-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
roz کوجا؟
-
roz کوجا؟
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi ههههههههه ترکیدم دمت گرم....
-
Zahra Najafi ههههههههه ترکیدم دمت گرم....
-
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره والا منم موندم
-
بهاره والا منم موندم
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi میخواست از فروم بره عزیزم...دیگه نمیره
-
Zahra Najafi میخواست از فروم بره عزیزم...دیگه نمیره
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاوکی
من تازه اومدم کسیو نمیشناسم یه معرفیه کوچولو بکنید -
اوکی
من تازه اومدم کسیو نمیشناسم یه معرفیه کوچولو بکنیدنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi من بهاره ام...فارغ التحصیل تجربی ...:)
-
Zahra Najafi من بهاره ام...فارغ التحصیل تجربی ...:)
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره منم زهرام فارغ التحصیل تجربی.امسال دومین باره که میخوام کنکور بدم
-
بهاره منم زهرام فارغ التحصیل تجربی.امسال دومین باره که میخوام کنکور بدم
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi از آشناییت خوشحال شدم زهرا...منم واسه بار دوم کنکور میدم
واست آرزوی موفقیت دارم -
Zahra Najafi از آشناییت خوشحال شدم زهرا...منم واسه بار دوم کنکور میدم
واست آرزوی موفقیت دارمنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره منم همینطور ابجی.ان شاالله هممون موفق بشیم و به نتیجه ای که لیاقتشو داریم برسیم
-
بهاره منم همینطور ابجی.ان شاالله هممون موفق بشیم و به نتیجه ای که لیاقتشو داریم برسیم
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi ممنونم...ان شاءالله
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط کنکور تجربی میخوای بدی؟
-
فقط کنکور تجربی میخوای بدی؟
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi آره
-
Zahra Najafi آره
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره موفق باشی
-
بهاره موفق باشی
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi مرسی توهم همینطور
:hand:
-
Zahra Najafi مرسی توهم همینطور
:hand:
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بهارهممنون ابجی روزی چن ساعت میخونی؟