاددددد
اصلا هم استعداد و پایه علمی در مقابل پیوسته درس خوندن اثر نداره
تست زیاد بزنید آزمون زیاد بدین ، عمیق و مفهومی بخونید ،پیوسته و پیوسته و پیوستهپشت کنکور که موندم خیلی سختی کشیدم ، نه برای پشت کنکور موندن بلکه شرایط سخت شد ،
من در هر شرایطی حداقل درس خوندن رو رها نکردم و نا امید نشدم (برخلاف سال اول که از همین ناامیدی ضربه خوردم دیگه این اشتباه رو تکرار نکردم) همون پیوستگی و مقاومت باعث شد که از این مرحله عبور کنمببخشید دیگه باعث زحمت شدیم
خواهش می کنم، سوالی داشتید بفرمایید
-
amirh_hmyfreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi اها
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Erfan...11 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan...11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirh_hmyf خود پیامبر گفته عید نوروز ایرانیان عید مبارکی هست.
اصلا ایشون گفتن عید نگیرید اصلا نمیدونم چی برداشت کردیدایشون گفتند به همون اندازه به عید نوروز اهمیت میدی به عید غدیر هم بده . اهمیت عید غدیر رو لحظه ای میفهمی که از ایران خارج بشی و بری در کشورهای خارجیبراشت اشتباه همیشه ذهن رو مسموم میکنه
یا علی
-
amirh_hmyfreplied to Erfan...11 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan...11 درسته
-
دیدم نوشته بود
نیازمند به یک شادیِ ساده
ولی از ته دل
....
کاش میشد بخشید -
خب به خیر گذشت..
شروع شد..(: -
amirh_hmyfreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi بله درسته
نظرتون به هر حال... -
amirh_hmyf خود پیامبر گفته عید نوروز ایرانیان عید مبارکی هست.
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهوم من موافقمبستگی به برداشت شما داره
موافق استاد
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to amirh_hmyf on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
amirh_hmyfreplied to Erfan...11 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan...11
همین پیام پایینیت رو ببینی هست -
Abolfazl Mousavi استاد رائفی پور کین؟
همونی بودن که میگفتن عید نوروز چیه، تا وقتی عید قربان هست ما نیازی به عید نوروز نداریم؟آخه این حرفارو کی میزنه؟
-
amirh_hmyfreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to amirh_hmyf on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi نمیدونم
من یه بار یه کلیپ از ایشون دیدم داشتن اینطوری میگفتن
میخواستم ببینم خودشونن یا خیرخیر ایشون نبودند یعنی من کلیپ امام زمان رو میبینم و جنگ نرم ،بقیش حاشیه هست گوش نمیدم
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی منشن نمیشید اصلامشکل انجمنه
نه یه خط تیره بزار بین اسم وفامیلم
حضرت عباسی نشد
پس من چه جوری
منشت کردماسم من آسونه خو
abolfazl mousavi
خدایا تباه شدم
-
kosarireplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حضرت عباسی نشد
پس من چه جوری
منشت کردماسم من آسونه خو
abolfazl mousavi
حدت که خط تیره نذاشتی
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to zahra movahedizadeh on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط Erfan...11 انجام شده
-
amirh_hmyfreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi نمیدونم
من یه بار یه کلیپ از ایشون دیدم داشتن اینطوری میگفتن
میخواستم ببینم خودشونن یا خیر -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to kosari on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حضرت عباسی نشد
پس من چه جوری
منشت کردماسم من آسونه خو
abolfazl mousavi
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to amirh_hmyf on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi استاد رائفی پور کین؟
همونی بودن که میگفتن عید نوروز چیه، تا وقتی عید قربان هست ما نیازی به عید نوروز نداریم؟خیر ،دوست ندارم در موردش اینجور صحبت کنید
پست 986237 از 1000113